Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Αναζητήσεις αρρένων βρεφών 1981 1997

22-05-1981

Η Φωτεινή από τη Θεσσαλονίκη αναζητά το αγοράκι της που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν αμφιβολίες για το θάνατό του και η οικογένεια το αναζητά.




24-04-1981
Δίδυμα (αγόρι και κορίτσι) που γεννήθηκαν στο Έλενα Αθηνών ψάχνει η αδελφή τους Ελένη. Η οικογένεια δεν έλαβε απτές αποδείξεις του θανάτου των διδύμων των οποίων αμφισβητεί το θάνατό τους. Χρόνια τώρα αναζητά τα αδέλφια της και κάνει ενέργειες για να τα ξαναβρεί.



03-07-1981
Ο Κώστας από τα Ριζώματα Βεροίας αναζητά το αγοράκι του που γεννήθηκε σε κλινική της Βέροιας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Από τότε δεν το ξαναείδε ποτέ. Υπάρχουν αμφιβολίες γύρω από τις συνθήκες του θανάτου του και η οικογένεια το αναζητά ελπίζοντας πως θα το βρει.



27-2-1982
Η κ. Δήμητρα απο την Αθήνα γέννησε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρας στην Αθήνα ένα αγοράκι. Δεν το είδε νεκρό ούτε της το έδωσαν να το θάψει.
Της εξήγησαν πως έτσι ήταν οι κανονισμοί, να τα θάβει το νοσοκομείο. Εκείνη από τότε  είχε αμφιβολίες και δεν έπαψε να το αναζητά.




03-05-1984
Η Μαρία από τη Θεσσαλονίκη αναζητά το αγοράκι της που γέννησε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης.  Ποτέ δεν είδε το αγοράκι της νεκρό και πιστεύει πως είναι ζωντανό και θα το ξαναβρεί.




Δεκέμβριος 1984
Ο Δημήτριος από την Αγία Παρασκευή Βασιλικών αναζητά το αγοράκι του που γεννήθηκε στην κλινική Τατιάνα Θεσσαλονίκης. Στις έρευνες που έκανε δεν βρέθηκαν ληξιαρχικά στοιχεία για τη γέννηση και το θάνατο του παιδιού του.  Αμφισβητεί το θάνατό του και έχει αναθέσει σε δικηγόρο να κάνει τις απαραίτητς ενέργειες για να το ξαναβρεί.


11-08-1985
Η Φωτεινή από τη Θεσσαλονίκη γέννησε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης ένα αγοράκι. Δεν το είδε ποτέ νεκρό και στις έρευνες που έκανε διαπίστωσε πως δεν υπάρχουν ληξιαρχικά στοιχεία ούτε γεννήσεως ούτε θανάτου, σαν να μην γέννησε ποτέ. Επόμενο είναι να αμφιβάλλει για το θάνατό του και να το αναζητά.


Ιανουάριος 1986
Στην Κόρινθο γέννησε η Παναγιώτα το αγοράκι της. Λόγω προωρότητος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο Αθηνών. Μετά από 20 μέρες τους ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Δεν βρέθηκε πουθενά ληξιαρχική πράξη θανάτου. Η οικογένεια υποψιάζεται πως το αγοράκι είναι ζωντανό και ψάχνει να το βρει χρόνια τώρα.



13-08-1986
 Η Αγάπη από τις Συκιές Θεσσαλονίκης αναζητά το αγοράκι της που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Δεν είδε ποτέ νεκρό το παιδί της και έχει βάσιμες ελπίδες ότι θα το ξαναβρεί.




23-08-1986
Από το Άσπρο Νέας Πέλλας αναζητά o πατέρας Γεώργιος το αγοράκι του που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης τον Αύγουστο του 86. Δεν πιστεύει ότι έχει πεθάνει και ερευνά για να το ξαναβρεί.




17-04-1987
Δίδυμα (αγόρι και κορίτσι) αναζητά ο πατέρας τους Αργύρης από την Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Τα δίδυμα γεννήθηκαν στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Δεν τα είδαν ποτέ πεθαμένα και οι αμφιβολίες που υπάρχουν γύρω από το θάνατό τους έχουν διαταράξει την οικογενειακή τους γαλήνη από τότε που χάθηκαν. Η οικογένεια συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.


11-03-1989
Το αγοράκι του που γεννήθηκε στο μαιευτήριο μητέρα Αθηνών αναζητά ο Νικόλαος από την Αμάρυνθο Ευβοίας. Δεν του το έδωσαν ποτέ για ταφή ούτε το είδαν νεκρό και υπάρχουν έντονες υπόνοιες ότι το παιδί ζει. Η οικογένεια κάνει έρευνες για να το εντοπίσει.



11-12-1993
Σε κλινική των Σερρών γέννησε η ήδη πολύτεκνη Νίκη το πέμπτο της αγοράκι. Της είπαν ότι πέθανε και παρόλο ότι επέμενε να το παραλάβει για να το θάψει δεν της το έδιναν. Οι αμφιβολίες της ότι το παιδάκι της δεν είχε πεθάνει ενισχύθηκαν όταν τους ήρθε η κλήση να πάει στον στρατό. Η μητέρα του δεν έπαψε ποτέ να το ψάχνει και είναι βέβαιη πως μια μέρα θα το βρει.


14-06-1994
Το αγοράκι του που γεννήθηκε σε κλινική των Γιαννιτσών αναζητά ο πατέρας του Ηλίας που ζει στην Κατερίνη. Η οικογένεια αμφιβάλλει για το θάνατό του και συνεχίζει τις έρευνες για να το ξαναβρούν.




19-08-1995
Η γιαγιά Ελένη από τη Νέα Σάντα Κιλκίς αναζητά το εγγονάκι της που γεννήθηκε στην κλινική Γαληνός της Θεσαλονίκης. Η οικογένεια πάντα αμφέβαλε για το θάνατο αυτού του αγοριού αλλά όταν πληροφορήθηκαν την διαδικασία ταφής βρεφών και άλλα στοιχεία που συνδέονται με την υπόθεση, οι αμφιβολίες έγιναν βεβαιότητα.



25 σχόλια:

  1. ειμαι η Ελενη γεννησα ενα κοριτσακι 30 Απριλιου του 1981 στο νοσοκομειο Βεροιας το πηρα στην αγκαλια μου το εκαναν μπανιο και υστερα το εστειλαν στο Αγιας Σοφιας για να το βαλουν στην θερμοκυτιδα και μετα απο 12 ωρες μου ανακοινωσαν οτι πεθανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα γραφω εκ μέρους της γιαγιάς μου η γιαγιά μου γέννησε ένα αγοράκι στις 31-12-75 κλινική Χαραλαμπόπουλος την γέννα ανέλαβε ο κύριος Γιωργακής για τον οποίο αποκαλύφθηκε πως πουλούσε παιδιά και τα δήλωνε πεθαμένα .
      Η γιαγιά μου γέννησε πρόωρα είχε δυσκολία με την γέννα αλλά της χορήγησαν κάποιο φάρμακο ώστε να την κάνουν να κοιμηθεί όπως και κοιμήθηκε για πολλές ώρες η ίδια άκουσε το μωρό να κλαίει μόλις γεννήθηκε και το είδε είδε πως ήταν αγοράκι το είδε να κουνιέται κανονικά σήκωσε το ποδαράκι του κλπ μετά από λίγες ώρες κ ενώ η γιαγιά μου βρισκόταν υπνωτισμενη ενημέρωσαν τον παππού μου πως το παιδί πέθανε
      Συνήλθε η γιαγιά μου και ο ίδιος ο παππούς μου της ανέφερε το γεγονός
      Τον ρώτησε η γιαγιά μου αν του το έδειξαν ότι το μωρό ήταν νεκρό και εκείνος είπε πως μια ενώ δεν ίσχυε ,ο παππουε μου ήθελε να αποφύγει να το αντικρίσει η γιαγιά μου το μωρό νεκρό γιατί ήδη ηταν σε πολύ άσχημη κατάσταση .
      Ωστόσο μετά από τόσα χρόνια η γιαγιά μου μέσα της κάτι της έλεγε ότι το παιδί της είναι ζωντανό το έλεγε κ το ξανα έλεγε ο παππούς μου μετά από τόσα χρόνια της εκμιστηρεφθηκε το γεγονός ότι ποτέ δεν είδε το παιδί νεκρό.
      Και σήμερα εγώ με την σειρά μου ψάχνω όπως μπορώ τον θείο μου .
      Παρακαλώ πολύ να κοινοποιήσει οποιοσ μπορεί όπου μπορεί ίσως να έχει κάποιος κάποιες γνωριμίες που μπορούν να μασ βοηθήσουν .
      Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

      Διαγραφή
  2. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΗΜΙΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ12 Μαΐου 2017 στις 9:58 π.μ.


    Ψάχνω τον γιο μου που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα 25/2/1982. Μου είπαν ότι πέθανε. Δεν μου επέτρεψαν να δω το βρέφος νεκρό και μου είπαν ότι θα το κηδέψει το νοσοκομείο. Εγώ πιστεύω πως είναι ζωντανό το παιδί. Τηλ.6978225296

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψάχνω για κοριτσάκι που γεννήθηκε 12/12/82 στην Έδεσσα κ μεταφέρθηκε στο αχεπα Θεσσαλονίκης λογο πρόωρης γεννας.ενω οι γιατροί λέγαν ότι είναι καλά ξαφνικά Μόλις πήγαν να το δει ο πατέρας είπαν ότι εχει πεθάνει ..η μητέρα λέει οτι θυματε ότι είχε πολύ κόκκινα χειλάκια τότε.email επικοινωνίας toniadecor@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. είμαι παιδί παράνομης υιοθεσίας Ψάχνω γισ τους βιολογικούς μου γονείς γεννήθηκα 8/9/1981 στην Θεσσαλονίκη στην κλινική Μητέρα δεν υπάρχουν ούτε χαρτιά υιοθεσίας ούτε τίποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σου;

      Διαγραφή
    2. Ψάχνω κ εγώ τον δίδυμο αδελφό μου γεννήθηκαμε στο Μητερα 16/10/1980 κ μετά μας είπαν ότι πέθανε υπάρχει περίπτωση να έχεις γεννηθεί νωρίτερα; Αν ναι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο email theougogo@gmail.com

      Διαγραφή
  5. γεννήθηκα 16/05/1986 στη λαρισσα ψάχνω τους βιολογικούς γονείς μου κ αδέρφια.ξερω ότι έχω αδέρφια τρία η τέσσερα η μητέρα μου είχε εξοσυζυγικη σχέση κ με έδωσε σέρρες εάν ξέρει κανείς κάτι ας επικοινωνήσει ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα εισαι σιγουρος για την ημερομηνια γεννησης κ αν πραγματικα σε δωσανε ενα μηνα περιπου μετα γεννηθηκε ο αδελφος μου κ μας ανακοινωθηκε πως πεθανε χωρις κανενα επισημο εγγραφο!Αν δεν εισαι σιγουρος επικοινωνησε μαζι μου 6970915526

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα η μητέρα μου γέννησε εκείνη την περίοδο δύο κοριτσάκια.της είπαν ότι πέθαναν.

      Διαγραφή
  6. Αναζητώ ένα αγοράκι που γεννήθηκε 2 -2 -1994 Στο νοσοκομείο Αλέξανδρο.δοθηκε για υιοθεσία 16 Ιουνίου του ίδιου έτους. Τον αναζητούν η οικογένεια της μητέρας. Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψάχνω τον αδερφό μου γεννήθηκε 21-10-1981 στο πανόραμα Θεσσαλονίκης σε ιδιωτική κλινική (Άγιο Λουκά) μετα τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (Αγία Σοφία) εκεί έκατσε 13 μέρες όπου κ μας είπαν ότι πέθανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1986 Λαρισα 25Ιουνιου γεννηθηκε ο αδελφος μου ειπανε οτι πεθανε χωρις να δοθει κανενα πιστοποιητικο θανατου πιθανον δοθηκε παρανομα με τη μεθοδο της εικονικης γεννας Αν υπαρχει καποιος σε σχετικη ημερομηνια που γεννηθηκε Λαρισα να επικοινωνησει μαζι μας 6970915526

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ψαχνω τον αφερφο μου!Γεννηθηκε στις 3/10/1984 στην Κοζανη ,στο Μαματσειο νοσοκομειο.Μετα απο τρεις μερες διεκομισθη στο Αγια Σοφια στη Θεσσαλονικη λογω καποιου προβληματος υγειας που εμφανισε.Εμεινε εκει περιπου 1 μηνα κ μετα ειπαν στους γονεις μου οτι πεθανε!Δεν το ειδαν ποτε νεκρο κ ουτε υπαρχει πιστοποιητικο θανατου.Μετα απο χρονια ηρθε κ χαρτι απο τη στρατολογια.Αν καποιος γνωριζει κατι ας μου γραψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα γραφω εκ μέρους της γιαγιάς μου η γιαγιά μου γέννησε ένα αγοράκι στις 31-12-75 κλινική Χαραλαμπόπουλος την γέννα ανέλαβε ο κύριος Γιωργακής για τον οποίο αποκαλύφθηκε πως πουλούσε παιδιά και τα δήλωνε πεθαμένα .
    Η γιαγιά μου γέννησε πρόωρα είχε δυσκολία με την γέννα αλλά της χορήγησαν κάποιο φάρμακο ώστε να την κάνουν να κοιμηθεί όπως και κοιμήθηκε για πολλές ώρες η ίδια άκουσε το μωρό να κλαίει μόλις γεννήθηκε και το είδε είδε πως ήταν αγοράκι το είδε να κουνιέται κανονικά σήκωσε το ποδαράκι του κλπ μετά από λίγες ώρες κ ενώ η γιαγιά μου βρισκόταν υπνωτισμενη ενημέρωσαν τον παππού μου πως το παιδί πέθανε
    Συνήλθε η γιαγιά μου και ο ίδιος ο παππούς μου της ανέφερε το γεγονός
    Τον ρώτησε η γιαγιά μου αν του το έδειξαν ότι το μωρό ήταν νεκρό και εκείνος είπε πως μια ενώ δεν ίσχυε ,ο παππουε μου ήθελε να αποφύγει να το αντικρίσει η γιαγιά μου το μωρό νεκρό γιατί ήδη ηταν σε πολύ άσχημη κατάσταση .
    Ωστόσο μετά από τόσα χρόνια η γιαγιά μου μέσα της κάτι της έλεγε ότι το παιδί της είναι ζωντανό το έλεγε κ το ξανα έλεγε ο παππούς μου μετά από τόσα χρόνια της εκμιστηρεφθηκε το γεγονός ότι ποτέ δεν είδε το παιδί νεκρό.
    Και σήμερα εγώ με την σειρά μου ψάχνω όπως μπορώ τον θείο μου .
    Παρακαλώ πολύ να κοινοποιήσει οποιοσ μπορεί όπου μπορεί ίσως να έχει κάποιος κάποιες γνωριμίες που μπορούν να μασ βοηθήσουν .
    Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σας,

    Ενδιαφέρομαι να μάθω για την υπόθεση της κ. Παναγιωτάς από τη Κόρινθο. Ιανουάριος 1986.. Σε πιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το μωρό.

    email: sandramoungou@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπέρα σας.. Το 2020 έμαθα πως ήμουν έγκυος όταν ήταν μια χαρά και με την αυχενική διαφάνεια.. όταν έκλεισα ραντεβού για την μεγάλη εξέταση μου είπαν πως το παιδί μου ήταν άρρωστο και θα έπρεπε να διακόψω την κύηση όλα γίνανε στο ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.. με έβαλαν μέσα 13/11 αφού με χορήγησαν φάρμακα την επόμενη μερα 14/11 με έπιασαν πόνοι ήδη μέχρι να έρθουν να με πάρουν με το καρότσι το μωρό είχε βγάλει το κεφάλι της και απευθείας με ναρκωσανε μετά από λίγο δεν είχα συνέλθει καθόλου τέρμα ζαλισμένη και κλαμενη θολωμένη με έπιασαν το χέρι και με έβαλαν να υπογράψω ένα χαρτί που δεν ήξερα τι έγραφε ούτε έμαθα ποτέ την επόμενη μέρα με είπαν πως βγαίνω δεν μου έδωσαν ποτέ πιστοποιητικο θανατου του μωρού μου και με τρώει συνέχεια όλο αυτό ..παρακαλώ πολύ 14/11/2020 μου πήραν το κοριτσάκι μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γειά σας....
    Αναζητώ ένα αγοράκι που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης τον Ιούλιο του 1986...
    Υπάρχουν αμφιβολίες για το θάνατό του ... Στην μητέρα μου της είπαν ότι πέθανε και παρόλο ότι επέμενε να το δει και να το παραλάβει για να το θάψει δεν της το έδιναν....
    Δεν έχει δοθεί κανένα πιστοποιητικό θανάτου και πιθανόν να δόθηκε για παράνομη υιοθεσία ,σε μια κυρία που ήταν στο δίπλα κρεββάτι με την μητέρα μου και είχε ήδη γεννήσει νεκρό το παιδάκι της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ψαχνω τους βιολογικους μου γονεις μενω θεσσαλονικη με λενε Γερασιμο Δελαπορτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με λενε Γερασιμο Δελαπορτα γενηθικα στις 2,2,92 η το 94 ιοθετιθικα στην θεσσαλονικη και ψαχνω τους βιολογικους μου γονεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γεια σας η γιαγιά μου αναζητεί μια κόρη που γέννησε στη Σπάρτη σε κλινική στο Nekas το γέννησε περίπου 20 με 24 Δεκεμβρίου 1980 ήταν ένα υγιέστατο κοριτσάκι και το θήλαζε τις πρώτες μέρες και λίγες μέρες αργότερα ο γιατρός της είπε ότι πέθανε κάτι π δεν επιβεβαιώθηκε γιατί δεν είδαν την σωρό του μωρού…πιθανόν να δόθηκε για παράνομη υιοθεσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή