Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Aναζητήσεις θηλέων βρεφών 1975 1980

05-01-1975
Την αδελφή του αναζητά ο Κωνσταντίνος από την Ν. Ζίχνη Σερρών
που γεννήθηκε στο Άσυλο Θεσσαλονίκης. Ο Κωνσταντίνος πιστεύει πως η αδελφή του ζει γιατί κανείς από την οικογένειά του δεν είδε ποτέ το κοριτσάκι αυτό νεκρό. Την αναζητά με πολλή αγάπη και ο ίδιος και η οικογένειά του.
24-01-1975
H Oλυμπία από τη Θεσσαλονίκη ψάχνει το κοριτσάκι της που γέννησε στην κλινική Γαληνός της Θεσσαλονίκης. Χρόνια αμφιβάλλει για το θάνατό του.  H ίδια έχει κάνει πολλές ενέργειες και μόνη  και με δικηγόρο! Δεν το είδε ποτέ νεκρό και το αναζητά.
30-03-1975
Η Μαρία από τη Καλαμαριά Θεσσαλονίκης γέννησε στο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης ένα κοριτσάκι. Αμφιβάλλει για το θάνατό του και το αναζητά.


05-04-1975
Στο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης ψάχνει ο παππούς ο Σταύρος το εγγονάκι του. Δεν τους άφησαν να το δουν και δεν τους το έδωσαν για ταφή. Αμφιβάλλουν για το θάνατό του και το αναζητούν. Χάθηκε το Πάσχα του 75.

05-04-1975
Το κοριτσάκι τους ψάχνουν οι γονείς του Μαρία και Αθανάσιος που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Ενώ  γιατρός τους είχε ενημερώσει ότι όλα είναι καλά και σε 3 ημέρες θα είχαν εξιτήριο, ξαφνικά τους ανακοινώθηκε ο θάνατος της κόρης τους 22 μέρες μετά τη γέννησή του. Οι γονείς δεν παρέλαβαν ποτέ το βρέφος για ταφή και δεν το είδαν νεκρό. Αμφιβάλλουν  για το θάνατό του και το αναζητούν.

24-04-1975
Θήλυ βρέφος αναζητά ο πατέρας του Γεώργιος από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Το  βρέφος γεννήθηκε στην κλινική Αλεξανδρίδη Θεσσαλονίκης. Αγνοείται από το Πάσχα του 75 όπως πιστεύει η οικογένεια αφού δεν το είδαν ποτέ νεκρό και δεν το παρέλαβαν για ταφή.
27-04-1975
Από το Λουτρό Ημαθείας αναζητά η Ελένη το κοριτσάκι της που γέννησε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Εξήγησαν στην οικογένεια ότι το κοριτσάκι πέθανε μία μέρα μετά τη γέννησή του. Ο πατέρας του παιδιού ήρθε στα χέρια με το γιατρό που του ανακοίνωσε το θάνατο του παιδιού του. Η υπόθεση κατέληξε στο αυτόφωρο. Ατυχώς όμως ο γιατρός απεσύρθει από τη νομική διαδικασία γιατί αν θα τον ρωτούσε ο δικαστής γιατί δεν έδωσε το βρέφος για ταφή δεν θα είχε απαντήσεις. Η μητέρα και τα τρία αδέλφια συνεχίζουν να το αναζητούν και να ελπίζουν.

09-05-1975
Η Ουρανία από το Κιλκίς ψάχνει το κοριτσάκι της που γεννήθηκε στο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Δεν το είδαν νεκρό και αμφιβάλλουν και αυτοί για το θάνατό του. Χάθηκε την ημέρα της Πρωτομαγιάς.

02-06-1975
Η Κατερίνα από την Έδεσσα ψάχνει την αδελφή της που γεννήθηκε στην Έδεσσα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. ΄Οταν πήγαν να το παραλάβουν τους είπαν πως είναι νεκρό αλλά αυτοί  αμφιβάλλουν και το αναζητούν αφού ποτέ δεν το είδαν.
10-06-1975
Η Ευθυμία από τη Θεσσαλονίκη ψάχνει το κοριτσάκι της που γεννήθηκε στην κλινική Ελευθώ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Αμφιβάλλουν για το θάνατό του γιατί δεν το είδαν νεκρό. Το αναζητούν με αγάπη και περιμένουν νέα.
19-06-1975
Χρόνια τώρα ψάχνει η Ζωή από τη Βέροια το κοριτσάκι της που γεννήθηκε στην κλινική Ζαρκάδα της Βέροιας και μεταφέρθηκε λόγω προωρότητος στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Η μητέρα πιστεύει πως ζει και το αναζητά.
08-08-1975
Την κορούλα του αναζητά ο Αθανάσιος από τη Σίνδο Θεσσαλονίκης που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Η οικογένεια αμφιβάλλει για το θάνατό της και το αναζητά.

19-08-1975
Σε κλινική της Κατερίνης γέννησε η Αικατερίνη δίδυμα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Αναζητά το κορίτσι από τα δίδυμα.


25-08-1975
Το κοριτσάκι τους αναζητούν οι γονείς του Αναστάσιος και Θεοδώρα που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Δεν είδαν ποτέ το παιδί τους νεκρό ούτε τους το έδωσαν για ταφή και αμφιβάλλουν ακόμα για το θάνατό του.
29-08-1975
Σε κλινική της Λάρισσας γέννησε η Αικατερίνη ένα κοριτσάκι. Την ίδια μέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Από τότε δεν το ξαναείδαν. Τους ανακοινώθηκε ο θάνατός του ένα μήνα μετά. Πληροφορίες ανώνυμες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι της ζει.01-10-1975
Η Αικατερίνη από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης αναζητά το κοριτσάκι της που γεννήθηκε στο Άσυλο Θεσσαλονίκης. Ποτέ δεν πίστεψε ότι το κοριτσάκι της έχει πεθάνει και χρόνια τώρα το αναζητά.

19-11-1975
Η Ιφιγένεια αναζητά το κοριτσάκι της που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Για πολλούς λόγους η οικογένεια αμφιβάλλει για το θάνατο και το αναζητά.

29-11-1975
Η Ευαγγελία από τον Άσσυρο Λαγκαδά ψάχνει το κοριτσάκι της που γέννησε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Η μητέρα πιστεύει πως οι συνθήκες θανάτου του βρέφους της περιέχουν στοιχεία εξαφάνισης αφού δεν το είδε νεκρό. Χρόνια τώρα κάνει έρευνες για τον εντοπισμό του.02-12-1975
Τον Δεκέμβριο του 75 γεννήθηκαν τα δίδυμα του Παναγιώτη στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Τα δίδυμα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης όπου τους ανακοινώθηκε ο θάνατός τους 15 μέρες μετά. Δεν τους τα έδωσαν για ταφή και χρόνια τώρα κάνουν ενέργειες για τον εντοπισμό τους γιατί πιστεύουν πως είναι ζωντανά.23-02-1976
Στην κλινική Θεομήτωρ της Θεσσαλονίκης γέννησε η Παρασκευή από τη Θεσσαλονίκη πρόωρο κοριτσάκι. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στην νεογνολογική του νοσοκομείου Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Δέκα μέρες μετά τους ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Αμφιβάλλουν γιατί δεν το είδαν ποτέ νεκρό. Το αναζητούν με αγάπη και ελπίζουν να το ξαναβρούν σύντομα.


04-03-1976
Στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης μετέφερε ο Χαράλαμπος το κοριτσάκι του από το Μακρύγιαλο Κατερίνης. Το έβλεπε κάθε μέρα και ήταν καλά. Την έβδομη μέρα του είπαν πως πέθανε χωρίς να του το δείξουν παρά τη μεγάλη επιμονή του. Το κοριτσάκι είχε ένα γενετικό σημάδι στο στήθος σαν τριαντάφυλλο. Πιστεύουν ότι αυτό θα βοηθήσει να βρεθεί.29-03-1976
Η Αγαθή από το Βεργή Νιγρίτας ψάχνει το κοριτσάκι της που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Αμφιβάλλει και αυτή για το θάνατό του και το αναζητά.


22-04-1976
Η Δήμητρα από την Αθήνα γέννησε στο μαιευτήριο Σκληρός στο Ήλιον ένα κοριτσάκι. Μεταφέρθηκε στο μαιευτήριο Αθηνών για νοσηλεία. Ενώ τους ενημέρωσαν ότι όλα εξελίσσονταν καλά και αεροβαφτίστηκε Ειρήνη ξαφνικά τους ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Δεν το είδαν ποτέ νεκρό αν και το ζήτησαν και το αναζητούν.06-05-1976
Το κοριτσάκι του ψάχνει ο Αθανάσιος από τον Ομαλό Κιλκίς. Γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης όπου τους ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Για την ίδια αιτία αμφιβάλλουν για το θάνατό του και το αναζητούν.

10-06-1976
Η  Γεωργία γέννησε στην κλινική Μητέρα της Θεσσαλονίκης πρόωρο κοριτσάκι. Όταν τους ανακοινώθηκε ο θάνατός του επέμειναν να το πάρουν για ταφή αλλά ούτε τους το έδειξαν ούτε τους το έδειξαν. Η οικογένεια αμφιβάλλει για το θάνατο και το αναζητεί με αγάπη.

11-7-1976
To κοριτσάκι τους αναζητούν η Μαριάνθη και ο Δημήτρης απο την Θεσσαλονίκη που γεννήθηκε στο Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη. Τα γεγονότα γύρω από τον θάνατο του βρέφους τους από τότε είχαν υποψιάσει του γονείς  και δεν έπαψαν ποτέ να το αναζητούν. Και αυτοί όπως και τόσοι άλλοι δεν το είδαν ποτέ νεκρό και δεν τους το έδωσαν για ταφή!


14-07-1976
Ο Κωνσταντίνος από τα Γιαννιτσά ψάχνει το κοριτσάκι του που γεννήθηκε στην κλινική Θεομήτωρ της Θεσσαλονίκης. Το κοριτσάκι έζησε 15 μέρες και του ανακοίνωσαν το θάνατό του. Δηλώθηκε εκπρόθεσμα στο ληξιαρχείο Θεσσαλονίκης αλλά όχι από τον ίδιο. Από τότε η οικογένεια δεν πίστεψε στο θάνατό του γιατί ποτέ δεν το είδαν νεκρό. Οι μακροχρόνιες έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν δείξει σημάδια ζωής. Η οικογένεια ψάχνει με αγωνία και αγάπη για να το ξαναβρεί.

06-08-1976
Ο Αθανάσιος και η Πασχαλίνα από τον Ομαλό Κιλκίς αναζητούν το κοριτσάκι τους που γεννήθηκε στο Αγίας Σοφίας της Θεσσαλονίκης  που δεν το παρέλαβαν ποτέ ούτε το είδαν νεκρό. Αμφιβάλλουν για τον θανατό του και ελπίζουν πως μια μέρα θα το βρουν.
17-08-1976
Στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης γέννησε η Αναστασία από τα Στεφανινά Λαγκαδά δίδυμα κοριτσάκια. Το ένα το πήρε αμέσως στο σπίτι της. Το άλλο της είπαν ότι πέθανε μετά από πολλές μέρες όταν της είπαν να πάει να το πάρει. Η οικογένεια παρακολουθούσε καθημερινά το νοσηλευόμενο κοριτσάκι και ήξερε ότι ήταν καλά. Δεν τους έδειξαν και δεν τους το έδωσαν για ταφή. Μακροχρόνιες είναι οι έρευνες και για αυτήν την οικογένεια για τον εντοπισμό του.

20-8-1976
Ο Φώτιος και η Μαρία από τις Σέρρες είναι οι γονείς  δίδυμων κοριτσιών που γεννήθηκαν στο Αγίας Σοφίας της Θεσσαλονίκης. Δεν τα είδαν νεκρά και δεν τα παρέλαβαν για ταφή. Αμφισβητούν πως έχουν πεθάνει και τα αναζητούν ελπίζοντας πως αυτή η ανακοίνωση θα τους δώσει την χαρά να τα ξαναβρούν.
24-8-1976
Ο Γιώργος και η Μαρία από τα Γιαννιτσά αναζητούν το κοριτσάκι τους που γεννήθηκε στο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης και τους είπαν πως πέθανε μετά απο ένα μήνα. Το γεγονός πως ο θάνατος του δηλώθηκε πολύ αργά και με εισαγγελική έγκριση τους υποψίασε και αμφιβάλουν για τον θάνατο του αφού  εξ' 'αλλου δεν το είδαν ποτέ νεκρό. Το αναζητούν με αγάπη και πιστεύουν πως θα το ξαναβρούν.30-8-1976
Ο Γεώργιος και η Κλεοπάτρα από το Ριζάρι της Έδεσσας αναζητούν το κοριτσάκι τους που γεννήθηκε στο Αγίας Σοφίας της Θεσσαλονίκης και που όπως πιστεύουν ζει γιατι δεν το είδαν ποτέ νεκρό. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι άς τους στείλει το χαρμόσυνο μήνυμα.19-09-1976
Ο Αθανάσιος και η Πασχαλίνα από τον Ν. Μαρμαρά Χαλκιδικής αναζητούν το κοριτσάκι τους που γεννήθηκε στο Αγίας Σοφίας της Θεσσαλονίκης  που δεν το παρέλαβαν ποτέ ούτε το είδαν νεκρό. Αμφιβάλλουν για τον θανατό του και ελπίζουν πως μια μέρα θα το βρουν.
03-02-1977
Ο Δημήτριος από την Καλλικράτεια Χαλκιδικής ψάχνει το κοριτσάκι του (δίδυμο) που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Δεν το είδε ποτέ νεκρό και δεν το παρέλαβε για ταφή και γι' αυτό αμφιβάλλει για το θάνατό του και το αναζητά.

01-04-1977
Ο Ιωάννης από τη Θεσσαλονίκη ψάχνει για το κοριτσάκι του που γεννήθηκε στην κλινική Λητώ Θεσσαλονίκης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Δεν το είδε νεκρό και αμφιβάλλει για το θάνατό του. Πολύχρονες οι έρευνες και για την οικογένεια αυτή.14-04-1977
Η Γεωργία από τη Θεσσαλονίκη γέννησε στην κλινική Γαληνός ένα κοριτσάκι που τις είπαν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Ζήτησαν να το δουν όταν τους ανακοινώθηκε ο θάνατός του και δεν τους το έδειχναν. Αμφιβάλλουν για το θάνατό του και το αναζητούν.
13-05-1977
Στην κλινική Λητώ Θεσσαλονίκης γεννήθηκε κοριτσάκι το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης στο τμήμα προώρων. Όταν τους ανακοίνωσαν ότι πέθανε πήγαν να το παραλάβουν αλλά δεν τους το έδιναν. Είπαν ότι τις ταφές τις κάνει το νοσοκομείο. Παρά τις αντιρρήσεις τους, δεν τους το έδωσαν. Οι γονείς αμφιβάλλουν για το θάνατό του και το αναζητούν.27-05-1977
Κοριτσάκι που γέννησε στο Έλενα Αθηνών ψάχνει η μητέρα της Παναγιώτα από την Αθήνα. Αμφιβάλλει για το θάνατό του γιατί ποτέ δεν το είδε νεκρό και το αναζητά.


Αρχές Ιουνίου 1977
Ο Θεόδωρος από τα Πολλά Νερά Ναούσσης αναζητά το κοριτσάκι του που γεννήθηκε στην κλινική Αλεξανδρίδη. Όταν του είπαν ότι πέθανε το ζήτησε επίμονα να το πάρει να το θάψει. Δυστυχώς όμως δεν του το έδωσαν και του είπαν ότι το έκαψαν στον κλίβανο. Όταν έψαξε την υπόθεση ο πατέρας το πρώτο πράγμα που διαπίστωσε ήταν το αδίκημα της παράνομης ταφής. Αμφιβάλλει για το θάνατό του και κάνει πολλές ενέργειες για να το ξαναβρεί.


27-07-1977
Η Μαρία από το Νεοχώρι Ημαθίας γέννησε ένα κοριτσάκι στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Όταν της ανακοίνωσαν το θάνατό του και πήγε να το παραλάβει δεν υπήρχε το βρέφος νεκρό στο νοσοκομείο. Αμφιβάλλει για το θάνατό του και το αναζητά με αγάπη.

21-09-1977
Η Παναγιώτα από τη Θεσσαλονίκη αναζητά το κοριτσάκι που γέννησε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης το οποίο δεν είδε ποτέ νεκρό και δεν το παρέλαβε για ταφή. Υπάρχουν αμφιβολλίες για το αν το παιδί αυτό είναι όντως νεκρό και η οικογένειά του το αναζητά.01-10-1977
Ο Δημήτριος από την Ράχη Βεροίας αναζητά το δίδυμο κοριτσάκι του που γεννήθηκαν στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Το ένα δίδυμο είχε ένα μικρό πρόβλημα στο πόδι και το έβαλαν σε θερμοκοιτίδα και μετά από λίγες μέρες τους ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Οι γονείς δεν πίστεψαν ποτέ για το θάνατό του γιατί δεν το είδαν ποτέ και δεν τους το έδωσαν για ταφή. Το αναζητά η δίδυμη αδελφή με αγάπη.


14-10-1977
Η Αικατερίνη από την Θεσσαλονίκη αναζητά το κοριτσάκι της που γεννήθηκε στην κλινική Μητέρα της Θεσσαλονίκης. Δεν της το έδειξαν νεκρό και δεν το πήρε για ταφή. Αμφιβάλλει για το θάνατό του και το αναζητά με αγάπη.
14-11-1977
H Γιαννούλα από το Άσπρο Κιλκίς αναζητά το κοριτσάκι της που γέννησε στην κλινική Λητώ της Θεσσαλονίκης. Η μητέρα κατά τη διάρκεια του τοκετού έπαθε οξεία περιτονίτιδα και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της. Το κοριτσάκι της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης όπου 5 ημέρες μετά ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Η οικογένεια δεν είδε ποτέ το βρέφος νεκρό ούτε το παρέλαβε για ταφή. Το κοριτσάκι αναζητούν η μητέρα, η αδελφή της Κέλλυ και ο αδελφός της Παναγιώτης.

16-11-1977
Η Μαρία και ο Κωνσταντίνος από την Καλλήφυτο Δράμας ψάχνουν το κοριτσάκι τους που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Δράμας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Η οικογένεια δεν είδε ποτέ νεκρό το βρέφος αυτό, αμφιβάλλει για το θάνατό του και το αναζητά.
17-12-1977
Το δίδυμο κορίτσι του ψάχνει ο Κωνσταντίνος  και η Ευαγγελία από την Γλυφάδα της Αθήνας το οποίο γεννήθηκε στο Άσυλο Θεσσαλονίκης. Δεν το είδαν ποτέ νεκρό, δεν τους το παρέδωσαν ποτέ για ταφή και από τότε το αναζητούν και οι γονείς και ο δίδυμος αδελφός της.25-01-1978
Η Ευαγγελία και ο Ζαχαρίας από τη Ποτίδαια Χαλκιδικής αναζητούν το κοριτσάκι τους που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Οι γονείς δεν παρέλαβαν ποτέ το παιδί τους για ταφή. Αμφιβάλλουν για το θάνατό του και το αναζητούν.

23-02-1978
Η Ευγενία από τον Τρίλοφο Βεροίας ψάχνει για το κοριτσάκι της που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης και της είπαν ότι το κοριτσάκι της πέθανε. Δεν της το έδειξαν ποτέ νεκρό και δεν είχαν πάρει άδεια για να το θάψουν μόνοι τους όπως ισχυρίζονται. Αμφιβάλλει για το θάνατό του και το αναζητά.
28-03-1978
Ο Ευθύμιος από τις Σέρρες ψάχνει το κοριτσάκι του που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Τους ανακοίνωσαν ότι το κοριτσάκι τους πέθανε χωρίς όμως να το παραδώσουν για ταφή. Ο στρατιωτικός πατέρας ποτέ δεν πίστεψε για το θάνατο του παιδιού του και κάνει μακροχρόνιες έρευνες για να το ξαναβρεί.
03-04-1978
Η Σωτηρία από την Κομοτηνή ψάχνει το κοριτσάκι της που γεννήθηκε στην Κομοτηνή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Το κοριτσάκι χάθηκε από την οικογένεια το Μεγάλο Σάββατο, την μόνη μέρα που είχε μείνει μόνο του, γιατί όλες τις υπόλοιπες μέρες της νοσηλείας του ήταν η οικογένεια κοντά του. Η οικογένεια αμφιβάλλει για το θάνατο του παιδιού γιατί δεν το είδαν ποτέ νεκρό.


05-04-1978
Το ένα από τα δίδυμα ομοζυγωτικά κοριτσάκια της που γέννησε στην κλινική Λητώ της Αθήνας αναζητά η Εφροσύνη, (Έφη) από την Αθήνα. Το ένα το παρέλαβε αμέσως και το άλλο της είπαν ότι πέθανε. Όμως ένας ανυποψίαστος υπάλληλος της κλινικής της τηλεφωνεί σε αυστηρό τόνο να πάει να παραλάβει και το άλλο. Έτρεξε αμέσως αλλά δεν βρήκε ούτε τον υπάλληλο που τηλεφώνησε ούτε το μωρό της. Δεν ησύχασε όλα αυτά τα χρόνια γεμάτη αγωνία και λαχτάρα να κάνει κάθε ενέργεια για να το ξαναβρεί.

Ιούλιος 1978
Η Ελευθερία από τη Θεσσαλονίκη αναζητά το κοριτσάκι της που γέννησε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Αμφιβάλλει για το θάνατό του και χρόνια τώρα το αναζητά.


Ιούλιος 1978
Η Βασιλεία από την Κατερίνη, που μένει στην Θεσσαλονίκη, γέννησε σε κλινική της Κατερίνης ένα κοριτσάκι το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης όπου της ανακοινώθηκε ο θάνατός του μετά από 27 μέρες. Στην επιμονή της να το πάρει για να το θάψει της είπαν ότι τα θάβουν οι ίδιοι. Ποτέ δεν πίστεψε ότι το παιδί της πέθανε και το αναζητά.18-08-1978
Η Αικατερίνη από τη Θεσσαλονίκη γέννησε στην κλινική Λητώ της Θεσσαλονίκης  ένα κοριτσάκι το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης για νοσηλεία. Όταν πήγαν να το πάρουν τους είπαν ότι πέθανε και τους έδιωξαν χωρίς να τους το παραδώσουν για ταφή. Από τότε η οικογένεια αναζητά το κοριτσάκι αυτό που δεν πίστεψαν ούτε μια στιγμή ότι έχει πεθάνει.25-09-1978
Κοριτσάκι που γεννήθηκε στην κλινική Μητέρα Θεσσαλονίκης αναζητά η μητέρα του Ανδρονίκη από τη Θεσσαλονίκη. Η οικογένεια δεν το είδε ποτέ νεκρό γιατί δεν τους το έδιναν για ταφή. Αμφιβάλλει για το θάνατό του και το αναζητά.

20-07-1980
Στην κλινική Μητέρα της Θεσσαλονίκης γεννήθηκε το κοριτσάκι της Παναγιώτας από τη Θεσσαλονίκη. Ποτέ δεν πίστεψε ότι πέθανε και ελπίζει πως μια μέρα θα το βρει.


28-07-1980
Η Γλυκερία από την Αθήνα αναζητά την αδελφή της, βαπτισμένη Μαρία Ρωξάνη, που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Οι γονείς της ήταν τότε 15 χρονών η μητέρα και 20 χρονών ο πατέρας. Υπάρχουν πληροφορίες πως η αδελφή της υιοθετήθηκε στην Λάρνακα Κύπρου και ότι ήταν μέχρι 15 χρονών στην Αγγλία. Ίσως τα ονόματα των θετών γονιών να είναι Τζον και Αικατερίνη.


29-07-1980
Το κοριτσάκι τους που γεννήθηκε στην κλινική Μητέρα Αθηνών αναζητούν οι γονείς της Δήμητρα και Κωνσταντίνος. Οι γονείς δεν έχουν πειστεί ότι το παιδί τους πέθανε και το αναζητούν με αγάπη χρόνια τώρα. Συνεχίζουν τις έρευνες με την ελπίδα ότι γρήγορα θα λάβουν και αυτοί τα καλά νέα.
11-08-1980
Στην κλινική Λητώ στην Θεσσαλονίκη γέννησε η Φανή τα δίδυμά της. Αναζητά το κοριτσάκι για το οποίο υπάρχουν ελλειπή στοιχεία θανάτου. Ελπίζει ότι κάποια μέρα θα το ξαναβρεί.


02-09-1980
Ο Παναγιώτης από τις Καστανιές Κιλκίς αναζητά το κοριτσάκι του που γεννήθηκε σε νοσοκομείο στο Κιλκίς και μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Δεν του το έδωσαν για ταφή ούτε και το είδαν νεκρό και κάνει έρευνες για τον εντοπισμό του. Ελπίζει πως μια μέρα θα πάρει κι αυτός όπως τόσοι άλλοι ένα μήνυμα ζωής.

3 σχόλια:

  1. ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΤΟ 1975 ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΧΩ -Ο ΑΡΝΗΤΗΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν κάποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στη σελίδα μου στο facebook maria skourti στο προφίλ όμως που γράφει livioon Όχιfm.Ευχαριστώ. πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 17_07_1980 γεννήθηκε κάποιος στην κλινική αλεξανδριδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή