Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

     ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ  17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1967


ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1967

ΣΤΟ PENZBERK ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 1969 ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ»

ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 2 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 19 ΗΜΕΡΩΝ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΙΚΙΑ 46 ΕΤΩΝ 08 ΜΗΝΩΝ

ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΟΝΕΙΣΛέγομαι Ελένη Κωνσταντάκη το γένος Τρουλλινού, είμαι 68 χρονών, κατοικώ σε ένα χωριό του Ρεθύμνου τον Πλάτανο, Δήμου Αμαρίου, αναζητώ την κόρη μου ΧΡΥΣΑΥΓΗ και χρειάζομαι την βοήθειά σας.
Η κόρη μου Χρυσαυγή γεννήθηκε την 17 Φεβρουαρίου του 1967 στο Νοσοκομείο PENZBERK της Γερμανίας και ήταν ένα παιδάκι υγιέστατο.
Το Δεκέμβριο του 1968 που η Χρυσαυγή ήταν 1 έτους και 9 μηνών παρουσίασε συμπτώματα Ραχίτιδας και νοσηλεύθηκε για μία εβδομάδα στο Νοσοκομείο Stamberg της Γερμανίας.
Μόλις έγινε εντελώς καλά και πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο της Γερμανίας, με οδηγία των γιατρών του Νοσοκομείου, την μεταφέραμε στο χωριό στην Κρήτη λόγο καλύτερου κλίματος και την  εμπιστευθήκαμε στην 56άχρονη τότε Μητέρα μου Δοσία (Θεοδοσία).
Το Φεβρουάριο του 1969 παρουσίασε η Χρυσαυγή κοιλιακές διαταραχές, και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», της Αθήνας.
Οι Γιατροί δεν επέτρεψαν στην Μητέρα μου να μείνει πάνω από 3 ημέρες, γιατί ούτε επιτρεπόταν από τον κανονισμό του νοσοκομείου όπως έλεγαν, αλλά ούτε και ήταν απαραίτητο αφού δεν ήταν σοβαρή ασθένεια. Εξάλλου η μικρή θα έμενε «σε καλά χέρια», ισχυρίστηκαν.
Η Χρυσαυγή έμεινε στο Νοσοκομείο μόνη της και νοσηλεύτηκε περίπου 3 εβδομάδες. Η κατάσταση της υγείας της ολοένα και καλυτέρευε, όπως ενημέρωναν οι Γιατροί τους συγγενείς μας στο χωριό, καθώς γνώριζαν ότι εμείς δουλεύαμε και μέναμε στην Γερμανία.
Την Τρίτη 4 Μαρτίου το πρωί επικοινώνησαν οι Γιατροί με τους δικούς μου στο χωριό και τους ενημέρωσαν ότι η Χρυσαυγή είναι εντελώς καλά και θα έπρεπε να μεταβούν στην Αθήνα να την παραλάβουν.
Την Πέμπτη 6 Μαρτίου 1969 που έφτασαν στο Νοσοκομείο, ο 30άχρονος αδελφός μου, με τον 17άχρονο τότε αδελφό του συζύγου μου για να την παραλάβουν, οι Γιατροί τους είπαν ψυχρά ότι η Χρυσαυγή πέθανε.
Οι Γιατροί αρχικά αρνήθηκαν κατηγορηματικά στους δικούς μου να την δουν νεκρή, και μετά δεν τους επέτρεψαν ούτε να μεταφερθεί και να ταφεί στην Κρήτη.
Οι Υπεύθυνοι ως μοναδική λύση, τους πρόβαλλαν ένα γραφείο τελετών απέναντι από το νοσοκομείο, που θα αναλάμβανε την ταφή σε Νεκροταφείο εκεί κοντά.
Έτσι και έγινε, το γραφείο μετέφερε την υποτιθέμενη σορό στο Νεκροταφείο του Ζωγράφου και την έθαψαν βιαστικά και με απειλές στον παιδικό τάφο με αριθμό 37.

Σας απαριθμώ εν συντομία τις σκέψεις μου:

1. Ένα παιδί 2 χρονών και 19 ημερών μόνο του στο Νοσοκομείο.
2. Οι Γιατροί γνώριζαν ότι οι γονείς είναι στο εξωτερικό και οι συγγενείς στην Κρήτη.
3. Γνώριζαν ότι κυοφορούσα το δεύτερο παιδί μου και δεν μπορούσα να ταξιδέψω εύκολα για την Ελλάδα στην κατάστασή μου, για να την προστατέψω.
4. Δεν επέτρεψαν να μείνει κανείς μαζί του βάση κανονισμού, ήταν λέει σε «καλά χέρια».
5. Μία ασθένεια που σπάνια φέρει θάνατο.
6. Μια γρήγορη και καλή ανάρρωση.
7. Ειδοποίηση από τους Γιατρούς ότι είναι εντελώς καλά η Χρυσαυγή και έτοιμη για εξιτήριο.
8. Ένας αιφνίδιος ξαφνικός και απρόσμενος θάνατος.
9. Επιμονή Γιατρών και Γραφείου τελετών να μην ανοιχτεί το φέρετρο ούτε να ταφεί σε μέρος εκτός «ελέγχου» τους.
10.Συγγενείς άπειροι, αγράμματοι και απονήρευτοι όπως είμαστε τότε όλοι μας.
11.Παράξενη και ύποπτη συμπεριφορά των Γιατρών με απειλές, στηριζόμενοι στον φόβο των πολιτών από την τότε κυβερνούσα Δικτατορία.
12.Ένα Γραφείο Τελετών, Δεξί χέρι των Γιατρών με ίδια συμπεριφορά, απειλές και προφανώς μυστική συνεργασία.
13.Ένα πιστοποιητικό θανάτου που δεν μας δόθηκε ποτέ.
14.Μία ληξιαρχική πράξη θανάτου του Ληξιαρχείου του Δήμου Αθηναίων, που δεν ξέραμε πού; Πότε; και από ποιον συντάχθηκε; χωρίς σφραγίδες με αταίριαστες ώρες έκδοσης και θανάτου.
15.Γραπτή επίσημη βεβαίωση του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», ότι δεν έχει νοσηλευθεί ασθενής με τα στοιχεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ το έτος 1969.
16.Ένα φέρετρο σαν κουτί, καλά κλεισμένο που οι υπεύθυνοι εμπόδισαν να δούμε τι είχε μέσα.
17.Ένας κενός τάφος χωρίς ίχνη σκελετού, πιθανόν να έλιωσαν απάντησαν οι υπάλληλοι του νεκροταφείου γιατί ήταν 2 ετών.
18.Τέλος ένα παιδί που δεν το είδε κανείς μας νεκρό.


     Αυτή είναι η ιστορία της Χρυσαυγή μου, η ιστορία του δικού μου Γολγοθά. Εξ όλων των προαναφερομένων τα οποία αποτελούν αδιάψευστα γεγονότα, κατοχυρωμένα με μαρτυρίες και ντοκουμέντα, είμαι σίγουρη ότι η Χρυσαυγή μου δόθηκε παράνομα σε θετούς γονείς, οι οποίοι αν την δήλωσαν ως δικό τους γέννημα, διαγράφοντας τα 2 έτη του και δηλώνοντάς το στις υπηρεσίες ως νεογέννητο, η Χρυσαυγή μου δεν γνωρίζει την πραγματική της ηλικία που είναι σήμερα 46 ετών, αλλά πιθανών να φαίνετε σε επίσημα έγγραφα 43 με 44 ετών περίπου ανάλογα το πότε την δήλωσαν. Γι’ αυτό με συνεργό τον Θεό και με εγγυητή το μητρικό μου ένστικτο, που μου φωνάζει ότι το παιδί μου ζει και υπάρχει, απευθύνομαι σε σένα αναγνώστη,αν μπορείς να με βοηθήσεις, αν τυγχάνει να είσαι κρατικός λειτουργός με κρατική εξουσία, αν μπορείς το παρόν να το αναρτήσεις σε blogger και σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Twitter κλπ ή αν μπορείς το παρόν να το διαβιβάσεις, αν ξέρεις με κάποιο τρόπο να την αναζητήσεις, αν έχεις σχετικές γνωριμίες, αν κατέχεις κάποια θέση ή αξίωμα, αν κάτι γνωρίζεις, αν είσαι κορίτσι υιοθετημένο και βλέπεις κοινά στοιχεία, αν είσαι η ίδια η Χρυσαυγή μου, που σίγουρα σου άλλαξαν το όνομα, επικοινώνησε μαζί μας, εγώ δεν θέλω να τιμωρηθεί κανείς, δεν με ενδιαφέρει η εκδίκηση, το μόνο που θέλω είναι να αγκαλιάσω την Χρυσαυγή μου, το παιδί που στερήθηκα 44 ολόκληρα χρόνια.
 
Σχετικοί σύνδεσμοι που έχει αναρτηθεί:
http://xrisavgi-konstantaki-adoptee.blogspot.gr

ΡΕΘΥΜΝΟ 22-10-2013
Με αληθινή αγάπη, εκτίμηση και με πόνο ψυχής.
Η Μητέρα της Ελένη

Η διεύθυνση μου είναι:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΤΚ:74061
ΚΙΝ: 6973302669 - 6976945792
ΤΗΛ:2833031046


Σας επισυνάπτω:
   Φωτογραφίες που διακρίνεται η Χρυσαυγή καθώς και οι   γονείς. Πηγή στοιχείων ταύτισης χαρακτηριστικών.

ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ
ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗ
ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ
ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗ


Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου