Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ; ΝΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ

Μια συγκινητική ιστορία  αναζήτησης υιοθετημένης γεμάτη αγάπη, ανθρωπιά και  ειλικρινή αισθήματα

                             Ζωή ημερομηνία γέννησης, πιθανή 15-8-1966                    

Η  Ζωίτσα, η γλυκειά δασκαλίτσα από το Κιλκίς, αναζητά την οικογένεια της. Η Ζωίτσα γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1966 στην Αθήνα.  Η ληξιαρχική πράξη αναφέρει ψευδώς 16-8-1966!  Το πιθανότερο όμως είναι να έχει γεννηθεί στις 15-08-1966 η και λίγο νωρίτερα σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θετών γονιών της πως όταν την παρέλαβαν ήταν νεογέννητο. Άς το έχουν αυτό υπ' όψιν όσοι αναζητούν  κάποιο βρέφος στις ημερομηνίες αυτές γιατί μπορεί να είναι η Ζωίτσα!
Η ίδια μετά από πολλές και μακροχρόνιες πια έρευνες γνωρίζει πως η '' υιοθεσία'' της δεν ήταν νόμιμη αφού το μόνο έγγραφο που έχει στα χέρια της είναι μια ψεύτικη ληξιαρχική πράξη γέννησης. Μια πράξη που την κατοχυρώνει σαν γνήσιο τέκνο της οικογένειας που φέρει το όνομα της και που οι ίδιοι οι  θετοί γονείς της διαψεύδουν πως είναι γνήσια. Οι ίδιοι οι θετοί γονείς της που την λάτρεψαν, όπως άλλωστε και η ίδια, και που της έδωσαν τα καλύτερα, τα πιο χρυσά κι ευτυχισμένα χρόνια της ζωής της και κάθε εφόδιο να προχωρήσει  μπροστά στην ζωή, της είπαν την αλήθεια. Δεν θέλησαν να '' φύγουν'' με το βάρος αυτό να στοιχειώνει το μεγάλο πέρασμα στην άλλη ζωή και της είπαν όλα όσα γνώριζαν. Δεν ήταν όμως αρκετά για την Ζωίτσα για να οδηγηθεί στα ίχνη της πραγματικής οικογένειάς της. Δυστυχώς δεν ήταν αρκετά. Το μεγάλο μυστικό  όμως είχε  αποκαλυφθεί και η μεγάλη περιπέτεια στο άγνωστο είχε πια αρχίσει.

Δεν είναι η πρώτη ούτε η μόνη περίπτωση εικονικής γέννησης η Ζωή. Υπάρχουν χιλιάδες σαν κι αυτήν γιατί μερικοί επίορκοι, γιατροί κλινικάρχες, νόμισαν πως μπορούν ν' αντικαταστήσουν όλες τις νόμιμες υπηρεσίες του κράτους που αφορούν τις υιοθεσίες και ξεπερνώντας όλες τις ''χρονοβόρες''  διαδικασίες να ''πασσάρουν'' για υιοθεσία ένα βρέφος με την μέθοδο της εικονικής γέννησης. Η διαδικασία ήταν πολύ απλή και ασφαλής γι' αυτούς μιας και ποτέ δεν γίνονταν έλεγχοι σ' αυτές τις μικροκλινικές που στην πραγματικότητα δεν ήταν τίποτε άλλο παρά  '' πλυντήρια'' παρανόμων πράξεων.  Και φυσικά πλυντήρια ''μαύρου και εύκολου χρήματος''.
Υπολογίζεται πως οι εικονικές γεννήσεις είναι αρριθμητικά πολύ περισσότερες απ΄' όσες είναι οι νόμιμες υιοθεσίες που διεκπεραιώθηκαν  επίσημα και νόμιμα απο τα Ελληνικά δικαστήρια τα τελευταία 60 χρόνια!!!!!
Κανείς δεν γνωρίζει πως και από που  ''προμηθεύτηκαν''  το  προς ''διάθεσιν'' βρέφος. Άν  ήταν στην πραγματικότητα ''διαθέσιμο''   η άν ήταν κλεμμένο από μια άλλη μάνα και διεγραμμένο με την μέθοδο του εικονικού θανάτου.
Οι υποψήφιοι  θετοί γονείς έχοντας χάσει κάθε ελπίδα τεκνοποιήσης, δυστυχώς συμβιβάζονταν με όλα τα παραμύθια και τα σενάρια  που τους έλεγαν οι αδίστακτοι γιατροί που είχαν παραδοθεί στην απόκτηση του εύκολου χρήματος που κανείς δεν μπορούσε να ελέγξει! 

Πέντε κύρια σενάρια ήταν οι δικαιολογίες που με μεγάλη ευκολία '' πασάριζαν΄΄ οι αδίστακτοι βρεφοσυλλέκτες στους ανυποψίαστους ''υποψήφιους γονείς''! Αφελή και  αβάσιμα όμως αρκετά για να κάμψουν και τις ελάχιστες αντιστάσεις που είχαν οι θετοί προκειμένου ν' αποκτήσουν ένα παιδάκι! Το όνειρο και την ολοκλήρωση της ευτυχίας κάθε άτεκνου ζευγαριού!

Σενάριο Α) μια ανύπαντρη μητέρα, συνήθως φοιτήτρια η ανήλικη δίνει με την συναίνεση της το παιδί της προς αποφυγήν κοινωνικού σκανδάλου και δεν μπορεί ως εκ τούτου να παραστεί σε δικαστήριο.
Σενάριο Β) Οι γονείς του παιδιού σκοτώνονται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και το παιδάκι το δίνουν οι παπούδες γιατί δεν μπορούν να το διαθρέψουν.
Σενάριο Γ) Το μωράκι το δίνει πολύτεκνη οικογένεια  για να πάρει κάποιο ποσόν να διαθρέψει τα υπόλοιπα αλλά δεν θέλει να ''εκτεθεί'' ενώπιον δικαστηρίου.
Σενάριο Δ) Το βρέφος ''αποκτήθηκε εκ ''κλεψειγαμίας'' απο παντρεμμένη γυναίκα που δεν θέλει να προδοθεί στον άντρα της. Αποφασίζεται λοιπόν ο ''θάνατός'' του σε συνεργασία με τον μαιευτήρα και κατόπιν η εικονική γέννηση του στους ανυποψίαστους γονείς!
Σενάριο Ε) Το βρέφος αποκτήθηκε από χήρα που δεν μπορεί κι αυτή να το παρουσιάσει για κοινωνικούς και άλλους λόγους και το δίνει για υιοθεσία.

Όπως είναι φυσικό  κανείς από τους υποψήφιους θετούς δεν μπορούσε να ελέγξει την αλήθεια των παραπάνω σεναρίων γιατί τότε θα εξέπεφτε του δικαιώματος του υποψηφίου θετού.
Οι πολλές ερωτήσεις δεν επιτρέπονταν και κάθε ''πράξη''΄ακυρώνονταν.

Η ατιμωρησία χρόνων ''βάφτησε'' την διαφθορά αγαθοεργία αφου τα κλεμμένα βρέφη όδευαν σε ''καλές οικογένειες'' για να τα αναθρέψουν! Μόνο που οι πραγματικές ταυτότητες αυτών των παιδιών εξαφανίζονταν για πάντα. Καθώς επίσης και οι εγκληματικές ενέργειες που είχαν διαπραχθεί.

Όταν κάποτε αναδύονταν η αλήθεια, μέσα από τα χιλιάδες ψέμματα και  τα δυσκολοχώνευτα σενάρια, που έστησαν την ζωή αυτών των '' υιοθετημένων παιδιών'', τότε ο Γολγοθάς, της αναζήτησης της πραγματικής οικογένειας, έμοιαζε ένας ατέλειωτος εφιάλτης, χωρίς αρχή και τέλος.

Τα πρώτα συναισθήματα που δοκιμάζει ένας ''υιοθετημένος'' αυτής της κατηγορίας είναι θυμός,  και οργή. Η απογοήτευση και η πίκρα έρχεται  να συμπληρώσει το όλο πλάνο.

Το γιατί σε μένα Θεέ μου είναι μια μόνιμη ερώτηση που δυστυχώς δεν είναι  πάντα εύκολο ν' απαντηθεί.
Μήπως γιατί όλα τελικά σ' αυτό το κράτος ήταν, είναι και θα είναι ένα ανεξέλεκτο ''μπάχαλο'';;
Μήπως γιατί υπήρχε μια τεράστια βιομηχανία, συγγνωστή σε όλους, που πούλαγε παιδάκια χωρίς να νοιάζεται και να ασχολείται κανείς;;
Μήπως δεν είναι  τελείως άσχετο αυτό που λέγεται πως η Ελλάδα ''τρώει'' τα παιδιά της;;

Ο πρόλογος αυτός, άν και μακρύς, έχει την σημασία του. 
Να ''φωτίσει'' κάθε μη μυημένο στο ανεξάντλητο και πολύ σοβαρό θέμα των εικονικών γεννήσεων. Εκεί που σταματάει η γραφειοκρατία και η νομιμιμότητα των υιοθεσιών και οι όποιες δυσκολίες, μη καταλληλότητα, έλλειψη βρεφών για υιοθεσία και όλα τα συναφή, αρχίζουν οι εικονικές γεννήσεις.
Γι όσες και όσους ενδιαφέρονται ν' αποκτήσουν μ' αυτό τον τρόπο ένα παιδί τους συμβουλεύουμε να ΜΗΝ το κάνουν. Εκτός του ότι είναι παράνομο και διώκεται από τον νόμο, για σωρεία παραβάσεων έχουν, το κυριότερο, ''εξασφαλίσει'' για το παιδί τους μια  αγωνιώδη μελλοντική περιπέτεια όπως  είναι αυτή που ακολουθεί!

Η  αποκάλυψη της αλήθειας και η αρχή ενός μεγάλου ταξειδιού στο δύσκολο έργο της αναζήτησης!



Η Ζωίτσα είναι δασκάλα, δασκάλα σε μια ειδική κατηγορία παιδιών, αυτών που χαρακτηρίζονται παιδιά με εξαιρετικές ικανότητες,  για πολλούς που γνωρίζουν. Για άλλους παιδιών ΑΜΕΑ. Η αγάπη της γι αυτά και η προσφορά της καθώς και η αφοσίωση της στους στόχους της και τον σκοπό της για βελτίωση του επιπέδου και των συνθηκών της ζωής τους, την κάνει ένα άτομο ξεχωριστό.Ένα άτομο δοτικό, γεμάτο αγάπη και ειλικρινή συναισθήματα για τον συνάνθρωπο και ειδικά γι αυτά τα παιδιά. 
 Η ίδια είναι μητέρα δυο κοριτσιών που υπεραγαπά και φροντίζει να μην τους λείπει τίποτε από την ανατροφή και την εκπαίδευση τους. Μια αφοσιωμένη μητέρα, ένας σωστός, γλυκός, πλούσιος σε χαρίσματα και αγάπη άνθρωπος. Όλοι έχουν να πουν κάτι καλό γι αυτό το γλυκό παιδί που ξεχωρίζει μέσα από την δουλειά της και το έργο της της προσφοράς και της αγάπης.
Αναδιπλώνοντας τις μνήμες μιας ολόκληρης ζωής, η Ζωίτσα δεν θυμάται να έχει κάνει κακό σε κανέναν.  Μόνο αγάπη μοίρασε και πήρε από όλους. Κι όμως ένα τεράστιο κενό δεν την αφήνει να χαρεί την ζωή της κι ένα μεγάλο γιατί;;
Η ίδια δεν πιστεύει πως η μητέρα που την έφερε στην ζωή την έχει απορρίψει. Πως την έδωσε με την δική της θέληση. Η ίδια δεν θα το έκανε αυτό ποτέ στο παιδί της! Για κανέναν λόγο και κάτω ακόμη  από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη της για τα παιδιά που κάτι τέτοιο δεν θα τολμούσε ούτε σαν σκέψη να περάσει απο το μυαλό της. Δεν πιστεύει πως τα δικά της γονίδια μπορεί να ναι τόσο διαφορετικά από αυτά της μητέρας της. 
Εξ' άλλου οι μακροχρόνιες έρευνές της από την στιγμή της αποκάλυψης του μεγάλου μυστικού άλλα δείχνουν.
Οι πρώτες ενδείξεις μέσα απο την ίδια την ψεύτικη ληξιαρχική πράξη της υποτιθέμενης γέννησης της καταδεικνύουν τους μεσάζοντες. Η υπογραφή κατά την δήλωση της Ζωίτσας και όχι αδικαιολόγητα αφου προκύπτει από την ίδια την ληξιαρχική πράξη γέννησης της, είναι κάποιας κυρίας Μαυριδέλη που περιέργως είχε την ίδια καταγωγή με τον κλινικάρχη που έκανε την εικονική γέννηση! Ο κλινικάρχης αυτός διατηρούσε την κλινική Σισσιώτισα, στην οδό Σπάρτης 14 κοντά στην πλατεία Αμερικής. Από προσωπικές έρευνες της Ζωίτσας διαπιστώθηκε πως ο ιδιοκτήτης της κλινικής Σισσιώτισα είχε στο ''ενεργητικό'' του, η μάλλον στο παθητικό του, πολλές παρόμοιες περιπτώσεις περίεργων θανάτων βρεφών ενώ η αστυνομία είχε παρέμβει αυτόφωρα σε μια τέτοια περίπτωση καταγγελίας λίγο πριν κλείσει η κλινική αυτή. Όλοι οι γείτονες θυμούνται το νυχτερινό περιστατικό με τα περιπολικά να καταφθάνουν και τον κλινικάρχη να πηδάει απο το παράθυρο για να αποφύγει την σύλληψη.


Όμως δεν είναι μόνο αυτό το στοιχείο που προέκυψε από την έρευνα της Ζωίτσας στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της Μαυριδέλη. Το κυρίως στοιχείο είναι πως το βρέφος πριν ''τακτοποιηθεί'' με την μέθοδο της εικονικής γέννας στην κλινική Σισσιώτισα ήταν στην κλινική Κίτσιου που βρισκόταν κοντά στην πλατεία Βικτωρίας, στις οδούς Μακεδονίας και Φυλής.
Δεν έχει ακόμη διαπίστωθεί, άν και η έρευνα της συνεχίζεται, αν γεννήθηκε η Ζωίτσα στην κλινική Κίτσου η άν απλά φιλοξενήθηκε, ίσως σε κάποια θερμοκοιτίδα, πρίν πάρει τον δρόμο της για την κλινική Σισσιώτισα. Η έρευνα όμως συνεχίζεται και οι πολλές και μεγάλες αποκαλύψεις δεν θ' αργήσουν να ρθουν!
Αυτό όμως που είναι πια σίγουρο είναι πως και οι δυο κλινικές συνεργάστηκαν στην εικονική γέννηση της Ζωίτσας! Απόδειξη πως πόσο εύκολα ''άλλαζαν χέρια'' τα βρέφη και πόσο ίσχνος ήταν ο μηχανισμός της κρατικής επιτήρησης, επαγρύπνησης του Υπουργείου Υγείας!!!!
Το πολύ περίεργο είναι πως και οι δυο κλινικές ενω είχαν την φήμη για εικονικές γεννήσεις καμιά ενέργεια η έλεγχος δεν έγινε ποτέ γι αυτές. Ούτε σε κανέναν φάνηκε περίεργο και ασυνήθιστο πως μετά το 95 όλες αυτές οι μικροκλινικές έκλεισαν ως δια μαγείας. Γιατί άραγε;;
Μήπως γιατί δεν μπορούσαν, κάτω από τον φόβο των συνεχών αποκαλύψεων να συνεχίσουν τις δραστηριότητες τους, αυτές που ήταν και το κυριότερο πρόσοδο των κλινικών τους;;;
'Άλλο περίεργο στοιχείο που προέκυψε και που η Ζωίτσα διερευνά, είναι πως η μεσάζων στην ''τακτοποίηση'' της και ο άνθρωπος που γνώριζε πολλά η μάλλον όλα, είχε  αδελφό που διατηρούσε οπωροπωλείο απέναντι απο την κλινική του Κίτσιου.  Τίποτε δεν θεωρεί τυχαίο η Ζωίτσα που συνεχίζει την έρευνα της  με κάθε τρόπο και που όπως η ίδια πιστεύει μια μέρα θα δικαιωθεί.
Τα στοιχεία που έχει πολλά όμως λείπει ακόμη αυτό το κάτι που θα την βοηθήσει να βρεί την μητέρα της και να δικαιώσει τον αγώνα αναζήτησης χρόνων.
Ο φόβος και τα  ερμητικά κλειστά στόματα των ανθρώπων γύρω από το συγγενικό περιβάλλον της Μαυριδέλη ενισχύουν την πεποίθηση της πως κάποιοι ακόμη γνωρίζουν πολλά.
Ένα μικρό κομμάτι του puzzle  μένει για να βρεθεί η Ζωίτσα και ίσως κάποιοι  δίκαια φοβούνται την οργή και τον θυμό της.
Κανείς που δεν έχει περάσει από μια τόσο επίμονη και επίπονη διαδικασία ατέρμονης αναζήτησης γεμάτης  με αγωνία και λαχτάρα δεν μπορεί να καταλάβει ίσως την Ζωίτσα! Όταν τα κρυμμένα συναισθήματα ξεσπούν σε ανύποπτο χρόνο και η ανάγκη για αλήθεια και δικαίωση γεμίζει την ζωή με ανυπέρβλητο κενό και χιλιάδες ερωτηματικά. Όταν η Ζωή θέλει να δώσει στην μητέρα της όλη της την αγάπη και ίσως την συγνώμη της για να προχωρήση και η ίδια χωρίς συναισθηματικές δεσμεύσεις και εμπόδια στην ίδια της την ΖΩΗ!
Η γλυκειά δασκάλα από το Κιλκίς ψάχνει να βρεί την μητέρα της για να της δώσει όλη της την αγάπη που κάποιοι για μια φούχτα χιλιάρικα της στέρησαν όλα αυτά τα χρόνια!
Θέλει να προλάβει να την βρει ζωντανή. Θέλει να αγκαλιάσει τ' αδέλφια της που πιστεύει πως υπάρχουν, και να τους δώσει την αγάπη που κάποιοι τους αρνήθηκαν για λίγα χρήματα
Ποιός μπορεί να κρατά όμηρο αυτόν τον .γλυκό άνθρωπο, όλα αυτά τα χρόνια, και να του στερεί αυτή την μεγάλη χαρά. Να του κλέβει την ίδια του την ζωή;; Με ποιό δικαίωμα;; Ποιός μπορεί  με την δική του θέληση να νομιμοποιεί και σήμερα αυτά τα ειδεχθη εγκλήματα;; Με την πιο ένοχη σιωπή;;;
Κάποιοι είναι πια σίγουρο πως γνωρίζουν πολλά και δεν μιλούν για να μην εκτεθεί η υστεροφημία τους. Δεν μιλούν απο ντροπή για τις περίεργες διαμεσολαβήσεις των συγγενών τους! Αφήνουν έναν  άνθρωπο αιώνια όμηρο των πεπραγμένων των μεσολαβητών, που όρισαν σαν Θεοί, την τύχη και την μοίρα της Ζωίτσας, που το μόνο που ζητά τόσα χρόνια μετά είναι να μάθει την αλήθεια και να δώσει την αγάπη της στους ανθρώπους που την έφεραν σ' αυτό τον κόσμο.

Τα λόγια είναι λίγα και μάλλον περιττά για να χαρακτηρίσουν αυτούς που ενώ γνωρίζουν, σιωπούν. Όμως η άρνηση και τα εμπόδια που φέρνουν κάποιοι στην Ζωίτσα αντί να την αποθαρρύνουν απλά την πεισμώνουν πολύ περισσότερο.
Η απόφαση της σήμερα είναι πολύ πιο δυνατή παρά ποτέ για ν' αποκαταστήσει τις αδικίες που όπως πιστεύει έγιναν και στην οικογένεια της αλλά και στην ίδια.
Οι ενέργειες της όλες νόμιμες αφού και το δίκιο αλλά και ο νόμος είναι πια με το μέρος του κάθε υιοθετημένου παιδιού στο δύσκολο έργο της αναζήτησης! Και φυσικά και με το δικό της μέρος.
Κατάφερε και εξασφάλισε, με εισαγγελική παραγγελία, νόμιμα, πολλά στοιχεία γονιών που έχασαν παιδιά εκείνη την περίοδο,  και έχει σκοπό να προχωρήσει ακόμη περισσότερο.
''Δεν θα ησυχάσω  αν δεν βρω την άκρη λέει η ίδια με φωνή που δεν σηκώνει αμφισβήτηση''!!!!
''Οι αρνήσεις και τα εμπόδια λειτουργούν αντίστροφα με τον χαρακτήρα μου! Το δίκιο μου με πνίγει και με εξοργίζουν τα ψέμματα και οι μισές κουβέντες. Δεν θέλω άλλα ψέμματα. Δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα μου και με τις αρχές μου δηλώνει η Ζωή με θυμό''.

''Θα την βρω την άκρη και δεν πρόκειται ν' εγκαταλείψω την προσπάθεια μέχρι να φτάσω στην αλήθεια! Αυτό είναι υπόσχεση και δεν με νοιάζει αν κάποιοι ενοχληθούν πολύ! Την δική μου αναστάτωση και αγωνία την υπολόγισε ποτέ κανείς;;;''

Αυτές είναι μονάχα λίγες από τις κουβέντες και τα συναισθήματα που μοιραστήκαμε μαζί της κατά την αφήγηση της ιστορίας της. Είναι πολλά περισσότερα που κρατά μέσα στην ψυχή της η Ζωή και που δεν τα ''βγάζει'' όλα προς τα έξω! Τα διαισθανόμαστε και τα σεβόμαστε απόλυτα.
Εμείς την καταλαβαίνουμε  και της δίνουμε όλη μας την συμπαράσταση  και την υπόσχεση να κάνουμε ότι καλλίτερο μπορούμε για να την βοηθήσουμε να φτάσει στην αλήθεια.

Την αλήθεια που της αξίζει και ούτως η άλλως δικαιούται!

Τα μόνα που δεν αντέχουν στον χρόνο, Ζωίτσα είναι τα ψέμματα! Η αλήθεια όπου κι αν κρυφτεί στο τέλος αναδύεται σαν ήλιος που αστράφτει και στο πέρασμα του  καίει το ψέμμα.
Καλή σου επιτυχία Ζωίτσα στο έργο σου της αναζήτησης. Και να θυμάσαι πως όσα δεν έχει φέρει ο χρόνος τα φέρνει μια στιγμή.

Καλή σου επιτυχία και νάναι γρήγορα τα καλά τα νέα



27 σχόλια:

  1. Δυστυχως και αυτοι που ξέρουν η εχουν συμβαλλει σ αυτον τον πονο μας κρατουν το στομα τους κλειστο. θα μας καταλαβαιναν ισως αν αυτο συνεβαινε στα δικα τους παιδια η στα παιδια των παιδιων τους Σ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να βρείς την αλήθεια,εγώ ακόμη ψάχνω εδώ και 22 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι εγινε και με την αδερφη μου στο ελενα γεννηθηκε 22/9/1978 στο νοσοκομειο κορινθου και αφου μεταθερθηκε στο ελενα μετα απο 2 ημερες ειπαν πως πεθανε στο ελενα χωρις να την δει κανεις πιθανον με εικονικη. υιοθεσια αφου η μητερα μου εχει το βιβλιαριο υγιας του παιδιου αλλα δεν πηρε ουτε ληξιαρχικη πραξη γενησης μα ουτε θανατπυ ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς ίδια περίπτωση! 10 χρόνια πρίν,το 1968, γέννησε η μητέρα μου Βασιλική το δεύτερο κοριτσάκι τους, 8 μηνών, και το πήγαν στο Ελενας να μπει θερμοκοιτίδα! Το παιδί το είδαν, το άκουσαν να κλαίει, απλά ήταν ελλειποβαρη! Μετά από 2 μέρες που πήγαν να το δουν τους είπαν πως πέθανε! Δεν τους το έδειξαν! Από ότι καταλαβαίνω, πρέπει να δόθηκε με τη μέθοδο της εικονικής γέννας!Έχω κάνει DNA και ελπίζω σε μια ταυτοποίηση

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα Σας!
    Διαβάζω τόσες ιστορίες από παράνομες υιοθεσίες και αναρωτιέμαι πως κάποιος θα μπορούσε να μάθει την αλήθεια εάν και τα χαρτιά είναι πλαστά ..... έχω στο μυαλό μου μια ξαδερφούλα μου που γεννήθηκε το 1966 σε μία κλινική στην Θεσσαλονίκη .... εγώ είμουν 4 με 5 χρονών όταν πήγαμε με την μητέρα μου στην κλινική να επισκεφτούμε την θεία μου .... είχα μάλιστα ακούσει ότι θα έκανε δίδυμα ... κάποια στιγμή άκουσα από συζητήσεις ότι ναι μεν γεννήθηκαν τα δίδυμα ..... το αγόρι επέζησε και το κοριτσάκι πέθανε .... τα τελευταία χρόνια που μιλάω με την αδελφή της θείας μου .... τι απέγινε με την ξαδελφούλα μου .... δεν τους δείξανε τη σορό της; πως ξέρουμε εάν είναι αλήθεια αυτό που τους είχαν πει τότες; δεν υπάρχει ληξιαρχική πράξη θανάτου .... τι υπάρχει; οι γιατροί δεν το έδειξαν το μωρό γιατί λέει το βάλαν στο ασβέστη ..... μα πως γίνεται να κάνουν κάτι τέτοιο οι γιατροί χωρίς την συγκατάθεση των γονέων ; πολλά τα ερωτήματα ..... αλλά δεν βγαίνει από το μυαλό μου αυτό ..... ότι ίσως να το πουλήσαν ..... όπως όλες οι ιστορίες που διαβάζω και να υπάρχει αυτό το κοριτσάκι εκεί έξω και να ψάχνει .... Ζωίτσα .... θέλω να ρωτήσω την θεία μου .... την αδελφή της θείας μου που έκανε τα δίδυμα εάν θυμάται την ημερομηνία γεννήσεως ..... μπορεί να γράφει η πλαστή ληξιαρχική πράξη γεννήσεως ότι γεννήθηκες στην Αθήνα .... μπορεί όμως να γεννήθηκες και Θεσσαλονίκη; ..... δεν ξέρεις τίποτε γι αυτό .... θα δω και με την φωτογραφία σου μήπως υπάρχει κάποια ομοιότητα με την συγχωρημένη ή τον συγχωρεμένο ή το δίδυμο ξαδελφάκι μου που δεν το έχω δει από τότες που γεννήθηκε .... οι θείες μου όμως θα πρέπει να μπορούν μα με βοηθήσουν .... ίσως .... ίσως .... ίσως να κρύβετε κάτι πίσω από την ιστορία σου που με κάνει να ψάξω την αλήθεια .....
    Θα επανέλθω όταν θα έχω περισσότερα νέα .... ο Θεός μαζί μας ΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Θελω να επικοινωνησουμε 6986709308
      Ζωή

      Διαγραφή
    2. Συγγνωμη Ειρηνη στο παιδι ήθελα να στειλω το μηνυμα, κατα λάθος πατησα σε σενα. Καλη συνεχεια
      Ζωή

      Διαγραφή
  6. Ρωταω γιατι ειμαι κι εγω παιδι παρανομης υιοθεσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σήμερα έμαθα τελικά ποιον μήνα γεννηθήκανε τα δίδυμα .... Μάϊο 1966 .... εσύ ποιον μήνα γεννήθηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειρήνη στείλε μήνυμα σε αυτήν την ιστοσελίδα για να σου δώσουν τα στοιχεία μου και να μιλήσουμε και δια τηλεφώνου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ψαχνω εδω και χρονια την θεια μου την αδερφη της μητερας μου.Την γεννησε η γιαγια μου στο Μητερα Θεσσαλονικης τον Οκτωμβριο του 1968 της ειπαν οτι το παιδι ειναι νεκρο αλλα μεσα μου πιστευω οτι ζει.Οποια κοπελα της θυμιζει κατι η ημερομηνια και το νοσοκομειο ας επικοινωνησει μαζι μου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η φίλη μου ψάχνει την βιολογική της αδερφή.Γεννήθηκε το1960 στο ρωσικό νοσοκομειο Θεσσαλονίκης.Μωρό νεκρό δεν είδανε και άκουσαν που έλεγαν ότι ήταν 4 και κάτι κιλά και είχε μαύρα μεγάλα μαλάκια όταν γεννήθηκεΤο τηλ είναι 6945474146.Το επίθετο της είναι
    Σταύρακι Όνομα μητέρας Θεοπιστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η φίλη μου ψάχνει την βιολογική της αδερφή.Γεννήθηκε το1960 στο ρωσικό νοσοκομειο Θεσσαλονίκης.Μωρό νεκρό δεν είδανε και άκουσαν που έλεγαν ότι ήταν 4 και κάτι κιλά και είχε μαύρα μεγάλα μαλάκια όταν γεννήθηκεΤο τηλ είναι 6945474146.Το επίθετο της είναι
    Σταύρακι Όνομα μητέρας Θεοπιστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ψαχνω τα αδερφια μου την ειρηνη και γιωργο μυλωνα γεννηθηκαν το 78 τα στοιχεια που εχω ειναι οτι η μητερα λεγετε μυλωνα φωτεινη και την γιαγια την ελεγαν ευριδικη γεννημενα στον πειραια θα ηθελα παρακαλω να εποικινονισουν αν ξερουν κατι ευχαριστω https://www.facebook.com/profile.php?id=100010106715158

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γεννήθηκα 15/7/1968.Στην κλινική Σοφιανιδη /Τσιγκούνη στον Πειραιά.Η κλινική έκλεισε μετά απ' αποκάλυψη σκανδάλου με εικονικές γέννες.Οποιος έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6971956973.Το όνομα των ιερών γονιών μου είναι Μπενετατου/Σκλαβενίτης.Ναυτικος στο επάγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πως θα βάλω και γω μια ανακοίνωση?Γεννήθηκα δίδυμη,αλλά είπαν στους γονείς μου,ότι η αδερφή μου γεννήθηκε νεκρή.Στη Θεσσαλονίκη το Σεπτέμβριο του 1964

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία στείλε μου ένα μήνυμα ... ίσως να είσαι η δίδυμη ξαδέλφη που ψάχνω ... πως μπορώ να σε βρω;

      Διαγραφή
  15. Τον Ιουνιο του1986 η μητερα μου γεννησε ενα υγιεστατο αγορακι μια μερα μετα ενημερωσανε πως χρειαζεται να μεταφερθει Θεσσαλονικη με αεροδιακομιδη παρολο πουτο γενικο νοσοκομειο Λαρισας διεθεται καινουριες υποδομες μετη δικαιολογια της εισροφησης ποτε δεν μας δοθηκε πιστοποιητικο θανατου τα τελευταια χρονια ψαχνουμε .Αν υπαρχει καποιος υιοθετημενος απο Λαρισα εκεινου του ετους να επικοινωνησει μαζιμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στις 24/3/1962 στο μαιευτηριο ελενας γεννησα αρρεν 3.700βαρους υγειη.Ο γιατρος την ιδια μερα με ενημερωσε πως δεν ειχε πιξει το απαλο στο κεφαλι και να παρακαλαω να πεθανει.Δεν μου το εφεραν ποτε,στον αντρα μου εδειξαν αλλο παιδι με λυκο επισης και στην μανα μου,καιεκεινοι για να μην με φορτισουν αλλο απο αφελεια,οπως θελετε πειτε το δεν μου ειπαν τιποτα,εκεινη την στιγμη.Την αλλη μερα μας ενημερωσαν οτι πεθανε,με μεγαλη πιεση της μητερας μου γιατι αρνουνταν να μας δωσουν το νεκρο βρεφος,εν τελει της το εδωσαν σε μια κουτα κλεισμενη πολλες φορες με ταινια,και ο γιατρος την απειλησε οτι εαν το ανοιξουμε θα παμε εισαγγελεα,οτι απαγορευετε.Η κουτα ηταν πολυ ελαφρια,και μετα την ταφη στου ζωγραφου,ερχομενη η μανα μου στο νοσοκομειο μου λεει βρε κορη μου γατι εκανες ουτε ενα κιλο δεν ηταν η κουτα.Το παιδι θυμηζω οτι ηταν 3.700γρμ.Η αθωοτητα εκεινα τα χρονια,δεν επετρεπε πονηρες σκεψεις,και ηταν εκμεταλευσημη ,ποσο μαλλον απο αγραμματους ανθρωπους.Υστερα απο χρονια ηρθε χαρτι απο την στρατολογια να παει φανταρος,εκει το σοκ ηταν μεγαλο,πολλα κενα.Οπως και στο ληξιαρχειο φαινεται οτι δεν ειναι νεκρο.Ουτε στο νεκροταφειο ζωγραφου δεν υπαρχει.Το επιθετο ειναι Σκιτσας ευαγγελος αεροβάπτισμενο.Οποιος ξερει κατι ας επικοινωνηση παρακαλω.Ηταν το δευτερο παιδι και μετα απο αυτο αποκτησα αλλα 7 παιδια και ολα πληρης υγειας.Ειμαι 78 ετων θελω πριν κλεισω τα ματια να μαθει πως το ψαχνω ολα τα χρονια και το αγαπαμε.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ονομάζομαι Μιχάλης και γεννήθηκα πιθανών στις 25 /12 /1976 ψάχνω τους βιολογικούς μου γονείς και ίσως υπάρχουν αδέρφια. Όποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μου email mkontoulis007@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Mιχαλη μονο η ημερομηνια μου δειχνει πως εισαι με εικονικη γεννα!!!!!!!! Πολυ βολικο μεσα στην αργια των Χριστουγεννων! Που γεννηθηκες? Γραψε divinadoro@gmail.com! Θελω λεπτομερειες!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γεννήθηκα μάλλον στην κλινική Αθηνών. Ναι με εικονική γέννα. Τα χαρτιά που έχω όμως γράφουν Ρήγα Φεραίου 41 στη Γλυφάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλω πολυ αφηστε τηλ στο divinadoro@gmail.com. Δυστυχως δεν μπορω να σας πω τι πρεπει να γινει απο εδω!

      Διαγραφή
  20. Ψαχνω τον αδερφο μου!!!!Γεννηθηκε στην Κοζανη στις 3/10/1984.Αυθημερον διεκομισθη στο Αγια Σοφια Θεσ/νικης.Νοσηλευτηκε για περιπου 1 μηνα κ ενω ολα πηγαιναν καλα,ξεφνικα ενημερωσαν τους γονεις μου οτι πεθανε!Τους εδωσαν ενα κουτι για να θαψουν αλλα οι γονεις μου δεν το ανοιξαν!Δοθηκε με εικονικη γεννα εν αγνοθα των γονιων μου!!!Αργοτερα ηρθε το χαρτι απο τη στρστολογια.Τωρα τελευταια βρεθηκε στα χερια μας η ληξιαρχικη πραξη θανατου κ το πιστοποιητικο θανατου,πλαστα κ με ψευδη στοιχεια.Αν καποιος ειναι υιοθετημενος ή εχει την υποψια πως ειναι κ η ημερομηνια γεννησης του ειναι τελη Οκτωβρη του 1984 ή κ μεχρι τελος του 1984,ας επικοινωνησει μαζι μου εδω.vasopap82.vp@gmail.com.Eυχαριστω εκ των προτερων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ψάχνω την αδερφή μου.
    Γεννήθηκε στις 03.06.1983 στο νοσοκομείο Αγία Σοφία της Θεσσαλονίκης. Δεν αφήσανε τη μητέρα μού ούτε να το δει, να το πάρει στην αγκαλιά της. Υγιέστατο βρέφος με αρκετά μαύρα μαλλάκια. Και λίγες ώρες αργότερα την είπαν ότι πέθανε
    Ληξιαρχική πράξη θανάτου υπάρχει αλλά δεν υπάρχει σε κανένα Νεκροταφείο θαμμένη.Ξεκινησα πρόσφατα την έρευνα. Σάς παρακαλώ εάν κάτι γνωρίζεται στο maria84patsika@gmail.com.Σας ευχαριστώ.
    Σάς εύχομαι σε όλους σας δύναμη και υπομονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή