Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΣΕ ΠΩΛΗΣΗ ΒΡΕΦΟΥΣ

Μαιευτήρας, κατηγορούμενος για εμπόριο βρεφών στην Κόρινθο

Δημοσίευση 01/06/2011 19:49 Ανανέωση 01/06/2011 19:51

Ιδιοκτήτης ιδιωτικής μαιευτικής κλινικής στην Κόρινθο, στέλεχος του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη, συνελήφθη ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας και του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ για εμπόριο βρεφών.
Συγκεκριμένα ο 66χρονος μαιευτήρας κατηγορείται ό, τι προσπάθησε να πουλήσει ένα λίγων μηνών βρέφος με τη βοήθεια του πατέρα του (!), ο οποίος πριν από λίγες ημέρες συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών.


Πηγή:prionokordela.gr

Αλλη πηγή 





ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ. ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΚΟΚΑΙΝΗΣ




            Μετά  την  μεγάλη επιτυχία , της ανακάλυψης στη Θεσσαλονίκη 292 κιλών κοκαΐνης , μέσα σε φορτίο ξυλείας από Λ.Αμερική , οι γυναίκες και οι άνδρες της Δίωξης ναρκωτικών του ΣΔΟΕ της Αθήνας που διερευνούν τις υποθέσεις αυτές σε βάθος, ανακάλυψαν οτι,  ο εγκέφαλος της συμμορίας Ε.Π.,   σε συνεργασία με γιατρό Σ.Χ.  κλινικαρχη μαιευτικής κλινικής της Κορίνθου και τον υπάλληλο του νοσηλευτή Κ.Α.,αλλά και δυο αλλοδαπές απο την Μολδαβία , είχε και άλλες παράνομες δραστηριότητες.


Συγκεκριμένα απο κοινού με τους άλλους προσπαθούσαν να πουλήσουν βρέφος που γέννησε στην κλινική του Σ.Χ.στην Κόρινθο η μια Μολδαβη  την 1 Μαρτίου 2011, με πλαστά πιστοποιητικά.
Το μωρό βρέθηκε από υπαλλήλους του ΣΔΟΕ στην κλινική της Κορίνθου,  εγκαταλειμμένο σε ένα άδειο δωμάτιο.
Με εντολή Εισαγγελέα παραδόθηκε στο ''Χαμογελο του παιδιου''.
Ο κλινικαρχης μαζί με τους άλλους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα όπου κατηγορούνται για αρπαγή βρέφους,  παράνομη υιοθεσία, σύσταση συμμορίας.
Αφού κατέβαλλαν εγγύηση αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ : ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΡΕΦΟΥΣ

emporio ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ : ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΡΕΦΟΥΣ
Πολλαπλά σοκ αναμένεται να προκαλέσει στην κορινθιακή κοινωνία η αποκάλυψη για την σύλληψη γνωστού μαιευτήρα, ο οποίος φέρεται ανακατεμένος σε αγοραπωλησία βρέφους. Σύμφωνα με πληροφορίες από ειδησεογραφικά site ο γιατρός έχει συλληφθεί από στελέχη του Τμήματος Δίωξης Λαθρεμπορίου και Όπλων του ΣΔΟΕ Αττικής, κατηγορούμενος πως συνεργάστηκε με βαρώνο της κοκαΐνης για την αγοραπωλησία του βρέφους, της φίλης του τελευταίου. Ο 66χρονος Κλινικάρχης αυτήν την ώρα βρίσκεται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής , καθώς όπως προέκυψε στις 1 Δεκεμβρίου διαπραγματευόταν την αγοραπωλησία ενός αγοριού που είχε γεννήσει 28χρονη Μολδαβή στο μαιευτήριό του.
Στα «παζάρια» μάλιστα εμπλέκεται και νοσοκόμος άλλης πολύ μεγαλύτερης ιδιωτικής κλινικής με έδρα το Μαρούσι Αττικής.
Όλα ξεκίνησαν όταν το ΣΔΟΕ Αττικής επί μήνες παρακολουθούσε και κατέγραφε όλες τις τηλεφωνικές συνομιλίες 34χρονου που είχε ερωτικές σχέσεις με την Μολδαβή, η οποία διαμένει στην Νέα Σμύρνη. Οι διαπραγματεύσεις για την αγοραπωλησία του βρέφους ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβρη, αλλά οι «Ράμπο» του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων, δεν μπορούσαν να επέμβουν γιατί κινδύνευε να τιναχθεί στον αέρα μεγάλη υπόθεση μεταφοράς κοκαΐνης από την Λατινική Αμερική στην Ελλάδα. Κάτι που συνέβη μόλις πριν από μια εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη όπου μέσα σε κοντέινερ βρέθηκαν 300 κιλά κοκαΐνης. Εγκέφαλος θεωρείται ο 34χρονος φίλος της Μολδαβής ο οποίος και συνελήφθη για τα ναρκωτικά μ’ άλλα οχτώ άτομα. Για την αγοραπωλησία του βρέφους ο 34χρονος συνομιλούσε με τον Κλινικάρχη και όπως ισχυρίστηκε πριν λίγες ώρες στο ΣΔΟΕ «μπορεί να έχει ερωμένη την Μολδαβή αλλά το παιδί δεν είναι δικό του». Το αγοράκι που είναι υγιέστατο δόθηκε στο «Χαμόγελο του παιδιού». Πηγές από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας επιβεβαίωσαν ανεπίσημα στον Πολίτη της Κορινθίας την σύλληψη του γιατρού, ο οποίος, όμως μας ενημέρωσαν παραμένει στην ΓΑΔΑ.


Γιώργος Γουγάς
 

Πολίτης της Κορινθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου