Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΙΔΥΜΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ 22/11/1982 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αναζητώ τη δίδυμη αδελφή μου, την δίδυμη ψυχή μου............
ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ!Μια ακόμη περίπτωση εξαφάνισης διδύμου έρχεται στην επικαιρότητα για να ταράξει τα ήδη θολά νερά που λυμνάζουν χρόνια τώρα  για αυτές τις πάρα πολλές περιπτώσεις παρανόμων υιοθεσιών.
Ένα νέο πολύ όμορφο κορίτσι με ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα προωθεί προς τα ''εξω'' την δική της προσωπική ιστορία με μοναδικό σκοπό να την βρει και να της δώσει την αγάπη της και την οικογένεια που σ' εκείνη έκλεψαν από τις πρώτες ώρες της γέννησής της.

Καθώς διηγείται την ιστορία της η Ρούλα εύκολα διαπιστώνει κανείς την συγκίνηση, την αγωνία και την λαχτάρα της για το πολύ μεγάλο της εγγχείρημα αφου τα συναισθήματα της αποτυπώνονται στο εκφραστικο της πρόσωπο  σε όλη τους την έκταση και ένταση.
Όλες οι αποχρώσεις του γκρίζου, ως το πιο βαθύ μαύρο, ζωγραφίζονται στο πρόσωπό της όταν κυριάρχει ο θυμός και η οργή για την απίστευτη ιστορία της, και όλες οι αποχρώσεις του Ουράνιου τόξου με τα πιο φωτεινά, λαμπερά τους χρώματα όταν κυριαρχεί η ελπίδα και η προδοκία της επανασύνδεσης.


Η Ρούλα από τη Θεσσαλονίκη δεν ήρθε μόνη της στον κόσμο αυτό. Ο Θεός ευλόγησε την μητέρα της να φέρει στον κόσμο τον Νοέμβρη του 1982 δύο πανέμορφα, υγιέστατα κοριτσάκια με φυσιολογικό τοκετό.  Δύο παντελώς όμοια κοριτσάκια αφου  προέρχονταν από ένα αμνιακό σάκκο. Ήταν δηλαδη ομοζυγωτικά. Αυτού του είδους οι κυήσεις έχουν σαν αποτέλεσμα τα βρέφη να είναι εντελώς όμοια. Αυτό είναι και το ''καλό χαρτί'' της Ρούλας εκτός από την ημερομηνία γέννησης , η μάλλον ''επαναγέννησης΄΄ της χαμένης αδελφής της.

 Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχει η οικογένεια στην μητέρα αρχικα απεκρύβει, και μέχρι την ώρα που τα έφερνε στην ζωή, ότι κυοφορούσε δίδυμα! Τι επιδιώκονταν με αυτό; Μήπως είχε στοχοποιηθεί από την αρχή η οικογένεια και έγινε  απόκρυψη του δευτέρου διδύμου  ώστε να ευνοηθεί στη συνέχεια η αρπαγή του ενός από αυτά; 
Αν τα πράγματα έχουν έτσι οι ιατροί που παρακολουθούσαν την μητέρα της Ρούλας καθ' όλη τη διάρκεια της κύησής της είχαν ήδη αποφασίσει ότι το ένα από τα δύο παιδιά δεν θα έμενε πλέον στην οικογένεια. Η αλήθεια είναι ότι στις περισσότερες δίδυμες κυήσεις αυτών των  πολύ ''σκοτεινών'' για την ιατρική επιστήμη εποχών, το ένα εκ των διδύμων κάτω από αδιευκρίνιστες και θολές διαδικασίες στο τέλος ''κατέληγε''. Και δυστυχώς εξαφανίζονταν ''μαγικά''. Δεν το έβλεπε κανείς αλλά ούτε και το έθαβε κάποιος από το άμεσο του περιβάλλον. Όμως τότε οι άνθρωποι δεν ήταν καθόλου υποψιασμένοι και κάτω από το βάρος της συγκινησιακής φόρτισης, της λύπης και του πόνου δεν μπορούσαν να διαννοηθούν ότι κάποιοι έπαιζαν απίστευτα παιχνίδια πίσω από την πλάτη τους. 'Ηταν πάνω από εφιαλτική αυτή η εκδοχή  για να την αποδεκτούν. Η μέθοδος των εικονικών θανάτων, που σχετίζονταν με τις περίεργες εξαφανίσεις βρεφών, δεν είχε ακόμη αποκαλυφθεί!


Η εξέταση της υπόθεσης των συγκεκριμένων διδύμων παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον. Τα έγγραφα τα οποία έχουν προσκομιστεί να εξεταστούν από ιατρούς βεβαιώνουν ότι ''κάτι''  περίεργο  και ύποπτο υπάρχει σε αυτήν την υπόθεση,  ''κάτι'' το οποίο οδηγεί σε συμπεράσματα που ενισχύουν την αμφιβολία περί του δήθεν θανάτου του δεύτερου παιδιού.  Ειδικά στο κομμάτι εκείνο που αναφέρει την τερατογέννηση του όμοιου ομοζυγωτικού διδύμου! Αναλύοντας τα στοιχεία τα οποία έχει στην κατοχή της η οικογένεια και βάζοντάς τα κάτω από το μικροσκόπιο βεβαιώνονται πράγματα που δεν συνάδουν με την κοινή λογική.
Μερικά από τα γεγονότα που ζητούν απαντήσεις είναι:
Πρώτον, γιατί απεκρύβει η δεύτερη κύηση, γεγονός που θα έδινε χαρά στην οικογένεια και όχι λύπη; Δεύτερον, γιατί ναρκώθηκε η μητέρα για να μην έχει καμία επαφή για το δεύτερο παιδί που θα γεννούσε; Τρίτον, γιατί μετά την αποκάλυψη του δευτέρου διδύμου ο ιατρός άσκησε πίεση  στον πατέρα να μην αποκαλύψει στην γυναίκα του και σε κανέναν άλλο ότι είχε και άλλο παιδί με τον ισχυρισμό ότι η μητέρα θα πάθει κατάθλιψη από την απώλεια του ενός εκ των διδύμων και θα άφηνε το άλλο να πεθάνει; 
Με ποια επιστημονική αντίληψη και βεβαιότητα του γιατρού πιέστηκε ο πατέρας και σαφώς επιρρεάστηκε κάτω από το βάρος άσκησης ψυχολογικής πίεσης να θέλει να αποκρύψει και ο ίδιος το δεύτερο δίδυμο προκειμένου να μην καταρεύσει η γυναίκα του και μάνα των διδύμων;;
Ήταν και ψυχολόγος ο γυναικολόγος εκείνος;; Είχε έτοιμη και επίσημη την διάγνωση του ως πρός το βέβαιο αποτέλεσμα, κατ 'εκείνον, της εγκατάλειψης από το μέρος της μάνας του δεύτερου παιδιού που επέζησε;; Τι δικαιολογίες πρόχειρες, αστήριχτες και θρασσείς ήσαν αυτές;; 


Μεγάλος ποινικολογος είχε κάποτε πει πως όταν το έγκλημα δεν έχει που να κρυφτεί κρύβεται δυστυχώς πίσω από το θράσσος! Εδώ αυτό το συνανταμε στην πλήρη εφαρμογή του!!!!!!
Τέταρτον, γιατί χωρίς πιστοποίηση και επίσημη ιατρική βεβαίωση δηλώθηκε προφορικά ότι το παιδί αυτό γεννήθηκε υδροκέφαλο και βατραχοειδές (!) και έτσι και αλλιώς θα πέθαινε, γεγονός που όμως αντικρούεται από τον πατέρα που είχε εν τω μεταξύ  καταφέρει να δει  το δεύτερο παιδί ζωντανό και ζωηρό και να κλαίει με ηχηρό κλάμα! Πέμπτον, γιατί η κλινική που γεννήθηκε το βρέφος δεν προέβει σε ιατροδικαστική εξέταση, πράγμα το οποίο ήταν επιβεβλημένο για την δεκαετία του 80 και που θα αιτιολογούσε τα φυσικά αίτια θανάτου και όχι άλλη αιτία, όπως πχ περίπτωση ιατρικού λάθους;  Τι προχειρότητες ήσαν αυτές;; Έκτον, γιατί δεν τους δόθηκε ποτέ η άδεια να δουν το παιδί αυτό νεκρό και γιατί,  και   μάλιστα πράγμα πάρα πολύ σοβαρό, δεν τους το έδωσαν για ταφή;  Έβδομο , γιατί η μητέρα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε άλλο δωμάτιο της κλινικής μόλις διέρευσε πως τελικά είχε γεννήσει δίδυμα, όταν το ένα είχε καταλήξει ήδη ;; Ακόμα ένα σκοτεινό σημείο της υπόθεσης που ακόμη μέχρι σήμερα προβληματίζει τον πατέρα των διδύμων,  και για όλα αυτά τα χρόνια, είναι η περίεργη εμφάνιση ενός μικρού βαν έξω από την κλινική το οποίο εξαφανίστηκε την ώρα που εξαφανίστηκε και το δεύτερο παιδί χωρίς  κανείς να  έχει  κάνει σχετική ενημερώση;;
Όγδοον αλλά όχι τελευταίο γιατί δεν βρέθηκε πουθενά η ταφή αυτού του βρέφους σε κανένα κοιμητήριο της Θεσσαλονίκης μετά από τις σχετικές πολύχρονες έρευνες της οικογένειας;;;
Αυτή είναι η ιστορία σε λίγες γραμμές που βαραίνει με την σκιά της την οικογενειακή γαλήνη  της Ρούλας και των γονιών της.  Το γεγονός που κάτω από  τις πιέσεις τα ψέμματα και τις ενοχές που κακοπροαίρετοι ''τρίτοι'' τους δημιούργησαν  ήταν η αιτία που δεν μπόρεσαν τότε να αντιδράσουν λογικά και ψύχραιμα. Πως θα μπορούσαν;;   Ο σχεδιασμός ήταν άριστος και οι αντιστάσεις ανύπαρκτες λόγω του πένθους και της ανήσυχιας, για την μητέρα που θρηνούσε ήδη ένα παιδί, και δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια αμφιβολίας και αμφισβήτησης.


Με αυτο το βάρος έζησε η  Ρούλα από τα παιδικά της χρόνια έως σήμερα. Άδικη και  πολύ βαρειά κληρονομιά για το νέο κορίτσι!  Πολλές φορές βάζει την θέση της στην θέση της αδελφής της και με θλίψη αναρωτιέται ότι μπορεί να ήταν αυτή στην θέση εκείνης. Οι συζητήσεις στην οικογένεια όλα αυτά τα χρόνια ήταν πολλές και οι μνήμες πονούσαν και έφθειραν την γαλήνη και την ψυχική τους ηρεμία. Συνεχείς κουβέντες και μνήμες που πονούσαν. Η έρευνα για την αναζήτηση της διδύμης ξεκίνησε για τους γονείς της το 1995 όταν όλα αυτά τα περιστατικά ήρθαν στο φως. Την ξεκίνησαν οι γονείς της χωρίς να έχουν τότε κάποιο αποτέλεσμα. Όμως, από τότε είχαν καταλάβει ότι δεν ήταν οι μόνοι. Όταν ενώθηκαν οι φωνές όλων των άλλων που άρχισαν να βρίσκουν τα παιδιά τους με πανομοιότυπα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και ομοιότητες με την δική τους υπόθεση κατάλαβαν ότι και αυτοί είχαν πέσει θύματα των ίδιων κυκλωμάτων.
Και από τότε ξεκίνησαν και τον δικό τους αγώνα για να δικαιωθούν. 


Μέσα από την αναζήτηση της Ρούλας όλα αυτά τα χρόνια προέκυψε η αποκάλυψη ενός ακόμα ψεύδους: το παιδάκι αυτό δεν θάφτηκε ποτέ όπως προκύπτει από τα στοιχεία της έρευνας που έκανε η ίδια στα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στην Θέρμη της Θεσσαλονίκης όπου αυτό το βρέφος, κατά ομολογία της κλινικής και σύμφωνα με την καθ' υλη αρμοδιότητα του, ήταν θαμμένο. Η ταφή  αυτή δεν βρέθηκε πουθενά καταχωρημένη.  Οι ελπίδες αναβιώνουν και πάλι. Στα χρόνια που πέρασαν και ενώ συνέχιζε τις έρευνές της η Ρούλα,  να βρει την δίδυμη αδελφή της, υπήρξαν  ακόμη και αρκετές αναφορές για την εμφάνιση ενός κοριτσιού που έμοιαζε απόλυτα με την Ρούλα. Συγκεκριμένα, ο θείος της οικογένειας που είδε αυτό το κορίτσι τους τηλεφώνησε και τους ρώτησε πόσο σίγουροι είναι ότι αυτό το παιδί έχει πεθάνει, αφού  το είδε ο ίδιος ζωντανό.
 Για την Ρούλα πάνω από τα γεγονότα τα οποία εύλογα θεωρούναι, με τον τρόπο που έγιναν, τουλάχιστον ύποπτα και προδηλώνουν παράνομες διαδικασίες και ενέργειες γύρω από τα πραγματικά περιστατικά, υπάρχει για την ίδια η βεβαιότητα ότι η δίδυμη αδελφή της είναι ζωντανή. Την κουβαλάει μέσα της, στην ψυχή της στην καρδιά της και είναι μέρος αναπόσπαστο των σχεδίων και των στόχων της ζωής της. Είναι αποφασιμένη να την βρει με κάθε κόστος. Με κάθε θυσία. Είναι ένα στοίχημα ζωής που θέλει να κερδίσει και θα το κερδίσει. Είναι αποφασισμένη να ξανασμίξει με το άλλο της μισό που της έκλεψαν. 
Η ψυχολογία των διδύμων παιδιών είναι απόλυτα κατανοητή και γνωστή στην ευρύτερη επιστημονική κοινότητα αλλά και στους υπόλοιπους ανθρώπους . Ψυχολόγοι και κοινωνιολόγοι έχουν γράψει πάμπολλες μελέτες για την συμπεριφορά, ψυχοσύνθεση και ψυχολογία των διδύμων παιδιών. 
Βλέπε επιστημονική μελέτη:

http://illegalgreekadoptions.blogspot.gr/2011/03/blog-post_30.html 


Τα δίδυμα αισθάνονται την ύπαρξη του άλλου τους μισού. Επιστημονικά πειράματα έχουν αποδείξει πως δίδυμα παιδιά που δεν γνώριζαν καν την ύπαρξη ενός του άλλου παρουσίαζαν ίδιες συμπεριφορές, ίδιες ανησυχίες, ίδιες αναζητήσεις και ένιωθαν να μην είναι πλήρη. Πάντα κάτι τους έλειπε. Η δίδυμη ψυχή τους.
 Το ίδιο φαίνεται ότι συμβαίνει και με την Ρούλα εδώ και πάρα πολλά χρόνια.  Αισθάνεται αυτήν την έλλειψη σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό. ''Θα το προχωρήσω μέχρι τέλους, μέχρι να την βρω'' λέει η Ρούλα. Το θέλω τόσο πολύ που πιστεύω ότι όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος θα συμμαχήσουν μαζί μου για να το πετύχω. Παράλληλα με όλες τις ενέργειες που ξεκινάει πια δυναμικά  η Ρούλα, έχοντας προσλάβει και νομικό παραστάτη, ένα νέο επίμονο  'εξυπνο  καταρτησμένο και πεισματάρη, όπως  άλλωστε είναι και η ίδια, δικηγόρο της Θεσσαλονίκης που προσφέρθηκε αφειλοκερδώς να την βοηθήσει. Βοήθεια πολύτιμη για την περισυλλογή των πολλών εγγράφων που θα χρειαστουν αλλά και για να ναι όλες της οι ενέργειες νόμιμες και ξεκάθαρες. Ενέργειες  προς τις υπηρεσίες που καλούνται να δώσουνε απαντήσεις για τα πολλά ''λάθη'' και τις παραλείψεις!  Γύρω από την προσπάθεια της έχουνε επιστρατευτεί  φίλοι, γνωστοί συγγενείς αλλά και η σελίδα της στο Facebook..........


Ακόμη μια πολύτιμη σύμμαχος, μια διάσημη τηλεοπτική persona,  που από την πρώτη κιόλας στιγμή που ενημερώθηκε για την περίπτωση της Ρούλας, ευαισθητοποιήθηκε και έσκυψε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον προσφέροντας στην Ρούλα μια αναπάντεχη ευκαιρία δημοσιοποίησης της σε ευρύτατο τηλεοπτικό κοινό. Η μεγάλη ευκαιρία της Ρούλας σε εκπομπή υψηλής τηλεθέασης,  έρχεται να ''δέσει'' με την όλη της προσπάθεια.
http://www.facebook.com/helpmefindmytwinsister http://www.facebook.com/helpmefindmytwinsisterΓενική επιστράτευση των πάντων για ένα ευγενικό, ιερό σκοπό. Ολοένα και πιο πολλοί φίλοι γίνονται σύμμαχοί της σ' αυτήν της την προσπάθεια.
Η Ρούλα όμως δεν αρκείται μόνο σ' αυτό. Κάνει έκκληση σε  ακόμη περισσότερους . Έκκληση σε όλους τους γνωστούς και άγνωστους που θέλουν να συστρατευτούν μαζί της και να την βοηθήσουν στο έργο αυτό της αναζήτησής της να μην διστάσουν να έρθουν σε επαφή μαζί της. Η συγκίνηση ξεχειλίζει από τα πανέμορφα μάτια της όταν μιλά για την αδελφή της και θέλει να δώσει αυτό το μεγάλο δώρο στην μητέρα και στον πατέρα της που πονούν και δεν έχουν ξεχάσει ποτέ αυτό το παιδί.
Ένα όμορφο  banner  της κοινοποιησης της έχει ηδη σχεδιαστεί και παρακαλούνται όλοι όσοι θέλουν να την βοηθήσουν να το ''καρφιτσώσουν'' στην σελίδα τους, στο blogspot τους στο face book στο  twitter  η όπου αλλού. Η διάδοση πληροφοριών μεσω του  internet  είναι άμεση και γρήγορη  και έχει πολλές φορές δώσει θεαματικά αποτελέσματα και όλοι ελπίζουμε πως τα καλά νέα δεν θ αργήσουν να έλθουν!
                                               Search Angel Banner


                   http://illegalgreekadoptions.blogspot.gr/2013/01/22111982.html

                   http://www.facebook.com/helpmefindmytwinsister 

                                                      copy paste add
                                                 
                                                Τα Banners και τα  links
                                        ''Kαρφίτσωσε'' τα στον ''τοίχο'' σου!
 
''Θα νιώσω πληρότητα και την μεγαλύτερη ευτυχία όταν ξαναβρώ την αδελφή μου. Η λαχτάρα και η αγωνία μου  είναι μεγάλη όπως και η βεβαιότητά μου ότι θα την βρω. Όλο και πιο πολύ  παρατηρώ ότι οι άνθρωποι που συζητώ το πρόβλημά μου με κατανοούν, μου συμπαρίστανται και με βοηθούν. Η αλληλεγγύη ξαναξυπνά στις καρδιές των ανθρώπων που ακουν το πρόβλημα μου και θέλουν να βοηθήσουν όπως μπορούν.  Έστω διαδίδοντας την ιστορία μου από στόμα σε στόμα! Από ιστότοπο σε ιστότοπο! Είναι κι αυτός ένας τρόπος. Και δεν κοστίζει αλλά αξίζει! Νιώθω πως πλησιάζω στο τέλος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην την βρω. Θα την βρω.''
Σφίγγει τα χείλη της με πείσμα και αποφασιστικότητα. Το νέο όμορφο κορίτσι ξέρει σίγουρα τι θέλει και τί κάνει.  Ναι, έχει την θέληση  να το πετύχει και θα το πετύχει. Και φαίνεται πως ξέρει πως.

Καλή σου επιτυχία Ρούλα στο έργο της αναζήτησης σου  και να σαι σίγουρη πως και ο Θεός θέλει και εσύ μπορείς!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

  1. Πατερα Θεε μου εις το ονομα του Υιου σου του αγαπητου του Ιησου Χρστου προσευχωμε εσυ που γνωριζεις που εινε αυτο το κοριτσι να οδιγισης τις προσπαθειες της αδελφης τη; και ολων οσοι την βοειθουνε στην αδελφη της !!!!!!! Ο Ιησους Χριστος να κηνιθη για αυτην την αναζητιση σου προσευχωμε κοριτσακι μου ,ωστε να την βρεις την αδελφη σου να την ζησεις να την χαρεις να χαρουμε και εμεις μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή