Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Δωρεάν Ανακοινώσεις Αναζητήσεις Αγνοουμένων



Σε αυτόν τον ιστιοχώρο μπορείτε να στείλετε την προσωπική σας ιστορία και να δημοσιευτεί σε μορφή ανακοίνωσης εντελώς δωρεάν. Ο ιστιοχώρος αναπτύσσεται καθημερινά, ενημερώνεται συνεχώς και έχει σαν στόχο να συμπεριλάβει όλες σας τις αιτήσεις για δημοσιεύση  Ελληνικά και Αγγλικά. Όλοι οι υιοθετημένοι που αναζητούν γονείς και όλες οι οικογένειες που αναζητούν τα παιδιά τους θα έχουν την ευκαιρία, τώρα, να αναρτούν τις ανακοινώσεις τους που θα είναι ορατές παγκόσμια.
Το μεγάλο ευεργέτημα του Ίντερνετ!
Αναζητήσεις αγνοουμένων χωρίς όρια, σύνορα και δεσμεύσεις!
Στείλτε και σεις την δική σας ιστορία  για  να δημοσιευτεί από το ειδικό χώρο στο δεξί περιθώριο που λέει στείλτε το αίτημα σας.
Όλες οι ανακοινώσεις θα δημοσιεύονται ανεξαιρέτως και ο υπεύθυνος του ιστιολογίου θα σας ενημερώσει για κάθε επαφή που θα γίνεται από ενδιαφερομένους που θα έχουν κοινά σημεία αναζήτησης!
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα σας για να βρεθείτε με τ' αγαπημένα, αγνοούμενα, σας πρόσωπα.





116 σχόλια:

  1. ΕΙΜΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΕ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΔΙΔΥΜΗ ,ΟΛΟΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΙΣ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1980 ΣΤΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΩΡΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ.ΚΙ ΟΜΩΣ,ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗ(ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑ ΚΑΛΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΠΟΤΕ ΝΕΚΡΟ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στειλε υλικο για δημοσιευση Ιωαννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΑΚΟΥΣΗ22 Μαΐου 2012 στις 11:05 π.μ.

    ΕΙΜΑΙ Η ΚΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΞΥ 1973-1974 ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟΣ ΑΒΥΔΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ , ΣΤΟ ΣΠΙΤΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΑΜΜΗΣ ΟΝΟΜΑΤΗ ΒΑΣΩ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΝΥΜΠΟΡΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ , ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΡΑΦΩ. ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΗΤΑΝ 19 ΕΤΩΝ ΕΙΧΕ ΗΔΗ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΗ ΤΗΣ ΜΑΜΜΗΣ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΓΟΙΤΟΝΕΣ ΟΤΙ Η ΜΑΜΜΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΗΛΩΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΩ ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ ΑΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΗΣΗ ΣΤΟ e-mail kyriaki.stathatou@yahoo.gr Η ΕΔΩ Η ΣΤΟ 6981683328.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΑΚΟΥΣΗ28 Μαΐου 2012 στις 3:54 π.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

    Το δράμα μιας μητέρας και ενός πατέρα που αναζητούν την κόρη τους που γεννήθηκε στην αθήνα στις 13/5/1959 στη μαιευτική κλινική της Θέκλας Σιμεωνίδου. Η μαιευτική κλινική ήταν στην οδό Σελινούντος 4, Αμπελόκηποι Αθήνα. Η οδός Σελινούντος είναι κάθετος της οδού Έβρου.(Την ανωτέρω μαιευτική κλινική την έχουν κατεδαφήσει το έτος 2003 και έχει πεθάνει η Θέκλα Σιμεωνίδου)
    Προσοχή: Η Ειρήνη έχει μια ελιά μεταξύ αριστερού φρυδιού και μήτης.
    Εγώ ο Βασίλης είμουν υπάλληλος σε Δημόσια Υπηρεσία με έδρα την Αθήνα. Στις 8/8/1958 γνώρισα στην Αθήνα την συζυγό μου Ειρήνη που μέχρι σήμερα είμεθα μαζί. Κατοικούσαμε στην Καλλιθέα (Αθήνα) σε μια αυλή που γύρω γύρω ήταν χαμηλά σπίτια έως το έτος 1960. Λόγω της φύσεως εργασίας μου η Υπηρεσία μου με έστειλε εκτός Αθηνών. Στις 13/5/1959 η Ειρήνη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στη μαιευτική κλινική της Θέκλας Σιμεονίδου οδός Σελινούντος 4 Αμπελόκηποι (Αθήνα). Θέλω να σημειώσω ότι με την Ειρήνη γνωρίστηκα στις 8/8/1958 και στις 13/5/1959 γέννησε η Ειρήνη, δηλαδή είμασταν μαζί 9 μήνες και 5 ημέρες.
    Η Ειρήνη με μια γειτόνισσα πήγαν στην ανωτέρω μαιευτική κλινική της Θέκλας Σιμεονίδου να γεννήσει γιατί εγώ ήμουν για υπηρεσιακούς λόγους εκτός Αθηνών. Αφού γέννησε η Ειρήνη αυτό το υγιέστατο κοριτσάκι στις 13/5/1959 το πήραν απο κοντά της. Έπειτα από μερικές ώρες η Ειρήνη ζήτησε να της πάνε το παιδί κοντά της, αλλά δεν το πήγαιναν. Την άλλη μέρα η Ειρήνη συκώθηκε να πάει να δει το παιδί. Η Θέκλα της είπε οτι πέθανε. Δεν την κράτησαν πολύ στην κλινική. της είπαν να φύγει. Η Ειρήνη λέει στη Θέκλα οτι περιμένω να έλθει ο συντροφός μου γιατί είναι εκτός Αθηνών να σας πληρώσει για τη γέννα. Η Θέκλα της είπε να φύγει και όταν επιστρέψει ο σύντροφος σου έρχεται και μας πληρώνει. Όταν επέστρεψα εγώ στην Αθήνα πήγα στην κλινική και πλήρωσα τη μαία Θέκλα και μου είπε οτι πέθανε το κορίτσι, δεν χρειάζεται στεναχώρια, είσαστε νέοι και θα κάνετε και άλλα παιδιά. Εδώ θέλω να σημειώσω οτι η Ειρήνη γέννησε στις 13/5/1959 το πρωί τις 14/5/1959 στο δωμάτιο που ήταν ξαπλωμένη η Ειρήνη μπήκε μια κυρία μελαχροινή κοντούλα και παχουλή, χάιδεψε το χέρι της Ειρήνης και της άφησε μια σοκολάτα στο κομοδήνο και έφυγε. Η Ειρήνη νόμιζε οτι αυτή η κυρία ήταν εθελόντρια κάποιας ανθρωπιστικής οργάνωσης. Ίσως αυτή η κυρία μάλλον πήρε το κοριτσάκι μας με εικονική γέννα.

    Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει για την κοπέλα μας που αναζητούμε να επικοινωνήσει στο info@alatzoglou.gr ή με το τηλέφωνο 23920-22226 κάθε μέρα από ώρα 12 το μεσημέρι έως ώρα 10 το βράδυ.

    Βασίλης - Ειρήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΨΑΧΝΩ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΚΡΗ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.
    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    ΓΚΟΓΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
    ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 1986
    ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΙΓΑΛΕΟΥ
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΙΑ 2105913979
    ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΨΥΚΤΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψαχνω τον αδερφο μου,γεννήθηκε στη Πάτρα στη κλινική Λάζαρη με ιατρό το Κο Χαντζή Κωνσταντίνο το έτος 1959 δεν έχω στοιχεία του για να μπορέσω να τον ψάξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μπαμπάς μου γεννήθηκε εκείνη τη χρονιά δεν γνωρίζουμε που γεννήθηκε στείλτε παρακαλώ e-mail bestelena1@gmail.com

      Διαγραφή
    2. Σας εστειλα mail

      Διαγραφή
  8. Η ληξιαρχική του πράξη θανάτου τον ονομαζει ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ χωρις το ονομα της μητερας του Ληξιαρχικη πράξη γεννησεως δεν υπάρχει ,αραγε που να βρισκονται αυτα αρχεια της Κλινικης Λαζαρη τι τα εκαναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 22/9/1978 γεννηθηκε ενα κοριτσακι στο νοσοκομειο κορινθου με μαια βασιλικη σπηλιωτη εφυγε για το ΕΛΕΝΑ με σκοπο να μπει σε θερμοκιτιδα μετα απο 2 ημερες στις 24/9/1978 ειπαν πως πεθανε χωρις να εχει εκδοθη πιστοποιητικο θανατου πιθανον εγινε εικονικη υιοθεσια οποιος μπορει ας βοηθιση panagiwtasmyrn@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίδια περίπτωση με την δική μας! Μόνο που συνέβη το 1968. Στην Κόρινθο η μητέρα μου γέννησε ένα Κοριτσάκι το οποίο χρειαζόταν θερμοκοιτιδα! Το πήγαν στο Έλενα, και όταν το αναζήτησαν μετά από δύο μέρες τους είπαν πως το κοριτσάκι πέθανε! Γεννήθηκε καλά, το είδαν, το άκουσαν να κλαίει! Πιστεύουμε πως το παιδί δόθηκε παράνομα για υιοθεσία! Μια τράπεζα DNA στην Ελλάδα για αυτές τις περιπτώσεις, νομίζω θα έλυνε όλα τα ερωτηματικά!

      Διαγραφή
    2. Eimai 46 eton koritsi n liksiarxiki praksi lei 10/7/1974 mieutirio polixronopoulou itan ena iatrio stin athina den ksero se pio nosokomio genithika til 6947019533

      Διαγραφή
    3. Υπάρχει μια ομάδα στ Fb με το όνομα εικονικές γέννες και υιοθεσίες.. Έχει γίνει πολλές φορές αναφορά στην συγκεκριμένη κλινικη

      Διαγραφή
  10. ψαχνω τον αδερφο μου γεννηθικε στις 30 η 31 ιανουαριου το 1980 στο μαιευτηριο ελενα στην αθηνα ειπαν οτι πεθανε η μητερα μου ακουσε το κλαμα του αλλα νεκρο δεν το ειδε ποτε οποιος ειναι γεννηθεις τη συγκεκριμενη ημερομινια παρακαλω ας επικοινωνησει μαζι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10-10-1970 γεννήθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα ο αδελφός μου Παναγιώτης Δέλφας του Πέτρου και της Παναγιώτας με αεροβάπτισμα πήρε το όνομά του. το παιδί αρρώστηκε και τους είπαν ότι πέθανε ημέρες μετά τη γέννα. το παιδί ενταφιάστηκε και στην εκταφή βρέθηκαν οστά 8χρονου παιδιού. ζήτησα ληξιαρχική γέννησης και θανάτου. στη ληξιαρχική γέννησης γράφει στα στοιχεία "βάπτισης: νεκρό" ληξιαρχική θανάτου δεν υπάρχει. προφανώς έγινε εικονική υιοθεσία. όποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μου στο delfaman@hotmail.com. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλησπερα ... περιοδος 1973 με 1974 ..ψαχνω τον αδερφο μου..
    οπως εχω δει υπαρχουν ενδειξεις για τους γιατρους της κλινικης ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΘΕΥΡΩΤΡΙΑΣ..Ο αδερφος μου γεννηθηκε ΕΚΕΙ εκεινη τη περιοδο η μητερα μου ειχε μια επιπλοκη και γεννηθηκε οκτω μηνων..οι συγγενεις μου λενε ολοι γιατι το ειδαν οτι ηταν ενα ωραιο γΕρο μωρο..φτυστος ιδιος ο μεγαλος αδερφος μου ..γεννημενος το 1971.. εγω ειμαι η αδερφη σου γεννημενη το 1975.. αδερφε σε ψαχνω.. ΑΝΑΣΑΙΝΕΣ..ετσι μου λενε ολοι..ο πατερας μου τον πεισαν οτι δεν εχεις ελπιδες κ οτι η θερμοκιτιδα ειναι πολυ ακριβη..σε εξαφανισαν.. πιστευω οτι ζεις.. poph11poph@gmail.com ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπερα σας,ψαχνω τον αδερφο μου που γεννηθηκε αρχες ΔΕΚΕΜΒΡΗ του 1986 στην ιδιωτικη κλινικη ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ "ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ".Γεννηθηκε προωρα κ μετα απο λιγες ωρες ειπαν οτι ειναι νεκρο. Αν γνωριζει κανεις τιποτα,παρακαλω ας επικοινωνησει μαζι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλησπερα εχασα τον πατερα μου το 1974 ηταν στο καραβι astir ηταν ανθυποπλοιαρχος οταν εκαναν ελενχο στο καραβι στην τζετα δεν τον βρηκαν τα ρουχα του και η ταυτοτητα του ηταν στην καμπινα του ΑΛΕΞΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΝΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ψάχνουμε την αδερφή μας.
    Η μητέρα μας,μας γέννησε στο μαιευτήριο Έλενα στην Αθήνα στις 1/2/1960 (τετράδυμα στον αριθμό).Τρία κορίτσια κι ένα αγόρι.Γεννήθηκαν και τα τέσσερα υγιέστατα όπως την ενημέρωσαν οι γιατροί αλλά αργότερα της είπαν πως το ένα απ'τα τρία κοριτσάκια απεβίωσε, αλλά δεν της το έδειξαν ποτέ οι γιατροί το παιδί.Πιστεύουμε πως είναι ζωντανή κι ότι υπήρξε θύμα παράνομης υιοθεσίας.Το μόνο χαρτί που έχουμε στα χέρια μας είναι η ληξιαρχική πράξη γέννησης του κοριτσιού.Για οποιδήποτε πληροφορία στείλτε στο e-mail: tindersticks_24@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ψαχνω τους θειους μου.ηταν διδυμοι! γεννηθηκαν στις 9/3/1968 στο ρωσικο νοσοκομειο στην θεσσαλονικη. για δυο μερες ενω γεννηθηκαν υγιεστατα και τα δυο,η γιαγια μου τα θυλαζε κιολας.την δευτερη μερα της ειπαν πως το ενα απτα δυο απεβιωσε.την επομενη της ειπαν πως απεβιωσε και το αλλο.δεν της τα εδειξαν ποτε ουτε καν της τα εδωσαν για να τα θαψει.εχουμε ολα τα χαρτια και ολα τα ονοματα οσως εμπλεκοντουσαν στη γεννα της γιαγιας μου. για οποιαδηποτε πληροφορια στειλτε μαιλ στο kikoblackwidow@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ψάχνω την αδελφή μου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στο ρωσικό νοσοκομείο . Γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου του1960 .Τα ονόματα των γονιών Σταυράκης Κωνσταντίνος και θεοπιστη . Είπαν πώς το μωρό γεννήθηκε νεκρό δεν το είδε κανείς και δεν έγινε ποτέ ταφή στα νεκροταφεία της Θεσσαλονίκης.Εχουμε ενδείξεις πως το μωρό δόθηκε για παράνομη υιοθεσία!!.Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το 6977868920

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ στο ίδιο νοσοκομείο γεννήθηκα το 1968 δίδυμα της μητέρας μου της είπαν ότι γεννήθηκε νεκρό η μητέρα μου το είχε ακούσει να κλαίει δεν το είδε ούτε ταφή...Ο Θεός να μας φέρει πίσω τους ανθρώπους μας..

      Διαγραφή
    2. Στης 9-3-1968 η μάνα μου γέννησε δίδυμα στο ρώσικο νοσ την τρίτη μέρα την είπαν ότι πέθανε το ένα και μετά λίγες ώρες πέθανε και το άλλο(αγόρια) δεν τα είδε ούτε τα δώσανε για την ταφή!

      Διαγραφή
  19. Kalispera. Psaxnoume ton theio/ theia mou. Gennithike ton augousto tou 60 sto maiutirio athinon me ton giatro Ioanni Dima. Gennithike nekro to paidi Alla den eidane oute to soma tou / oute pirane kapio pistopoitiko thanatou. Prepei na exei ginei paranomi iothesia. An gnorizete tpt parakalw peite h an eixate paromio thema me to giatro / nosokomeio to 60. Euxaristw polu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ψάχνω την δίδυμη αδερφή μου.Ημερομηνία γέννησης 5-10-1966,στο μαιευτήριο Έλενα.Γεννήθηκε πρώτη με διαφορά 10 λεπτών.Είπαν πως πέθανε απο αναπνευστηκή ανεπάρκεια μετά απο40 λεπτά.Ποιστοποιητικό θανάτου δεν υπάρχει.Στη ληξιαρχική πράξη γέννησης στα στοιχεία βάπτισης γράφει νεκρό.Πιστεύω πως έγινε εικονική υιοθεσία.Τηλ.επικοινωνίας 210-6844573

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ψαχνω την αδερφη μου που γεννθηκε στις 19 Αυγουστου 1962 στην Αθηνα στην κλινικη Χριστοφορακου.Αρνηθηκαν να δωσουν ληξιαρχικη πραξη θανατου προφανως εχει γινει εικονικη ιοθεσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσι που δηλωθηκε τον Οκτωμβρη του 1962 σαν εικονική γέννα, αναζητά τους γονεις και αδέλφια. Συγγενείς της θετής οικογένειας είπαν ότι τον Οκτώμβρη που έφεραν το κοριτσάκι ήταν πανω απο 40 ημερών. Ελπίζω να δείτε την απάντηση και να επικοινωνήσουμε.

      Διαγραφή
    2. Για περισσότερες πληροφορίες πάρτε με στο 6977791306

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ πολύ. Θα επικοινωνήσω σύντομα.

      Διαγραφή
    4. Οφείλω να ενημερώσω ότι δεν είχαμε αποτέλεσμα. Γι αυτό το λόγο συνεχίζω την αναζήτηση γονέων αδελφών. Κορίτσι 1962.

      Διαγραφή
  22. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΤΟ 1941.ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΗΤΑΝ 7 ΑΔΕΛΦΙΑ 4 ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ 3 ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΞΦΑΝΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΗΛΚΕΡΙΔΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΕΨΑΞΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .Η ΕΛΠΙΔΑ ΟΜΩΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΤΑΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΗΛΚΕΡΙΔΗΣ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ .... TILKTANIA@YAHOO.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Νικόλαος Σημιτικοπουλος29 Απριλίου 2017 στις 9:52 π.μ.

    Ψάχνω τον γιο μου που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα 25/2/1982. Μου είπαν ότι πέθανε. Δεν μου επέτρεψαν να δω το βρέφος νεκρό και μου είπαν ότι θα το κηδέψει το νοσοκομείο. Εγώ πιστεύω πως είναι ζωντανό το παιδί. Τηλ.6978225296

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αναζητώ τους γονείς μου και τα αδέλφια μου. Η ληξιαρχική μου πράξη γράφει πως γεννήθηκα 7/08/1973 στο Ιατρείο του Πάνου πολυχρονόπουλου πιθανόν απο τσιγγάνους έτσι μου είπανε. Το ιατρείο βρίσκετε Σολωμού 34. Ήταν εικονική γέννα θα ήθελα πολύ να σας βρώ... τηλ.:6975363981
    -Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΣ 8/6/1970 ΜΠΟΡΕΙ Η ΗΜΕΡΟΠΗΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ .ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΚΑΡΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ Ε-MAIL ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ stelladamigou@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. i mitera mou genise sto kliniki ELENA didima eftaminitika. ston iperixo tis eixan pei oti einai agoria alla sto nosokomeio malon oti prokite gia agori koritsi. stis 27/4/1980 . ta paidia den ta eide pote nekra dioti tis eipan oti 8a pe8anoun. den do8ike pote poistopioitiko 8anatou logo elipsi sinidisis apo ton patera. parakalo opios gnorizei kati as epikinonisei mazi mou sto parakato. xaradimitriou.xd@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 1959 και 1956δυο αγόρια της γιαγιάς μυ της είπαν ότι πέθαναν κλινική Θεοφύλακτου και μια άλλη που δε θυματε...δεν υπήρχαν ληξιαρχικές πράξεις θανάτου και ούτε τα είδε ποτέ σώθηκαν για παράνομη υιοθεσία..Ελένη Γιάννης τσουρεκτιδου τα ονόματα γονέων και είχαν βαφτιστεί με αεροβαφτισμα Αντρέας από όσο θυμαμε το ένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αναζητω τους φυσικους μου γονεις .Γεννηθηκα 04/06/1964 στο Ρωσικό νοσοκομειο θεσσαλονικης.Δηλώθηκε η γεννηση στο ληξιαρχειο Συκεων Θεσσαλονίκης με γονεις τον Γεωργιο @ τη Τασουλα Ηλιοδρομιτη το γένος Θαλασσινού.Το Απρίλιο του 1965 δοθηκα για υιοθεσία στον Λυκο Ευστρατιο απο Καβαλα..αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας με βοηθησει.το μονο που εχω βρει ειναι οτι οι φυσικοι μου γονεις καταγωνται απο τα βασιλικα ευβοιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1958 ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΤΕ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΕΘΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γεννήμενο κορίτσι 3/4/1980 γεννήθηκε στην Πολυκλινικη Αθηνών με οικονικη γεννα αναζητα τους βιολογικούς του γονέιςς


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. καλησπερα!ψαχνω την αδερφη του μπαμπα μου,γεννημενη στη ροδο περιπου το 1960(1-2 χρονια πανω κατω δεν γνωριζουμε ακριβως) δοθηκε οταν ηταν μηνων.υπαρχουν πηστοποιητικα θανατου τα οποια στην πορεια τα απορριψαμε γιατι μαθαμε οτι εγινε υιοθεσια. που να ψαξουμε ; βοηθηστε μας! ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. προσφορά δανείου μέσα σε 48 ώρες.
    Γεια σας Έχετε οικονομικά προβλήματα; Και για όσους δυσκολεύονται να λάβουν δάνεια κεφαλαίου από τις τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Ανατρέξτε σε αυτό το E-mail: maurogiovanni00@gmail.com

    whatsapp: +33 6 44 68 84 20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το δάνειο προσφέρει εμπιστοσύνη και σοβαρότητα. Είμαι φυσικό πρόσωπο που προσφέρει δάνειο μεταξύ ατόμων και εταιρειών, για όλες τις άλλες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: elenanino0007@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ψαχνω τον μεγαλυτερο αδερφο μου. Γεννηθηκε στο Ασυλο Θεσσαλονικης το 1955 η 1956. Η μητερα μας ακουσε το μωρο να κλαιει αλλα της ειπαν πως γεννηθηκε νεκρο. Ο πατερας μου απαιτησε να του δειξουν το παιδι. Με μεγαλη φασαρια τελικα τον πηγαν σε ενα διαδρομο και το εδειξαν για μερικα δευτερολεπτα ενα μωρο το οποιο αρνηθηκαν να τους δωσουν για ταφη. Φυσικα δεν εδωσαν κανενα πιστοποιητικο θανατου. Τους ειπαν νεοι ειστε, το πρωτο σας ηταν , θα κανετε αλλα και τους ξαποστειλαν.Εψαξα πριν χρονια μεσω του ερυθρου σταυρου αλλα δεν καταφερα τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 20/1/1959 Στο Αλεξάνδρας η μητέρα μου γέννησε δίδυμα ενα κορίτσι κ ενα αγοράκι. Το αγόρι της είπαν οτι πέθανε χωρίς να της δώσουν κανένα έγγραφο.Ο γιατρός λεγόταν Παπαλουκάς. Μέχρι σήμερα εγώ η αδερφή κ η μητέρα μας ψάχνουμε να βρούμε κάποιο ίχνος του αδερφού μας.Την μητέρα μου την λένε Αννα κ τον πατέρα μου Θεμιστοκλή. Κάτοικοι Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Έχουμε υποψίες πως η μητέρα μου γέννησε δίδυμα στο Ρώσικο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στις 23/03/1968. Μόλις γέννησε της προκάλεσαν μέθη και της παρουσίασαν ένα παιδί. Γνωστοί έχουν δει κάποιον που μοιάζει με τον αδερφό μου σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης κυρίως δυτικά αλλά δυστυχώς δεν έχει πιάσει κουβέντα κανείς μαζί του για να μάθουν κάτι. Για οτι γνωρίζετε γραψτε μου στο email μου ή εδώ. desp7k@gmail.com
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πάρτε τα μετρητά εντός ωρών
    Ο σκοπός ενός βραχυπρόθεσμου δανείου μετρητών είναι να κάνει δανεισμό έναν γρήγορο, ανώδυνο και ταλαιπωρημένο τρόπο δανεισμού χρημάτων. Ως εκ τούτου, η όλη διαδικασία έχει σχεδιαστεί για να είναι απλή και εύκολη, επιτρέποντάς σας να εφαρμόσετε με ελάχιστη αναστάτωση και προσπάθεια, λαμβάνοντας μια άμεση απόφαση για την αίτησή σας δανείου. Υπάρχει μόνο ένα απλό ηλεκτρονικό έντυπο για να ολοκληρωθεί και αφού εγκριθεί, τα χρήματα θα μπορούν να μεταφερθούν στον τραπεζικό σας λογαριασμό μέσα σε λίγες ώρες - χωρίς καθόλου τέλη. για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το πλήκτρο απάντησης: philipmarkloanfirm8420@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ψαχνουμε τους βιολογικους γονεις-συγγενεις του θειου μου ο οποιος γεννηθηκε μαλλον το 1960 η ιστορια ειναι μπερδεμενη γιατι η γιαγια μου πεθανε χωρις να μαθουμε το ακριβως ειχε γινει στη θεσσαλονικη..
    Η γιαγια η οποια ηταν τσιγγανα ειπε οτι μια νεαρη κοπελα της εδωσε το νεογεννητο αγορακι της και η νεαρη μητερα εξαφανιστηκε..η γιαγια δεν εμαθε ποτε το ονομα αυτης της νεαρης μητερας.
    Αναζητω καποια παρομοια ιστορια και ισως βρουμε καποιον συγγενη του θειου μου..ισως η νεαρη μητερα να ηταν απο λαρισα η θεσσαλονικη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, η μητέρα μου το 1960 γέννησε στο άσυλο του παιδιού ένα αγόρι, ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας της είπαν πως γεννήθηκε νεκρό δεν το είδαν και δεν τους έδωσαν κανένα πιστοποιητικό θανάτου. Εγώ γεννήθηκα το 1962 πιστεύω ότι ο αδελφός μου υιοθετήθηκε.

      Διαγραφή
  41. Κυριακή Δημητρακοπούλου1 Σεπτεμβρίου 2018 στις 2:18 μ.μ.

    Καλησπέρα ψάχνω την ετεροθαλή αδερφή μου. Ξέρω μονο το όνομα της Φωτεινή ειναι γυρω στα 35.Την μητέρα της τη λενε Ζαφειρουλα Μπαξιβανακη και ηταν κατοικος Καλαμάτας , αλλά οταν χώρισε με τον μπαμπά μου ξαναπαντρευτηκε και μετακομισε Αθήνα.Οποιος γνωρίζει κατι ας μου στειλει στο kyridimi@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ψάχνω την βιολογική μου μητέρα έχω μάθει ότι είμαι γεννημένη στο μαιευτήριο πολυχρονοπουλου Αθήνα αλλά δεν το ξέρει κανείς υπάρχει κάποιο στοιχείο για αυτό το νοσοκομείο η τα αρχεία που βρίσκονται παραέξω βοηθήστε με είμαι σε απόγνωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα. Το ιατρείο αυτό δε Ν υπάρχει. Κ εγώ εκεί μου έχουν πει ότι γεννήθηκα αλλά δεν ισχύει. Ένα ιατρείο ήταν μόνο. Ο γιατρός αυτός συνεργαζόταν στο πρότυπο μιευτυριο Αθηνών.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα η μαμα μου έχει το ίδιο θέμα ακριβώς γεννήθηκε το 74 είναι 46ετών και ψάχνει τους γονείς της άλλα δεν τους έχει βρει

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα δεν υπάρχει αυτό το μαιευτήριο ιατρείο τι είναι...διοτη η ληξιαρχικη πραξη γέννησης μου λέει ότι γεννηθηκα εκεί....αν ξέρει κάποιος δεν υπάρχει κάτι τέτοιο διοτη από το ληξιαρχειο αθηνων που ζήτησα ληξιαρχικη πραξη γέννησης μου στείλανε γράφει αυτό μαιευτήριο παπαχρονοπουλου Σόλωνος....

      Διαγραφή
    4. Μαιευτήριο παπαχρονοπουλου Σολωμού 34...24 2 1975....η μητέρα μου ούτε που το θυμάται...έτσι λέει η ληξιαρχικη πραξη....ας μου πει κάποιος κάποια....δεν υπάρχει τι εηταν εκεί...διοτη ούτε στοιχεία αρχεία νοσοκομείου τίποτα δεν υπάρχει...

      Διαγραφή
    5. Πολύχρονοπουλου....συγνώμη...

      Διαγραφή
  43. Ψάχνω την αδερφή του πατέρα μου...γεννημένη 8 Ιουνίου του 1955 στο νοσοκομείο Αλεξάνδρας Αθήνα...έχουμε 2 χαρτιά στα χέρια μας που το ενα λέει οτι πεθανε την ώρα του τοκετού κ το δεύτερο οτι πεθανε 3 ημέρες μετά κ ενω η γιαγιά μου είχε το είχε θηλάσει όποτε ηταν ζωντανό...πιστεύουμε σε παράνομη υιοθεσία..6979865704

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ψαχνω τη διδυμη αδερφη μου. Γεννηθηκαμε στις 31/08/1987 στο Καζακσταν συγκεκριμενα στο Τσιμκεντ, μετα απο περιπου εξι ημερες ενημερωσαν τη μητερα μου πως πεθανε το ενα μωρο ενω το θηλαζε κανονικα κ ηταν υγιεστατη σε αντιθεση με μενα που φαινομουν πιο αδυναμη. Δε δωσαν στη μητερα μου να δει το μωρο αλλα αντιθετως εδωσαν στο πατερα μου ενα κουτι και του ειπαν να το θαψει. Υπηρχαν τοτε και Αυστραλοι που υιοθετουσαν παιδια στην Πρωην σιοβετικη ενωση. Εγω κ η αδερφη μου ειμαστε το πεμπτο και εκτο παιδι της οικογενειας και πιστευουμε πως λογω φτωχειας και επειδη ο πατερας μου ηταν πολιτικος προσφυγας ως Ελληνας δοθηκε σε παρανομη υιοθεσια η αδερφη μου.Θα τηνονομαζαμεΑριαδνη.. Το email μου ειναι sofiagriek@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αγόρι η κορίτσι ημερομηνία γεγέννης 23-2-77 δυδιμα? Νοσοκομείο Αθηνών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γνωρίζει κανείς αν υπήρχε ιδιωτική κληνικη στο Πειραιά εποχή 1981 που να λεγόταν Άγιος Αντώνιος η Άγιος Στυλιανός; Νομίζω κοντά στον ηλεκτρικό ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αναζητώ αγορι η κοριτσι που γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Αθηνών στης 23-2-77 Ο τοτε γιατρός είπε στους γονείς μου οτι ειχε δυδιμα.Ναρκωσαν τη μητέρα μου για τους δικους τους λογους και το μονο που τους είπαν ειναι ότι εμείς δεν ειπαμε ποτε κάτι τέτοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Λαρισα 1986 Ιουνιος-Ιουλιος αναζητουμε το παιδι μας γεννηθηκε στη Λαρισα στο Γενικο νοσοκομειο προωρο κ μας ειπανε οτι πεθανε χωρις κανενα πιστοποιητικο χωρις να μας δοθει για ταφη.Σημερα θα ειναι ανδρας 33χρονων.Οποιος γεννηθηκε τοτε κ υπαρχουν υποψιες να επικοινωνησει μαζι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γεννήθηκα 28/11 /1981 στον Πειραιά από όσο λένε τα χαρτιά μου νοσοκομείο ξαφνικά οι δικοί μου δεν θυμούνται η γιαγιά έλεγε πως γεννήθηκα στον Άγιο Στυλιανό ο πατέρας μου στον Άγιο Αντώνιο τελικά αυτές οι 2 κλινηκες δεν ηπηρξαν ποτέ, η μητέρα μου δεν μπορεί να θυμηθεί το όνομα της κληνικης πάρα μόνο το όνομα του γιατρού που ήταν Γεωργακη'ς ο γιατρός αυτός σκοτωθικε η μαία πέθανε κ τελικά πέθαναν όλοι οι γιατροί της κληνικης μέσα σε 2 χρόνια αφότου γεννήθηκα εγώ.ολα πέφτουν σε αντιφάσεις κ. Π. Α ο παππούς πριν φύγει όμως απ την ζωή το είχε πει καθαρά. Κανείς όμως δεν ανοίγει το στόμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα η γιαγιά μου έχασε ένα παιδί το 1975 της είπαν πως ήταν νεκρό τον γιατρό Τον έλεγαν Γεωργακη στη κλινική Χαραλαμπόπουλος γέννησε η γιαγιά μου κ συνέβησαν όλα αυτά

      Διαγραφή
  50. ΣΤΙΣ 19/11/1964 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΑΓΟΡΙ. ΣΤΙΣ 26/11/1964, ΔΗΛ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΠΕΒΙΩΣΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ-ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ 1978.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟ email ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ karadalis@windowslive.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Στις 27/1/1987 γεννήθηκε πρόωρο κοριτσάκι κ όταν το επισκεφτήκαμε 4η μέρα στην θερμοκοιτίδα,έλειπε,
    Μας είπαν οτι πέθανε απο το χθεσινό βράδυ,κι οτι τα θάβουν μαζικά στο μαιευτήριο,δεν το ζητήσαμε,δεν το είδαμε νεκρό, Μαρούσι μαιευτήριο ιδιωτικό ΜΗΤΕΡΑ.Παρακαλώ επικοινωνηστε για οποιαδήποτε πληροφορία 6987795603

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ψαχνω την αδερφη της μητερας μου.. Γεννήθηκε 26/8/70 στο ελενα... Εγθνε αεροβαπτισμα και τη είπαν Βαγια ειπαν ότι πέθανε χωρις παραπάνω λεπτομερειες παρακαλω επικοινωνήστε στο email giwtaki1605@gmail

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 2 Σεπτεμβρίου 1982 γεννήθηκε η μεγάλη μου αδερφή στο νοσοκομείο Αγρινίου , η μαμα μου είναι σίγουρη για την ημερομηνία αλλά δεν είναι σίγουρη αν το μωρό δηλώθηκε όντως τότε. . Το έδωσαν για υιοθεσία επειδή η μαμα μου ήταν ανήλικη κ φυσικά η ίδια δεν το ήξερε ότι θα το δώσουν. Αν σας λέει κάτι αυτή η ημερομηνία ας αφήσετε ένα μήνυμα σας παρακαλώ!!! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω γεννηθει 6_6-82 αλλου ειναι δηλωμενη 22 6 σε ενα τριτο χαρτι που βρηκα 30-6 πιστευω πως στις εικονικες γεννες σιγουρα αλλαζαν τα στοιχεια σου στελνω γιατι και εμενα μου ειχαν πει οι θετοι γονεις πως η μητερα μου ηταν πολυ μικρη κ δεν μπορουσε να με κρατησει

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα, σε ποιο νοσοκομείο σου είπαν ότι γεννήθηκες;

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  54. 1976 με 1977 αγόρι από εικονική γεννά γεννημένος στο μαιευτήριο Νίκη από τον Σκληρό. Αν κάποιος τεριαζει στο προφίλ αυτό ας επικοινωνήσει στο zanyajo1014@gmail.com ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα ψάχνετε να βρείτε την οικογένεια προκειτει υιοθετημένο παιδί ή ψάχνετε το παιδί ;

      Διαγραφή
  55. Ψάχνω τον Αντώνη εργαζόταν το 1987 σαν σιδεράς στην Αττική ήταν μετρίου αναστήματος σκούρα μαλλιά και μουστάκι .
    Επικοινωνία στο elenieleni1987eleni@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Γεννήθηκα 14-3-1966 στο δημοτικό νοσοκομείο Ελπίς και δηλώθηκα ως εξώγαμο στο Ληξιαρχείο Αθηνών. Στις 5-4-1966 εισήχθηκα στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών αφού η βιολογική μου μητέρα Μ.Ζ. με άφησε για υιοθεσία. Βαπτίσθηκα Ελισάβετ στις 7-12-1966 από την Α.Κ. στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων. 4-11-1968 έγινε από τον δικηγόρο Α.Ο. αίτηση από τους θετούς μου γονείς για υιοθεσία και 12-12-1968 με πήραν οι γονείς μου από το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών.
    Αναζητώ τους βιολογικούς μου γονείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Στις 17-5-77στν κλι νικητουΑ. Τσιγουνη η αλλιώς μαιευτήριο ΖΩΗ η σύζυγος μου γεννισε την μικρη μας κορη ηταν υγιέστατο αλλά λογο του ότι ηταν πρόωρο μας είπε ο γιατρός με όνομα Δημητρης Παπασωτηριου να το βάλουμε σε θερμοκοιτίδα απο την στιγμη εκεινη και μετά ο συγκεκριμένος μαιευτήρας χάθηκε, η δε κλινικη οταν ζήτησα να δω το παιδί μετά απο δύο ώρες μου είπαν οτι το παιδί πεθανε και πως το κάψανε στον κλιβανο, ήμασταν παιδιά τότε και δεν ξέραμε την βρωμιά του κυκλώματος πως κλέβανε τα μωρά, κλαψαμε πολύ μετα απο χρόνια και ενώ ο συγκεκριμένος γιατρός είχε πεθανη μάθαμε πως στη κλινικη αυτή ειχαν κλέψει παρα πολλά μωρά !! παρακαλω πολύ αν κάποιο κορίτσι εχει γεννηθεί 17-5-77 η λιγο πρην η λιγο μετά γιατι αυτα τα ξαθαρματα αλλαζαν τις ημερομηνίες για να θολώνουν τα νερά ας μμας τηλεφωνήσει στο 6984062153, εχουμε δώσει δείγμα DNAστο ερευνητικό κέντρο ΡΙΖΕΣ και οχι μόνο !! Υπενθυμίζω κλινικη Α. Τσιγκούνη η αλλιως μαιευτηριο ΖΩΗ στον Πειραιά με γιατρο τον Δημητρη Παπασωτηριου!!! σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Είμαι γεννημένη 26 Οκτωβρίου 1989 στην κλινική μητέρα στα Ιωάννινα. Γεννήθηκα δίδυμη με ένα κοριτσάκι το οποίο είπαν στους γονείς μου ότι τυλίχθηκε με τον ομφάλιο λώρο και πέθανε δεν το είδαν οι γονείς μου και τους ζήτησαν χρήματα α για την ταφή του. Η μάνα μου μου λέει ότι μπορεί και να ζει. Έχω και εγώ ένα προαίσθημα για αυτό οποια κοπέλα είναι γεννημένη τότε ας μου απαντήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καλησπέρα να κάνω και εγώ μια ερώτηση η μητέρα μου γέννησε στο Γαληνός Θεσσαλονίκη στις 19/1/1987 Ένα κοριτσάκι ζωντανό. Της είπαν ότι πέθανε και δεν το είδε ποτέ στάλθηκε στο Πανεπιστήμιο όπως της είπαν.ο γιατρός λεγόταν καμαλακιδησ. Η μητέρα μου ξέρει ότι κάπου εκεί έξω βρίσκεται το παιδί της και δεν έχει σταματήσει να ψάχνει χωρίς αποτέλεσμα όμως υπάρχουν όλα τα χαρτιά αν κάποια/ος γνωρίζει κάτι ή βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση. Το τηλ επικοινωνίας 6980473908 για όποια διποτε πληροφορία/ανταλλαγή απόψεων ισως και το πάρα μικρό βοηθείσει Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Έμαθα τα τελευταία χρόνια μετά τον θάνατο όμως των γονιών μου ότι δεν είμαι βιολογικό τους παιδί αλλά με πήραν με εικονική γέννα.Γεννήθηκα σε κλινική (έτσι μου είπαν αφού έμαθα την αλήθεια) των Τρικάλων στις 20-03-1973 (έτσι τουλάχιστον γράφει η ληξιαρχική μου πράξη).Δηλώθηκα στο ληξιαρχείο στο όνομα των γονιών μου και είπαν ότι γεννήθηκα στο σπίτι συγγενικού προσώπου.Και τώρα ψάχνω μήπως βρω την άκρη της ιστορίας μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα ένα e mail ώστε να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί σας θα μπορούσα να έχω ; Η γιαγιά μου είχε γεννήσει ένα παιδί στις 31-12-1975 και της είπαν ότι πέθανε αλλά η ίδια είναι σίγουρη πως είναι ζωντανό δεν τους έδειξαν ποτέ το παιδί
      Αν μπορείτε να μάθετε από κάποιους συγγενείς των γονιών σας αν όντως συμπίπτουν η ημερομηνία που σας είχαν με την ημερομηνία γέννησης που γράφει η ληξιαρχική πράξη ή αν σας είχαν πιο μετά

      Διαγραφή
  61. ικόλαος Σημιτικοπουλος29 Απριλίου 2017 - 9:52 π.μ.
    Ψάχνω τον γιο μου που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα 25/2/1982. Μου είπαν ότι πέθανε. Δεν μου επέτρεψαν να δω το βρέφος νεκρό και μου είπαν ότι θα το κηδέψει το νοσοκομείο. Εγώ πιστεύω πως είναι ζωντανό το παιδί. Τηλ.6978225296

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Νικόλαος Σημιτικοπουλος29 Απριλίου 2017 - 9:52 π.μ.
    Ψάχνω τον γιο μου που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα 25/2/1982. Μου είπαν ότι πέθανε. Δεν μου επέτρεψαν να δω το βρέφος νεκρό και μου είπαν ότι θα το κηδέψει το νοσοκομείο. Εγώ πιστεύω πως είναι ζωντανό το παιδί. Τηλ.6978225296

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλησπέρα σας
    Αναζητώ τον αδερφό μου γεννημένο τον Σεπτέμβριο του 1986 στο μαιευτήριο ΕΛΕΝΑ στην Αθήνα...το παιδί γεννήθηκε κανονικά και το είδαμε μετά όμως μας είπαν ότι πέθανε κ έγινε αεροβαφτιση κ πήρε το όνομα Ανδρέας...ύστερα αφού πέθανε δώσανε στον πατέρα μ ένα κουτί που υποτίθεται είχε μέσα το κορμάκι του...ο πατέρας μου δεν το άνοιξε.και το κάψανε .μετά από χρόνια μας ήρθε το χαρτι για να παρουσιαστεί στο στρατό...αν κάποιος συνδέει την ιστορία του με την δική μου.... venetoudimi@gmail.com θα χαρώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Κοριτσάκι οχτώ μηνών, γεννήθηκε το 1968 σε ιδιωτική Κλινική στην Κόρινθο, υγιέστατο.Το πήγαν στο Έλενας,χρειαζόταν θερμοκοιτιδα.Το μετέφερε ο πατέρας μου τυλιγμένο σε Βαμβακια,ενω στη διαδρομή έκλαιγε.Μετα από δύο, τρεις μέρες που το αναζήτησαν τους είπαν πως πέθανε.Δεν τους το έδωσαν, δεν το είδαν καν.
    Δεν υπάρχει πουθενά δηλωμένο,ούτε γέννηση, ούτε θάνατος! Το mail μου
    είναι morhelen70@gmail.com Πιστεύω με αυτά που διαβάζω, πως το κορίτσι δοθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ψάχνω την αδερφή μου. Γεννημένη 8-2-1968.Χαθηκε απ το Αγίας Σοφίας.. Είπαν πως πέθανε.Πιστευω μετά από έρευνες ότι δόθηκε με τη μέθοδο της εικονικής γέννας.Μακαρι κάποια στιγμή να μάθει την αλήθεια. Την ψάχνω χρονια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καλησπέρα είναι μια ιστορία πολύ περιέργη με πολλά κενά το 1991 γεννήθηκα δίδυμος στο Ηράκλειο Κρήτης 4 Γενάρη 1991 πρόορος με ένα αρκετό πρόβλημα ο δίδυμος αδερφός μου με κανένα προβλημα πέρασε ένα μήνα εμένα η μητέρα μου με είχε στην Αθήνα με πολλά χειεουργια τον αδερφό μου τον κράτησαν θερμοκοιτίδα στο Ηράκλειο περίπου ένα μήνα όταν λοιπόν ήρθε η μέρα να τον πάρουμε όταν ξεκίνησαν οι γονείς μου και λένε ότι θα πάνε τους είπαν ότι το παιδί έχει πεθάνει 2 μέρες τώρα δεν τους ενημέρωσαν ούτε βεην κάποιον γιατρό το πώς πέθανε και γιατί δεν έμαθαν ποτέ !!!!!! Επίσης δεν τους άφησαν να δούνε το μωρό μέσα στο κουτί όταν πέθανε η γιαγιά μου και άνοιξαν τον τάφο ανοίξανε το κουτί που ήταν το μωρό και δεν υπήρχε ούτε δείγμα από κόκαλα τίποτα δεν είμαι σίγουρος αν ςχςιβοντος πεθάνει τώρα είμαι 30 χρωνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Καλησπέρα !!! 8 Ιανουαρίου 1992 γεννήθηκα στο νοσοκομείο Αγία Σοφίας που πολλά παιδάκια δόθηκαν .πλέον ονοματη Ιπποκράτειο. Η μητέρα μου είχε δύσκολη γεννά 8 μηνών γεννήθηκα . Ήμουν δίδυμοι με ένα αγοράκι έτσι της είπαν . Την ναρκωσαν κ όταν ξύπνησε της είπαν πως το αγοράκι γεννήθηκε νεκρό . Δεν της το έδειξαν ποτέ κ το έθαψαν από το νοσοκομείο.
    Ψάχνω το άλλο μου μισό . Το άλλο μου εγώ . Οποίος το διαβάσει κ έχε ίδια ημερομια μαζί μου παρακαλώ επικοινωνίσε μαζί μου . Σας ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 1962 κορίτσι, αναζητά γονείς και αδέλφια. Εικονική γέννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Μπορώ να μάθω τοπο και ημερομηνία γέννησης ;

      Διαγραφή
    2. Οκτώβριος 1962. Τόπος άγνωστος. Οταν προκειται για εικονική γέννα δεν υπαρχουν ακριβή-αληθή στοιχεία. Ακόμη και ο μήνας μπορει να μην ειναι ο πραγματικός. Πανω κάτω εκεί κοντά στον Οκτώβρη.

      Διαγραφή
  69. Είμαι από την Θεσσαλονίκη η μητέρα μου γέννηση ένα αγοράκι 5.800 κιλά στις 5 Μαϊου του 1970 στο Ρωσικό νοσοκομείο .Τότε μας είπαν ότι πέθανε και η μαμά μου αρρωστησε γιατί δεν το πιστεψε ποτε ότι πέθανε.Το έψαχνε πάντα αλλά δεν μπορούσε να βρη άκρη.Περασαν τα χρόνια πέθανε ο Πατέρας μου και το παιδί ήρθε να πάει φαντάρος.Λοιπον ήρθε ένα τσιπ αστυνομικό και το ζητούσαν να πάει φαντάρος .Την έκανα δικαστήριο στο τρίτο σώμα στρατιωτικο κτήριο.Και η μαμά εκλεγε και είπε σας έστειλα έναν ναύτη και έναν γαμπρό στο πεζικό μακάρι να το είχα και θα σας το έστελνα και αυτό.Η μαμά μου είχε τρία παιδιά και αυτό ήταν το τέταρτο.Την πιστεψαν και την έβαλαν μια σφραγίδα και από τότε επερνε το πολιτεκνων για τέσσερα παιδιά .Το ψάχνω εγώ η αδελφή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΑΝΑΖΗΤΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1968 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ)ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

    HELLO, I AM LOOKING FOR A GIRL THAT WAS BORN IN THE TOWN OF SERRES(ON APRIL 1st 1968) IN NORTHERN GREECE AND DIED IN A HOSPITAL IN THESSALONIKH A FEW DAYS LATER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Καλησπέρα. Αναζητώ τον αδερφό της μαμάς μου . Γεννήθηκε 14/6/1966 στο Αλεξάνδρας. Οι γιατροί είπαν πως πέθανε αλλά δεν το έδειξαν ποτέ. Πιστεύω πως είναι ζωντανός. Δεν έχω άλλα στοιχεία δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. καλησπερα και ευχαριστω.Γέννησα στις 10/8/1991 στο Νοσοκομείο Καστοριάς ένα αγοράκι. Στις 11/8/1991 μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο Θεσσαλονικης.απο κει και περα το μωρο εξεφανιστικε.μας ειπαν πως πεθανε χωρις ομως να το δουμε ποτε.Όποιος μπορεί να βοηθήσει να εποικηνωνήσει μαζί μου στο email: sotiriamarb@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος ή κάποια που γεννήθηκε στις 19.03.1956 ξημερώματα μεταξύ 12:00 με 01:00 καθαράς Δευτέρας στο τότε Ρωσικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης; Υποψιάζομαι πως η μητέρα μου είχε δίδυμα, ή δεν το κατάλαβε και τις το πήρανε ή το έδωσε από μόνη της, γιατί και μένα που πήρε της ήμουν πολύ επειδή ήταν φτωχή. Αν ναι τότε ας επικοινωνήσει μαζί μου παρακαλώ στο (είμαι Ελληνίδα) contact@gmdohmen.de

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. https://m.facebook.com/groups/265712270638455/permalink/595907654285580/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. .Έτος 1976 ή 77 (δεν ήθελε να θυμάται η μητέρα μου)η μητέρα μου γεννάει ένα επτάμηνιτικο κορίτσι στου βαλινου την κλινική άλλα πάνε το μωρό στο Μαρίκα Ηλιάδη γιατί δεν είχαν θερμοκητιδα εκεί...δύο μέρες μετά και ενώ το μωρό ήταν μόνο εκεί πάει ο πατέρας μου να το δει και του λένε ότι πέθανε .. χωρίς να του το δείξουν χωρίς να το πάρει μόνο του είπαν ότι τα πετάνε στην άσβεστη.. αυτή είμαι εγώ για τυχόν ομοιότητες.. έχουμε και κάποια σημάδια εκ γεννητης..φωτό στα σχόλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε? Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  76. 27-ιουλιου-το 1980 στην κλινικη του τσιγκουνι στον πειραια μας εδωσαν ενα κοριτσακι με φισικα χαρτια οτι το γεννισε η θεια μου αλα προχθες πεθανε και ο θειοσμου και τορα ψαχνουμε τους φισικους γοννεις τις ανιψιασμου μενο στο κερατσινι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. εαν τιν ψαχνει καποια μητερα που το εδωσε να επικινονιση μαζημου ευχαριστω 6976649739

    ΑπάντησηΔιαγραφή