Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΒΡΕΦΟΥΣ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΝ ΜΑΗ ΤΟΥ 2011

Kαι νομίσαμε πως τελειώσαμε πια μ΄αυτά!!!!! Έδρασε άραγε μόνη της η τσιγγάνα, γιατί τσιγγάνα ήταν σύμφωνα με πληροφορίες η είχε συνεργούς από μέσα;; Λίγο απίθανο να έδρασε από μόνη της!
Και γιατί παρακαλώ η κλινική δεν έχει security;; Και ποιά κλινική ήταν αυτή;; Δεν πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι γονείς που εμπιστεύονται τα νεογέννητα παιδιά τους;;
Τό ίδιο περιστατικό δεν έγινε και πέρυσι με το Έλενα Αθηνών;; Έκει το μωράκι κλάπηκε αλλά τελικά το βρήκαν. Η απαγωγέας, λέει είχε ''ψυχολογικά προβλήματα''. Ακόμη όμως δεν μάθαμε πώς κατάφερε να κλέψει το μωρό! Χωρίς βοήθεια και καθοδήγηση από μέσα είναι πολύ δύσκολο. Τα ίδια κι εδώ στην κλινική της Θεσσαλονίκης. Πόσο εύκολο είναι τελικά να κλέψεις ένα μωρό;;; Τροφή για σκέψεις!!! Εφιαλτικές σκέψεις!!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σοκ σε κλινική της Θεσσαλονίκης. Επιχείρησαν να αρπάξουν βρέφος!

Συναγερμός σήμανε σε κεντρική ιδιωτική μαιευτική κλινική στη Θεσσαλονίκη. Νεαρή γυναίκα επιχείρησε να...
...αρπάξει βρέφος και είχε μάλιστα το θράσος να κάνει ερωτήσεις στο προσωπικό της κλινικής, σχετικά με το χώρο όπου βρίσκονται τα νεογνά.
Το περιστατικό που σκόρπισε πανικό και τρόμο στους γονείς των νεογνών, εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί.
Νεαρή αθίγγανη προσπάθησε να "εισβάλλει" στην αίθουσα των νεογνών. Είχε μάλιστα κατατρώσει και σχέδιο. Έκανε αρχικά ερωτήσεις στο προσωπικό της κλινικής για το πώς μπορεί να φτάσει στα νεογνά και ισχυρίστηκε κατόπιν πως συγγενικό της πρόσωπο μόλις είχε γεννήσει και ήθελε να δει το μωρό.
Οι ερωτήσεις όμως αυτές κίνησαν τις υποψίες του προσωπικού της κλινικής και αμέσως ειδοποιήθηκε η ασφάλεια του κτιρίου. Η γυναίκα αδυνατούσε να δώσει εξηγήσεις και ειδοποιήθηκε και η αστυνομία. Αποτρεπτικό για το σχέδιο της νεαρής αθίγγανης να αρπάξει βρέφος ήταν και το γεγονός πως η κλινική διαθέτει σύγχρονο σύστημα ασφάλειας, που δεν επιτρέπει την πρόσβαση σε κανέναν, εάν δεν κατέχει προσωπικούς κωδικούς.
Οι αρχές εκτιμούν πως η δράστης κατ' επανάληψη βρέθηκε στους χώρους της κλινικής, αφού γνώριζε καλά τα κατατόπια, ενώ σε κάποιους είναι γνώριμο και το πρόσωπό της. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση για να εξακριβωθεί εάν η γυναίκα εμπλέκεται σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών. 
Πηγή:
 http://www.thestival.gr/police/item/661-exclusive-shock-clinic-in-thessaloniki-attempted-to-snatch-baby

Αναρτήθηκε 01 Μαΐου 2011 στις 18:24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου