Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΙΔΥΜΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1965


Μια πολύ τρυφερή ιστορία  αδελφικής αγάπης από τον αδελφό για την ‘’χαμένη’’ αλλά ποτέ λησμονημένη δίδυμη αδελφή του.
  Ο Δίδυμος αδελφός Κωνσταντίνος

Ένα μήνυμα ζωής, με την αναζήτηση του, στέλνει ο δίδυμος αδελφός στην αδελφούλα του που γεννήθηκαν μαζί το καλοκαίρι του 1965 στα Γιάννενα. Και συγκεκριμμένα στις 20-7-1965! Ο Κωνσταντίνος δεν πιστεύει πως η αδελφή του πέθανε, όπως ανακοίνωσε ο γιατρός, στον αφελή και καλοκάγαθο πατέρα τους αμέσως μετά την γέννηση της.

Πολίτης του κόσμου αφού είναι 30 χρόνια τώρα μόνιμα εγκατεστημένος στην Αμερική, άνθρωπος σύγχρονος, ενημερωμένος και σε όλα υποψιασμένος και ερευνητικός έχει πολλές ενστάσεις και αμφιβολίες για το παιχνίδι που ‘’στήθηκε’’ στις πλάτες των ανυποψίαστων γονιών του! 
Πολλά πράγματα, από διαίσθηση αλλά και γιατί πήγαιναν κόντρα στην λογική του δεν του άρεσαν στον υποτιθέμενο θάνατο της χαμένης δίδυμης και ήλθε η στιγμή να διερευνήσει μόνος του και σε βάθος την υπόθεση αυτή!
Και με την βοήθεια του Θεού ν αποκαλύψει την μεγάλη αλήθεια. Πως η δίδυμη αδελφή του είναι ζωντανή!!!!!Οι γονείς Αναστάσιος και Σοφία

Οι σκέψεις του Ντίνου και τα πολλά ερωτηματικά δεν είναι  μόνο απλές υποψίες η εικασίες. Το γιατί προφανές και απόλυτα δικαιολογημένο όπως παρακάτω  αναλύεται και αιτιολογείται!

Ποτέ δεν τους δόθηκε πιστοποιητικό θανάτου για τον περίεργο αυτό θάνατο.
Ποτέ δεν καταχωρήθηκε η γέννηση και  κατά συνέπεια ούτε και ο θάνατος της στο Ληξιαρχείο Ιωαννίνων, όπως υποχρεωτικά και σύμφωνα με τον Ληξιαρχικό νόμο έπρεπε να δηλωθούν.
Ποτέ δεν είδε κανείς το κοριτσάκι αυτό νεκρό ούτε φυσικά τους παρεδόθη για ταφή το νεκρό του σώμα.
Ποτέ δεν υπογράφηκε πληρεξούσιο στον κλινικάρχη για την παραχώρηση των ταφικών δικαιωμάτων από τον πατέρα για την διεξαγωγή ταφής, όπως ο κανονισμός του Υπουργείου Υγείας ορίζει!
Ποτέ δεν βρέθηκε τάφος γι αυτό το παιδί!
Δεν δηλώθηκε σε καμία υπηρεσία ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ!
 Σαν να μην γεννήθηκε ποτέ!


Αυτό το τελευταίο είναι το πιο περίεργο και ύποπτο. Παράλειψη η εσκεμμένη ενέργεια;; Η έρευνα που ξεκίνησε ο Ντίνος θα δείξει!

Το τι μπορεί να ώθησε  έναν γιατρό που ενώ ήξερε τους επιβεβλημένους και υποχρεωτικούς  κανονισμούς του Υπουργείου Υγείας, για κάθε νοσοκομείο και κλινική της χώρας, σχετικά και ειδικά με τις ταφές των νεογνών, να τους παρακάμψει και αγνοώντας τους  στην συνέχεια να παρανομήσει, είναι μια  πολύ καλή τροφή για τις όποιες σκέψεις μπορεί να κάνει κανείς στο θέμα αυτό!

Η κοινή λογική λέει πως δεν ρισκάρει να παρανομήσει κανείς παρά μόνον αν κάτι έχει να κερδίσει από αυτό! Η νόμιμη διαδικασία για τις ταφές των νεογνών σύμφωνα με τους κανονισμούς του Υπουργείου  Υγείας δεν παρακάμπτεται άνευ λόγου κι αιτίας χωρίς κυρώσεις και εξουθενωτικά πρόστιμα. Αλλά τότε που να τα ήξερε αυτά ο ανυποψίαστος πατέρας της χαμένης δίδυμης! Άλλη μια αιτία που η άγνοια νόμου σε κάνει να χάνεις το δίκιο σου!

  
Οι γονείς Αναστάσιος Σοφία! Η αδελφή της δίδυμης Ελπινίκη

Όσον αφορά την βρεφική θνησιμότητα και την μη δήλωση των θανάτων των βρεφών αυτών  στα ληξιαρχεία της χώρας υπάρχει η εξής εξήγηση που στηρίζεται πάλι στους κανονισμούς του Υπουργείου Υγείας:

Πολλοί συνεχείς και αδικαιολόγητοι βρεφικοί θάνατοι, ανεξήγητη και αδικαιολόγητη βρεφική θνησιμότητα, οδήγησε  στο προσωρινό η οριστικό κλείσιμο  κάποιων ιδιωτικών κλινικών η ακόμη και την έκθεση τους σε καραντίνα όπως έγινε σε μεγάλη κλινική της Θεσσαλονίκης το 1982!

Πολλοί ανεξήγητοι βρεφικοί θάνατοί σε μικρό χρονικό διάστημα η αιτία. Το Υπουργείο Υγείας, προφανώς μετά από καταγγελία, διέταξε το προσωρινό κλείσιμο της και την λήψη μέτρων Υγειονομικού σκοπού εναντίον της. Τέθηκε σε καραντίνα!
Προσωρινή αναστολή εργασιών με μεγάλη απώλεια κερδών αλλά και  δυσφήμηση! Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που για πολλά ‘’νεκρά’’ βρέφη δεν βρέθηκαν ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεως και θανάτου! Για να αποκρύψουν  τεχνηέντως τους θανάτους!

Ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο! Πανελλαδικής εμβέλειας, δυστυχώς, που όμως έχει την εξήγησή του! Το γιατί δεν βρίσκουν πολλοί γονείς ληξιαρχικά στοιχεία για γεννήσεις η θανάτους των παιδιών τους στα ληξιαρχεία της χώρας αναλύθηκε επαρκώς παραπάνω και η περίπτωση της αδελφής του Ντίνου φέρεται πως ανήκει, στις περιπτώσεις αυτές!

Απόκρυψη του γεγονότος της γεννήσεως και του ‘’θανάτου’’ της από το καθ ύλη αρμόδιο ληξιαρχείο της πόλης, εν προκειμένω του Ληξιαρχείου Ιωαννίνων! Γιατί άραγε;; Σε τι αποσκοπούσε η απόκρυψη αυτή;; Τα συμπεράσματα δικά σας!

Το τι απέγινε τότε το νεκρό βρέφος, αφού δεν βρέθηκε η ταφή του στα Γιάννενα είναι και αυτό ένα μεγάλο ερώτημα! Κυρώσεις υπάρχουν και για παράνομες ταφές αφού οποιαδήποτε άλλη μεταχείριση νεκρού σώματος φυσικού προσώπου υπόκειται στο αδίκημα της περιύβρισης νεκρού! 
Αδίκημα που τιμωρείται με δυο χρόνια φυλάκισης τουλάχιστον!
Μπροστά στο κακούργημα όμως της αρπαγής ανηλίκου το τελευταίο μάλλον ομοιάζει με πταίσμα!

Υπήρξαν δικαιολογίες από γιατρούς και κλινικές για τοποθέτηση των νεκρών βρεφών μέσα σε  λάκκους με ασβέστη η το κάψιμο τους σε κλιβάνους. Τρόποι πέρα για πέρα παράνομοι αφού από τους κανονισμούς του Υπουργείου Υγείας δεν προβλέπεται καμία τέτοια διαδικασία πέραν της κανονικής ταφής!
Τι απέγινε λοιπόν το  ‘’νεκρό’’ βρέφος;;


Ο Ντίνος με την μητέρα του Σοφία

Το αξιοπερίεργο και πολύ ύποπτο επίσης είναι πως ούτε και ο Ντίνος έχει ληξιαρχική πράξη στην πόλη των Ιωαννίνων! Αφού γεννήθηκε εκεί έπρεπε να έχει δηλωθεί εκεί!
Προδήλως ο γιατρός και κλινικάρχης ήθελε να εξαφανίσει κάθε συμμετοχή του, κάθε αποδεικτικό στοιχείο στους δύο αυτούς τοκετούς! Για πάντα!!!!!

Η αμφιβολία περί του θανάτου του δίδυμου κοριτσιού, τοκετού τελειόμηνης κύησης, και έκδηλη και προφανής  και απόλυτα δικαιολογημένη είναι!

Ο πατέρας του Ντίνου,  O Αναστάσιος, όμηρος στις αστήρικτες δικαιολογίες του γιατρού και στην άγνοια του και μην μπορώντας να κάνει αλλιώς, γιατί προφανώς δεν γνώριζε τις  κανονικές διαδικασίες, πήρε το άλλο βρέφος, το αγοράκι του, τον Κωνσταντίνο,  και επέστρεψε  με συντριβή  και πόνο ψυχής στο χωριό τους. Στο πανέμορφο γραφικό χωριό Πέτρα στο Ζαγόρι. Συντετριμμένος και θρηνώντας για την μεγάλη και ξαφνική απώλεια της πεθαμένης, όπως πίστεψε τότε, κόρης του!

Τα χρόνια κύλισαν με την αμφιβολία, και την υποψία να πλανάται ότι κάτι περίεργο συνέβη γύρω από τον  ‘’θάνατο’’ αυτό της δίδυμης κόρης.

Ο πατέρας έφυγε για το μεγάλο ταξίδι με αυτό το μεγάλο ερωτηματικό να τον βασανίζει για όλη του την ζωή. Χωρίς όμως ποτέ να μπορέσει ν’ αποδείξει κάτι, χωρίς να γνωρίζει τίποτε πια γι αυτό το παιδί. Και το  πιο βασικό χωρίς να ξέρει τι πρέπει η τι θα μπορούσε να κάνει για να την βρει.

Μόνο βασανιστικές σκέψεις και υποψίες που τον συντρόφευσαν ως το τέλος της ζωής του κι ένα μεγάλο γιατί!


Οι γονείς Σοφία και Αναστάσιος

Από την άλλη μεριά η μάνα, η Σοφία  δεν πίστεψε ποτέ πως το κοριτσάκι της πέθανε.
Μέχρι τώρα περιμένει τα ‘’καλά νέα’’ πως βρέθηκε και πως θα την συναντήσει πριν φύγει και εκείνη για το ίδιο μεγάλο ταξίδι!

Την ‘’μελετάει ‘’συνεχώς, προσεύχεται και ελπίζει πως θα την αξιώσει ο Θεός να την ξαναδεί και να την εξηγήσει πως δεν φταίει η ίδια που χάθηκε!
Να της αλλάξει την ιδέα που πολύ πιθανόν να έχει για τους γεννήτορες της. Είναι πολύ πιθανόν το κορίτσι αυτό να γνωρίζει πως οι ίδιοι οι γονείς της την ''έδωσαν''.

Τα ψέματα έδιναν και έπαιρναν τότε για να δικαιολογηθεί μια παράνομη τοποθέτηση παιδιού σε άλλη οικογένεια!  Από ποιους;; Μα από τους εμπλεκόμενους, συνυπεύθυνους γιατρούς, μαίες μεσάζοντες κλπ, στους επίσης ανυποψίαστους, αφελείς υποψήφιους θετούς γονείς!
Όπως το ‘’παραμύθι’’ της ανύπαντρης φοιτήτριας που δίνει συναινετικά  το παιδί της για κοινονικοοινομικούς λόγους!
Ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα όπου σκοτώνονται και οι δύο γονείς!
Φτωχή, πολυμελής οικογένεια  που δεν μπορεί να διαθρέψει τα πολλά παιδιά της και δίνει το ένα για υιοθεσία και τόσες άλλες δικαιολογίες.

Ποιος  ξέρει με ποια δικαιολογία, με ποιο ψεύτικο παραμύθι έζησε  και εξακολουθεί να ζει η αδελφή του Ντίνου! Αν έχει μάθει, εν τω μεταξύ, πως δεν είναι γνήσιο τέκνο των ανθρώπων που θεωρούσε όλα αυτά τα χρόνια για γονείς της.

Μακάρι να έζησε χρόνια καλά και με αγάπη! Όμως μπορεί και να μην ξέρει τίποτε για όλα αυτά. Πως δηλαδή η απομάκρυνση από την φυσική της οικογένεια έγινε με ανώμαλο, παράνομο τρόπο!
Πως στην πραγματικότητα διαπράχθηκε το αδίκημα της αρπαγής βρέφους, και της διαρκούς νόθευσης της οικογενειακής της τάξης πριν από την ‘’νόμιμη’’ τοποθέτηση της σε άλλη οικογένεια!
Αν έχει δοθεί με την μέθοδο της εικονικής γέννας το πιο πιθανό είναι να θεωρεί τον εαυτό της ως φυσικό τέκνο της οικογένειας που την πήρε και τίποτε περισσότερο!


Τα δύο αδέλφια Ντίνος και Ηλίας

Τα παιδιά των εικονικών γεννήσεων, τα περισσότερα απ’ αυτά, είναι καταδικασμένα να μην μάθουν ποτέ την αλήθεια. Η σχεδόν ποτέ! Πρέπει η φυσική οικογένεια να προχωρήσει στο δύσκολο έργο της αναζήτησης!

Οι γιατροί που εφεύραν την μέθοδο αυτή και την κατάταξαν σε δεύτερη τους επιστήμη ήξεραν πολύ καλά ότι τα παιδιά αυτά δεν θα μάθαιναν σχεδόν ποτέ  την πραγματική τους ταυτότητα, αφού όλα τα στοιχεία των πραγματικών τους γονέων είχαν εξαφανιστεί με πλαστογραφημένα πιστοποιητικά και βεβαιώσεις, στο όνομά τρίτων, στην συγκεκριμένη περίπτωση των θετών, που οι ίδιοι εξέδιδαν.

Όμως κάποια υιοθετημένα παιδιά με τον τρόπο αυτό έμαθαν τυχαία την αλήθεια  με συνέπεια και αυτή η μέθοδος να γίνει γνωστή  και ν αποκαλυφθούν τα μέσα και οι τρόποι της εξαφάνισης των και να βρεθούν με τους φυσικούς γονείς τους! Από το 1995 και μετά. Χρονιά σταθμός για τις παράνομες υιοθεσίες στην Ελλάδα!

Από τότε άρχισε και η μεγάλη αφύπνιση των Ελληνικών οικογενειών και των υιοθετημένων που κατάλαβαν ξαφνικά πως οι υποψίες και οι φόβοι τους δεν ήταν απλά υποψίες και φόβοι αλλά η ωμή, σκληρή και απάνθρωπη πραγματικότητα!


Η Ελπινίκη η μεγαλύτερη αδελφή

 Η μεγάλη ανατροπή για όσα τότε γνωρίζαμε για τις υιοθεσίες ξεκίνησε! Τα παιδιά με εικονική γέννα, μαθαίνοντας την αλήθεια, άρχισαν να ψάχνουν τους γονείς τους!  Κανένα έγκλημα δεν είναι τέλειο και αποδείχτηκε πως και αυτή η μέθοδος ήταν διάτρητη από ατέλειες και δεν είχε τα στεγανά και τις δικλείδες ασφαλείας που κάποιοι νόμιζαν πως είχε! Ο λόγος;; Κάποια στόματα από τύψεις η φόβο άρχισαν να μιλούν. Στόματα θετών κατά το πλείστον γονέων.
Αλλά και συγγενών των θετών μετά τον θάνατο των πρώτων.
Η και γειτόνων και φίλων. Η στιγμή της αποκάλυψης ένα μεγάλο σοκ! Ένα δια βίου τραύμα! Γεμίζει από οργή και θυμό τα παιδιά που ''άλλαξαν'' χέρια γιατί πουλήθηκαν.  Ένας ωραίος σκοπός, όπως η υιοθεσία, δεν μπορεί να αγιάζει  τα μέσα όπως η αρπαγή βρεφών  και η πώληση τους σε εύπορες οικογένειες με σκοπό και στόχο το κέρδος των κυκλωμάτων του μαύρου εμπορίου βρεφών! Γι αυτό το κυρίαρχο συναίσθημα των παιδιών αυτών είναι η οργή ! Γιατί αυτό καταδεικνύουν οι εικονικές γεννήσεις και οι παράνομες υιοθεσίες! Εμπόριο! Πώληση! Εξαγορά της ανθρώπινης ζωής με χρήματα! Και αυτό τους γεμίζει θυμό, οργή, πίκρα απογοήτευση. Όσο καλή ζωή κι αν είχαν!
Πολλά από αυτά ψάχνουν στα ''τυφλά'' αφού στοιχεία δεν υπάρχουν γι αυτά και ελπίζουν πως ίσως οι δικοί τους θα τα αναζητήσουν! 


Ο Ηλίας ο αδελφός της


 Ο κοινωνικός σάλος που δημιουργήθηκε γύρω από τις παράνομες υιοθεσίες και οι συνεχείς αποκαλύψεις  για επανασυνδέσεις παιδιών με τους γονείς  και με τα αδέλφια τους, έδωσαν στον Ντίνο της ιστορίας μας, την ελπίδα πως δεν είναι μακριά από  το όνειρο του.

Πως κάπου εκεί έξω η αδελφή του ζει και πως ακόμη κι αν η ίδια δεν το γνωρίζει, εκείνος θα ψάξει να την βρει.

Ο ίδιος το πιστεύει, το νοιώθει, πως η αδελφούλα του είναι στην ζωή. Είναι αυτή η περίεργη ψυχολογία των διδύμων που ενώ αγγίζει την σφαίρα του μεταφυσικού έχει πολλές φορές  επιστημονικά εξηγηθεί και αναλυθεί.

Βλέπε παρακάτω τι έχει καταγραφεί από επιστημονικούς αναλυτές και ψυχολόγους για την συμπεριφορά των διδύμων που ενώ δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη του ενός για το άλλο βιώνουν μέσα τους το περίεργο  κενό της απώλειας και πολλά άλλα ανεξήγητα και παράξενα γι αυτούς συναισθήματα που όμως έχουν σχέση με το άλλο τους μισό! Το χαμένο δίδυμο!

Μ αυτά τα συναισθήματα πορεύεται και ο Ντίνος, τόσα χρόνια τώρα, στην αναζήτηση της χαμένης του δίδυμης αδελφής για να δικαιώσει τον πατέρα του που από όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία που προέκυψαν, φαίνεται πως εξαπατήθηκε από άγνοια, αλλά και για να δικαιώσει όλη του την οικογένεια.

Ο Κωνσταντίνος ζει στην Αμερική 30 χρόνια τώρα! Έτσι τα έφερε η ζωή που και τα δύο αγόρια της οικογένειας, ο Ντίνος και ο αδελφός του, ο Ηλίας αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν εκεί  σε αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης!  Με πρώτο ξεκίνημα την Φιλαδέλφεια και μετά την Φλόριντα! Δύσκολα και πέτρινα χρόνια για την παραμελημένη μέχρι και τώρα Ήπειρο ανάγκασαν τα δυο παιδιά να ξενιτευτούν αλλά και να τα καταφέρουν. Η άλλη τους  αδελφή, η Ελπινίκη  και η μητέρα τους η Σοφία έμειναν πίσω! Ζουν τώρα πια στην Αθήνα!

Η σκέψη του Ντίνου όπως και η ψυχή του είναι πίσω στην πατρίδα και στην οικογένεια που άφησε εκεί  και σ αυτή την ψυχούλα που ‘’χάθηκε’’ και που δεν πρόλαβε ποτέ να την πει: αδελφή μου.

Θα κάνω τα πάντα να την βρω και να δώσω αυτή την χαρά στην μητέρα μου!  Λέει ο Ντίνος!  Της αξίζει να επανορθωθεί η αδικία που της έγινε τότε!


Η μητέρα η Σοφία

Παρ όλο που  η μητέρα είναι ηλικιωμένη στα 91 της χρόνια, και η έρευνα του Ντίνου κρατήθηκε μυστική, η Σοφία όλο ρωτάει και ξαναρωτάει για την χαμένη της κόρη.
Διαίσθηση; Κάποια μισόλογα που άκουσε η μάννα η κρυφάκουσε; Η ελπίδα που δεν έσβησε ποτέ; Το βέβαιο είναι πως νοιώθει πώς κάτι ξεκίνησε για το χαμένο της παιδί και πως κάτι περιμένει να γίνει! Να την βρει πριν να φύγει κι αυτή από την ζωή. Να την χαρεί όσο μπορέσει μα περισσότερο να της εξηγήσει τόσα πολλά και στο τέλος να δικαιωθεί!  Να κερδίσει την αγάπη της!

Ο Κωνσταντίνος που έχει όλο το βάρος της έρευνας για όλη την οικογένεια ελπίζει πως οι προσπάθειες του θα αποδώσουν και πως η αδελφή του θα βρεθεί!
Δυστυχώς ποτέ δεν έμαθαν οι γονείς αν τα δύο δίδυμα παιδιά ήταν ομοζυγωτικά, ήταν δηλαδή στον ίδιο αμνιακό σάκο κατά την περίοδο της κύησης τους.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα δύο δίδυμα θα έμοιαζαν πάρα πολύ και πως η αναγνώριση τους θα ήταν σχετικά  εύκολη. Παρ’ όλα αυτά ο ίδιος πιστεύει πως στοιχεία θα βρεθούν και  έχει στείλει για δημοσίευση φωτογραφίες, την ημερομηνία γέννησης και το ιστορικό της υπόθεσης του.

Στοιχεία κλινικής και γιατρών δεν θα δημοσιευτούν εδώ για ευνόητους λόγους! Θα είναι όμως στην διάθεση της  όποιας ενδιαφερομένης για κάθε διασταύρωση πληροφοριών που την αφορούν. Το γιατί ευνόητο και λογικό. Μπορεί να γνωρίζει η ίδια πως γεννήθηκε στην ίδια κλινική αμέσως μετά!


Ο Ηλίας ο μεγαλύτερος αδελφός 

Ο Κωνσταντίνος γνωρίζει τις δυσκολίες που θ αντιμετωπίσει στην έρευνα που ξεκίνησε αλλά δεν το βάζει κάτω. Μέσα του πιστεύει πως θα την βρει και θα την βρει σαν γνήσιος πεισματάρης, επίμονος και αποφασιστικός Ηπειρώτης! Θα δικαιωθεί και θα δικαιώσει και τους γονείς του!

Και εμείς το ίδιο πιστεύουμε φίλε μου Ντίνο και σου ευχόμαστε από καρδιάς καλή σου επιτυχία. Ίσως να μην  είναι μακριά η μέρα που θα αγκαλιάσεις εσύ και η οικογένεια σου την χαμένη σου αδελφή. Όταν η επιθυμία είναι τόσο μεγάλη, τόσο ειλικρινής και τόσο διάχυτη όλο το Σύμπαν συνωμοτεί για την υλοποίηση της!

Κανένας στόχος, κανένας αγώνας δεν χάνεται αν δεν τον εγκαταλείψουμε εμείς!
Ο Κωνσταντίνος που πήρε από πολύ μικρός τον έλεγχο της ζωής του στα χέρια του και τα κατάφερε το ξέρει πολύ καλά αυτό!

Να χεις σύντομα τα καλά νέα φίλε και αδελφέ Ντίνο!!!!!!!!!!!
Όλες σου οι προσπάθειες να φέρουν αυτό που ποθείς, κι εσύ και η οικογένεια σου.
Την χαμένη σου αδελφή στην οικογένεια που πάντα ανήκε!


 Ιωάννινα εκεί που άρχισαν  όλα


Σημείωση από την συγγραφέα της ιστορίαςΗ ιστορία της  αναζήτησης της δίδυμης αδελφής του Ντίνου παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον  και για  πολλούς λόγους αποτελεί τροφή για σκέψεις για τον καθένα που έχει μια παρόμοια ιστορία ''απώλειας'', κατά την γέννηση, βρέφους.

Ο Ντίνος της ιστορίας μας δεν έχει μόνο σαν κίνητρο αναζήτησης την διαίσθηση του κι εκείνο το περίεργο συναίσθημα της παράξενης ψυχικής σύνδεσης των διδύμων, που αισθάνονται πως το άλλο δίδυμο ζει. Όχι δεν είναι μόνο αυτό!

Το εξαιρετικό ενδιαφέρον που στηρίζει  τις υποψίες και τις δικές του και της οικογένειας του βρίσκεται στις  πολλές παραλείψεις  που ανθρώπινο χέρι φρόντισε να δημιουργήσει γύρω από την περίεργη αυτή εξαφάνιση.

Το γιατί κανονισμοί, νόμιμες διαδικασίες αλλά και νόμοι καταπατήθηκαν η και αγνοήθηκαν είναι το κυρίως θέμα μας.

Το γιατί δεν υπάρχει βεβαίωση  γέννησης και θανάτου είναι το κυρίαρχο ερώτημα.

Το γιατί δεν υπάρχει ταφή είναι ακόμη ένα πολύ σοβαρό ερώτημα που επίσης 
πρέπει να διερευνηθεί και απαντηθεί!

Το γιατί δεν είδε ΠΟΤΕ κανείς το κοριτσάκι αυτό νεκρό είναι άλλο ένα!

Το γιατί δεν παραδόθηκε στην οικογένεια το ''νεκρό'' του σώμα για να επιμεληθεί η ίδια η οικογένεια της ταφής του ένα ακόμη ερωτηματικό. 

Όλα τα παραπάνω στηρίζουν το ένομο συμφέρον του Ντίνου γιατί είναι τα νομικά επιχειρήματα που χρειάζονται και που στηρίζουν την έρευνα του σε λογική και νόμιμη βάση. Στην αμφιβολία περί του θανάτου φυσικού προσώπου!

Ο Ντίνος ξεκίνησε την έρευνα του εξ' αιτίας όλων αυτών των αμφιβολιών όχι μόνο γιατί η δίδυμη αδελφή του του λείπει. Όχι μόνο για τον ίδιο αλλά κυρίως για την μητέρα του που στα 91 της χρόνια ακόμη ελπίζει πως το κοριτσάκι που γέννησε πενήντα χρόνια πριν, ζει και θα βρεθεί.

Από αγάπη και κατανόηση για τον μεγάλο πόνο που κάποτε της προκάλεσαν άνθρωποι που όμως δεν λογίζονται άνθρωποι γιατί μόνο άνθρωποι δεν είναι.
Όποιος λοιπόν διαβάζει την ιστορία αυτή και γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μας.

 Να  βοηθήσει τον Ντίνο και την οικογένεια του να επανασυνδεθούν και πάλι με την χαμένη αλλά όχι λησμονημένη δίδυμη αδελφή και κόρη! ΑΞΙΖΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου