Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ! ΤΩΡΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΡΕΦΩΝ;;;

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010


Πάτρα: Εμπόριο βρεφών μετά από κατά παραγγελία τοκετούς

Γράφει ο Μαγια

Νοσοκομεία της Πάτρας, μεταξύ άλλων, φέρεται πως είχε επιλέξει το κύκλωμα εμπορίας βρεφών και παράνομων υιοθεσιών, για τους κατά παραγγελία τοκετούς γυναικών από τη Βουλγαρία.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο κύκλωμα εμπλέκονται Έλληνες και Βούλγαροι, οι οποίοι μετέφεραν έγκυες γυναίκες από τη Βουλγαρία σε Ελληνικά νοσοκομεία, προκειμένου να γεννήσουν και μετά να πουλήσουν τα βρέφη σε άτεκνα ζευγάρια στη χώρα μας, έναντι 20.000 ευρώ. Πληροφορίες, που διέρρευσαν αναφέρουν ότι, το κύκλωμα εξυπηρετεί γυναίκα δικηγόρος των Αθηνών, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, ενώ επικεφαλής είναι Βούλγαρος με δράση και στις δύο χώρες.
Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτης Γκούμας έχει ζητήσει όλα τα στοιχεία που αφορούν γεννήσεις στα νοσοκομεία της περιοχής, αλλά και τις εισαγωγές αλλοδαπών γυναικών.
Από τα στοιχεία της έρευνας θα εξαρτηθεί εάν θα υπάρξει περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης για την πιθανή εμπλοκή γιατρών αλλά και άλλων προσώπων.

1 σχόλιο:

  1. Ενα ΕΥΓΕ είναι το ελάχιστο που μπορώ να πω για την Αγωνίστρια της Ζωής, Ιφιγένεια Καλφοπούλου. Τα λόγια είναι περιτά όταν τα έργα μιλούν από μόνα τους. Κουράγιο και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα όσα κάνης. ΑΝΝΙΒΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή