Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

Αναζητήσεις αρρένων βρεφών 1975 1980

15-01-1975
Η Χριστίνα από τη Πελασγία ψάχνει για τον αδελφό της που γεννήθηκε στο Έλενα στην Αθήνα. Του ήλθε κλήση από την αστυνομία να παρουσιαστεί. Το γεγονός αυτό τους υποψίασε και έβαλαν δικηγόρο στην Αθήνα να κάνει κάποιες έρευνες. Τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο δικηγόρος ενίσχυσαν τις υποψίες της οικογένειας και τις αμφιβολίες τους πως το αγοράκι ζει. Συνεχίζουν τις έρευνες ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα βρεθεί.


10-2-1975
Το αγοράκι που γέννησε στο Άσυλο Θεσσαλονίκης αναζητά η μητέρα του Χριστοφόρα. Απο τότε αμφέβαλλε για τον θάνατο του αλλά τώρα πιστεύει πως είναι ζωντανό και το αναζητά γιατί δεν το είδε ποτέ νεκρό και δεν της το έδωσαν για ταφή.
24-02-1975
Στο Παίδων μεταφέρθηκαν απο την Μυτιλήνη στην Αθήνα λόγω προωρότητος τα δίδυμα αγόρια του Μιχαήλ και της Ζωγραφίας. Σε δυο μέρες τους ανακοίνωσαν τον θάνατο του ενός. Οι γονείς δεν παρέλαβαν το βρέφος τους για ταφή. Στα χρόνια που πέρασαν πολλοί ανέφεραν πως έβλεπαν το δίδυμο που επέζησε σε μέρη που ποτέ δεν είχε επισκεφτεί. Μετά απο μια σειρά από παρόμοιες αναφορές για εμφανίσεις του δευτέρου διδύμου οι γονείς αμφιβάλλουν για τον θάνατο του και το αναζητούν.

27-2-1975
Στο Αγίας Σοφίας, νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, γεννήθηκαν δίδυμα αγοράκια. Αναζητά το ένα εξ' αυτών ο πατέρας του Κωνσταντίνος από την Κατερίνη που όπως πιστεύει είναι ζωντανό αφου δεν του το έδωσαν ως όφειλαν να το θάψει. Ούτε και το είδε ο ίδιος η άλλος συγγενής νεκρό.19-3-1975
Κανένα στοιχείο δεν βρήκε για γέννηση η θάνατο του αγοριού της, όταν άρχισε να ερευνά, λόγω αμφιβολιών, για τον θάνατό του στο Ληξιαρχείο η Σταματία από την Θεσσαλονίκη. Η Σταματία γέννησε στο Άσυλο Θεσσαλονίκης. Στις επίμονες προσπάθειες να πάρει το παιδί να το θάψει της είπαν τότε πως ''αυτά'' κανονίζονται από το νοσοκομείο και δεν της το έδωσαν.


10-5-1975

Στο Αγία Σοφία Θεσσαλονίκης γεννήθηκε το αγοράκι του Ιωάννη από την Κομοτινή. Από τότε δεν είχαν δοθεί ικανοποιητικές εξηγήσεις γύρω από τον θάνατο του άρρενος βρέφους του και αφού δεν το είδε ποτέ νεκρό πιστεύει πως ζει.

21-5-1975
Τον γυιό της που ποτέ δεν πίστεψε πως πέθανε και που γεννήθηκε στο Αγίας Σοφίας, αναζητά η μητέρα του Κωνσταντίνα από την Θεσσαλονίκη.\Δεν το είδε ούτε αυτή νεκρό και όταν ζητούσε να το πάρει για ταφή δεν της το έδιναν.
25-5-1975
Από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας ο Δημήτρης ψάχνει ίχνη ζωής για τον γυιό του που όπως πιστεύει ζει. Αμφιβάλλει γιατί δεν το είδε ποτέ νεκρό ούτε του το έδωσαν για ταφή. Γεννήθηκε στο Άσυλο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Ελπίζει πως με την ανακοίνωση αυτή να δοθεί ένα τέλος στο δράμα που χρόνια τώρα βασανίζει την οικογενειά του.
22-6-1975
Η Στέλλα από την Κύπρο γέννησε στα 18 της στην κλινική Γαληνός. Ήταν τότε αρραβωνιασμένη και φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Όταν την ξεγέννησε ο γιατρός αμέσως την νάρκωσαν και δεν είδε το φύλο του παιδιού της. Μόλις ξύπνησε της είπαν πως το παιδί της πέθανε χωρίς όμως να της το δείξουν ποτέ. Το παιδί αυτό είναι το μονάκριβο παιδί της Στέλλας, πιστεύει πως ζει και το αναζητά με πολύ αγάπη. Ελπίζει ότι μια μέρα θ' ανταμωθούν και ζει γι' αυτή τη στιγμή. Οι έρευνές της συνεχίζονται και δεν θα σταματήσει μέχρι να το βρει. Οι μέχρι τώρα προσπάθειες αναζήτησης της με δικηγόρο, απλά επιβεβαίωσαν τις υποψίες της. Δεν υπάρχει δήλωση θανάτου και γέννησης στο Ληξιαρχείο Θεσσαλονίκης γι' αυτό το παιδί.29-6-1975
Δεν σταμάτησε να ελπίζει πως κάποτε θα βρεί το παιδί του που του είπαν πως πέθανε στο Άσυλο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ο πατέρας Χαράλαμπος.Το αναζητά με αγάπη, όλη η οικογένεια, για να του πουν πως το αγαπούν και πως το αποχωρίστηκαν χωρίς την θελησή τους.

29-7-1975
Δεν φεύγει στιγμή απο το μυαλό της το αγοράκι της που γέννησε στις Σέρρες. Της είπαν πως έπρεπε να μεταφερθεί για θερμοκοιτίδα στο Αγίας Σοφίας και από τότε δεν το ξαναείδε. Η Θεολογία δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι δυνατόν τα νοσοκομεία να κάνουν τις ταφές χωρίς την έγκριση των γονέων. Οι εξηγήσεις που πήρε τότε την κάνουν να αμφιβάλλει για τον θάνατό του.
17-8-1975
Σε κλινική της Κατερίνης γέννησε τα δίδυμα της αγόρι και κορίτσι η Κατερίνα. Της είπαν πως πρέπει να μεταφερθούν σε θερμοκοιτίδα στο Αγίας Σοφίας της Θεσσαλονίκης. Απο τότε δεν τα ξαναείδε. Ούτε λόγος να της τα δώσουν για ταφή. Η μητέρα δεν το πίστεψε ποτέ πως έχουν πεθάνει και ελπίζει πως ίσως με την ανακοίνωση αυτή τα ξαναβρεί!
25-8-1975
Τον Αύγουστο του 75 γέννησε στο Αγίας Σοφίας της Θεσσαλονίκης η Θεοδώρα ένα υγιέστατο αγοράκι. Όλη η οικογένεια το είχε δει.΄Οταν μετά από χρόνια ζητήσε τα έγγραφα από τις υπηρεσίες για το παιδί της διεπίστωσε με έκπληξη ότι ανέφεραν για γέννηση κοριτσιού. Επειδή και αυτή η μητέρα δεν είδε το παιδί της νεκρό αμφιβάλλει μέσα από έρευνα που έκανε πως είναι αλήθεια.23-9-1975
Οι αμφιβολίες για τον θάνατο του αγοριού της δεν την αφήνουν σε ησυχία όλα αυτά τα χρόνια την κυρία Ευαγγελία απο την Θεσσαλονίκη. Η μητέρα γέννησε στο νοσοκομείο Άσυλο της Θεσσαλονίκης. Δεν είδε ποτέ νεκρό το παιδί κανείς από τη οικογένεια της. Ερευνούν χρόνια τώρα και ψάχνουν για απαντήσεις. Θέλουν να ξέρει πως δεν το έδωσαν και πως το αγαπούν.7-10-1975
Στην κλινική Θεομήτωρ της Πρέβεζας γέννησε η Μαρία που ζει στην Αθήνα ένα αγοράκι. Ποτέ δεν πίστεψε για το θάνατό του και ελπίζει πως κάποια μέρα θα πάρει και αυτή χαρούμενα νεα. Ελπίζει ότι αυτή η ανακοίνωση θα την φέρει κοντά στην αλήθεια και το παιδί της που ποτέ δεν ξέχασε και αγαπά.24-10-1975
Γέννησε στο Άσυλο Θεσσαλονίκης και της είπαν πως το έστειλαν σε θερμοκοιτίδα στο Άγιας Σοφίας. Από τότε δεν ξανάδε το παιδί της η Σταματία από την Θεσσαλονίκη. Δεν της το έδωσαν για ταφή ούτε υπέγραψε πληρεξούσιο για να ταφεί απο τρίτους. Αμφιβάλλει και ερευνά αν πραγματικά υπάρχει στην ζωή. Η ίδια πιστεύει πως ζει και περιμένει με χαρά να το αγκαλιάσει!

5-12-1975
Τον Δεκέμβρη του 75 γεννήθηκε ένα υγιέστατο, αρτιμελές αγοράκι σε κλινική της Κοζάνης ! Απο τους γιατρούς κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε θερμοκοιτίδα στο Αγίας Σοφίας της Θεσσαλονίκης.Ο πατέρας του αγοριού, ο Γιάννης αμφιβάλλει για τον θάνατο του και συνεχίζει τις έρευνες της με την ελπίδα πως κάποτε θα το βρει. Περιμένει κι ελπίζει για ένα σημάδι ζωής!24-12-1975
Σε κλινική των Τρικάλων γέννησε η κυρία Κατερίνα από την Καλαμπάκα το αγοράκι της που όπως της είπαν έπρεπε να πάει σε θερμοκοιτίδα στο Αγίας Σοφίας της Θεσσαλονίκης. Εκεί και χάθηκαν τα ίχνη του για πάντα. Ποτέ δεν πίστεψε πως πέθανε. Οι έρευνές της, με δικηγόρο, έφεραν τα πρώτα μηνύματα πως το παιδί της ζει. Συνεχίζει ακατάπαυστα την έρευνα για τον εντοπισμό του.


1975
Η Αθανασία από τη Θεσσαλονίκη ψάχνει για τον αδελφό της που γεννήθηκε στο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Η οικογένεια αμφιβάλλει για το θάνατο του βρέφους και το αναζητά.

1975
Στην κλινική Λητώ της Θεσσαλονίκης γέννησε η Σταυρούλα από τη Θεσσαλονίκη ένα αγοράκι. Αμφιβάλλει για το θάνατό του γιατί δεν το παρέλαβε για ταφή και ούτε καν το είδε ποτέ νεκρό. Το αναζητά και ελπίζει πως μια μέρα θα το βρει.
8-2-1976
Ήταν 10 χρονών η Χρύσα από τη Πελασγία όταν η μητέρα της γέννησε στην κλινική Τσαγκάρη της Λαμίας ένα υγειέστατο αρτημελές αγοράκι. Η οικογένεια ποτέ δεν πίστεψε πως το αγοράκι αυτό είχε πεθάνει γιατί δεν το παρέλαβαν νεκρό για ταφή και γιατί δεν το είδε κανείς νεκρό. Ζουν με την ελπίδα πως αυτή η ανακοίνωση θα τους φέρει τα χαρμόσυνα νέα. Τον περιμένουν με αγάπη όλη η οικογένεια αλλά πιο πολύ η Αρετή που χρόνια τώρα κάνει έρευνες για τον εντοπισμό του. 


 

27-02-1976
Το αγοράκι της γεννήθηκε στο νοσοκομείο της Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Η κυρία Ειρήνη από τη Θεσσαλονίκη δεν έπαψε ποτέ να το αναζητά και να
ελπίζει πως κάποια μέρα οι προσπάθειές της θα στεφτούν από επιτυχία. Αν κάποιος κάτι γνωρίζει ας της μεταφέρει αυτήν την είδηση ζωής.
Ελπίζει πως θα διαβάσει την ανακοίνωση και θα έλθει να γνωρίσει την οικογένειά του.05-04-1976
Στην Έδεσσα γεννήθηκε το αγοράκι του Γιάννη που το αναζητεί πολλά χρόνια τώρα. Η οικογένεια ποτέ δεν πείστηκε για το θάνατό του και το αναζητά.
Αν κάποιος κάτι γνωρίζει για αυτή την περίπτωση ας επικοινωνήσει μαζί του. Η οικογένειά του και τα αδέλφια του τον περιμένουν με αγάπη.15-05-1976
Η Όλγα από τα Γιαννιτσά έχασε το αγοράκι της τον Μάιο του 76. Το αγοράκι γεννήθηκε στο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης όπου ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Η μητέρα αμφιβάλλει αφού δεν πήρε το παιδί για ταφή και το αναζητά.

Ιούνιος 1976
Η Βασιλική από την Αθήνα αναζητά τον αδελφό της που γεννήθηκε στο μαιευτήριο Αθηνών. Όταν τους ανακοίνωσαν το θάνατό του και ζήτησαν να το παραλάβουν τους είπαν πως αυτά τα βρέφη τα καίνε στο κλίβανο. Ωστόσο, κάνοντας έρευνα η οικογένεια διεπίστωσε πως άλλα ορίζει για τις ταφές βρεφών ο νόμος! Αμφιβάλλουν για το θάνατό του και το αναζητούν. Έχει μια αδελφή και μια μητέρα.


05-06-1976
Η Αναστασία από τη Θεσσαλονίκη αναζητά το αγοράκι της που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 76. Η μητέρα γέννησε στην κλινική Λητώ και το αγοράκι μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Τρεις μέρες μετά της ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Η μητέρα αμφιβάλλει και το αναζητά ακόμα.14-06-1976
Ο Μιχαήλ και η Ζωή αναζητούν το αγοράκι τους που γεννήθηκε στην κλινική Μητέρα της
Θεσσαλονίκης. Δεν το είδαν ποτέ νεκρό και αμφιβάλλουν για τον θάνατο του. Όποιος
γνωρίζει κάτι ας τους δώσει την χαρά να ξαναβρούν το παιδί τους.24-06-1976
Τον Ιούνιο του 76 γεννήθηκε στο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης ένα υγειέστατο αγοράκι. Ο πατέρας του Χρήστος δεν πίστευσε όταν του ανακοίνωσαν το θάνατό του ότι το αγοράκι του είναι νεκρό. Από τότε το αναζητά και ελπίζει πως μια μέρα θα το βρει.
26-06-1976
Η Βασιλική από την Ξάνθη αναζητά το αγοράκι της που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης και μεταφέρθηκε σε θερμοκοιτίδα στο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Μετά από παραμονή εκεί 15 ημερών και ενώ ήταν να του δωθεί εξιτήριο της ανακοινώθηκε απλά ο θάνατός του. Η ίδια πιστεύει πως ζει και το αναζητά.11-07-1976
Το αγοράκι της αναζητά η Μαριάνθη από τη Θεσσαλονίκη. Το αγοράκι γεννήθηκεπρόωρο στην κλινική Ελευθώ και μεταφέρθηκε στο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης σε θερμοκοιτίδα. Από τότε δεν το ξαναείδε και αμφιβάλλει για το θάνατό του. Στα χρόνια που πέρασαν έκανε πολλές ενέργεις για τον εντοπισμό του και συνεχίζει να το αναζητά.17-07-1976
Στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης γέννησε η Γεσθημανή το αγοράκι της. Δεν είδε ποτέ το παιδί της νεκρό ούτε το παρέλαβε ποτέ νεκρό και αμφιβάλλει για το θάνατό του.


20-07-1976

Η Ελένη από την Λάρισσα ψάχνει για τον αδελφό της που γεννήθηκε στην κλινική Θεοτόκο στην Λάρισα. Ο γιατρός ανακοίνωσε το θάνατό του και όταν ζήτησαν να το πάρουν για ταφή τους είπαν ότι το πέταξαν στο βόθρο. Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν την περίεργη όσο και μακάβρια αυτή ταφή και αφιέρωσαν όλη τους τη ζωή για να μάθουν την αλήθεια. Ελπίζουν πως κάποτε θα το βρουν γιατί με βεβαιότητα πιστεύουν πως το αγοράκι τους ζει.

8-09-1976

Το αγοράκι της αναζητά η Σοφία από το Μονοπήγαδο Θεσσαλονίκης που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Αμφιβάλλει για το θάνατό του αφού δεν το είδε ποτέ νεκρό ούτε το παρέλαβε για ταφή και συνεχίζει να το ψάχνει με πολύ αγάπη.11-09-1976

Τον αδελφό της που γεννήθηκε στη κλινική Θεοτόκος στην Λάρισσα αναζητά η αδελφή του Γιούλη από τη Λάρισσα. Το αγοράκι δεν δώθηκε για ταφή και δεν το είδε κανένας από την οικογένεια νεκρό. Αμφιβάλλει για το θάνατό του και τον ψάχνει με πολύ αγάπη.
02-10-1976
 Στο νοσοκομείο της Νάουσσας γέννησε η Ελισσάβετ το αγοράκι της. Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης όπου της ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Η Ελισσάβετ δεν πείστηκε για τις εξηγήσεις που της είχαν δωθεί τότε και το αναζητά. Δεν το είδα ποτέ νεκρό και δεν το παρέλαβε για ταφή.
28-10-1976
Στην κλινική Μητέρα γεννήθηκε το αγοράκι του Δημήτρη από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Μία εβδομάδα μετά του ανακοινώθηκε από την κλινική ο θάνατός του. Δεν του το έδωσαν για ταφή παρόλο που το ζήτησε επίμονα. Είπαν ότι τα θάβουν οι ίδιοι.
03-11-1976
Τον αδελφό της ψάχνει η Θεοδώρα από την Θεσσαλονίκη που γεννήθηκε στο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Στις έρευνες που έκανε διεπίστωσε πως το αγοράκι έχει εξιτήριο από το νοσοκομείο την ίδια μέρα. Μετά από αυτό η οικογένεια αμφιβάλλει για το θάνατό του και το αναζητά.
04-11-1976
Το αγοράκι της ψάχνει η Μαγδαληνή από τη Θεσσαλονίκη που γεννήθηκε στην κλινική Μητέρα το Νοέμβριο του 76. Δεν το είδε νεκρό, δεν το παρέλαβε για ταφή, αμφιβάλλει για το θάνατό του και το αναζητά.

12-11-1976
Στην Έδεσσα γεννήθηκε το αγοράκι της κυρίας Ελένης. Οι συνθήκες γύρω από το θάνατο του βρέφους της οικογένειας κρίθηκαν ύποπτες με αποτέλεσμα η οικογένεια να μην πιστέψει στο θάνατό του και να κάνει έρευνες για να το ξαναβρεί. Έρευνες που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.


01-12-1976
Η Πολυχρονία από την Ορεστιάδα ψάχνει το αγοράκι της που γέννησε πρόωρα στο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Η ίδια όμως αμφιβάλλει πως το αγοράκι της πέθανε γιατί ποτέ δεν το είδε νεκρό και το αναζητά.25-01-1977
Η Δουκένη από την Κομοτινή ψάχνει για τον αδελφό της που γεννήθηκε στην Κομοτινή και μεταφέρθηκε στο τμήμα προώρων στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Η οικογένεια πιστεύει πως το αγοράκι ζει και το αναζητά.
3-2-1977
Ο Δημήτριος από την Καλλικράτεια Χαλκιδικής ψάχνει τα δίδυμα αγοράκια του που γεννήθηκαν στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Δεν τα είδαν ποτέ νεκρά και δεν τα παρέλαβε για ταφή και γιαυτό αμφιβάλλει για το θάνατό τους και τα αναζητά.


24-03-1977


 Η Μαρία από την Μέση Βεροίας ψάχνει για αγοράκι που γεννήθηκε στο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Η ίδια ότι το παιδί ζει και συνεχίζει να το αναζητά.

14-07-1977
Η Χριστίνα από τη Θεσσαλονίκη ψάχνει για αγοράκι που γεννήθηκε στην κλινική Μητέρα της Θεσσαλονίκης. Η οικογένεια ποτέ δεν πίστεψε για το θάνατο του αγοριού. Το αναζητά και ελπίζει πως μια μέρα θα το βρει.

03-08-1977
Η Ελένη από το Ριζάρι Εδέσσης ψάχνει το αγοράκι της που γεννήθηκε στη κλινική Αλεξανδρίδη της Θεσσαλονίκης και μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ.  Η οικογένεια αμφιβάλλει για το θάνατό του, δεν το είδε ποτέ νεκρό και το αναζητά. 

27-08-1977
Ο Σταύρος από τα Ν Σύλλατα Χαλκιδικής ψάχνει για το αγοράκι του που γεννήθηκε με καισαρική στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Όταν ανακοινώσαν το θάνατό του και δεν του το έδιναν για ταφή πήγε αμέσως στην εισαγγελία και έκανε καταγγελία γιατί δεν του το έδιναν, ούτε καν του το έδειξαν. Ατυχώς, ενέργειες που έπρεπε να γίνουν δεν έγιναν και το παιδί δεν βρέθηκε ποτέ. Η αναζήτηση από μέρους της οικογένειας δεν σταμάτησε ποτέ και ελπίζει ότι σύντομα θα το βρει.26-09-1977
Η Δήμητρα που μένει στη Νίκαια στην Αθήνα γέννησε στο άσυλο Θεσσαλονίκης δίδυμα αγόρια. Αναζητά το ένα εξ αυτών που όπως πιστεύει ζει αφού ποτέ δεν το είδε νεκρό.

10-11-1977
Η Κατερίνα από τα Άβδυρα Ξάνθης ψάχνει το αγοράκι της που γεννήθηκε στην Καβάλα και μεταφέρθηκε από τον ίδιο τον πατέρα στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης, στο τμήμα προώρων για προληπτική νοσηλεία. Την ημέρα που ειδοποιήθηκε να έρθει να το παραλάβει για το πάρει στην Ξάνθη του ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Η οικογένεια δεν το πίστεψε και από τότε κάνει έρευνες για να το βρει.21-11-1977
Στο Άσυλο Θεσσαλονίκης γέννησε η Ιωάννα από τη Θεσσαλονίκη ένα αγοράκι. Ποτέ δεν πίστεψε για το θάνατό του και από τότε ελπίζει ότι κάποια μέρα θα το βρει. Ελπίζει πως αυτή η ανακοίνωση θα βρει τον τελικό αποδέκτη.
14-12-1977
Στο Άσυλο της Θεσσαλονίκης γέννησε η Μαρία από τη Λαμία το αγοράκι της. Το αγοράκι ήταν αρτιμελές και υγειέστατο. Επειδή η ίδια ήταν ασθενής το μωρό παρέμεινε 15 μέρες στο νοσοκομείο. Της ανακοίνωσαν το θάνατό του τα Χριστούγεννα του 77. Η οικογένεια ποτέ δεν πίστεψε για το θάνατό του και το αναζητά.25-01-1978
Αγοράκι που γεννήθηκε στην Καβάλα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας στο τμήμα προώρων ψάχνει ο Σπύρος από την Καβάλα. Όταν τους ανακοινώθηκε ο θάνατός του ζήτησαν να το παραλάβουν για ταφή και αρνήθηκαν να τους το δώσουν. Η εξήγηση ήταν ότι τα βρέφη αυτά τα καίνε στο κλίβανο.  Αμφιβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια για το θάνατό του και το αναζητούν.13-03-1978
Η Αντωνία γέννησε στο Κιλκίς πρόωρο αγοράκι. Έξι μέρες μετά της ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Δεν τους το έδωσαν για ταφή και αμφιβάλλουν για το θάνατό του. Κάνουν έρευνες για να το βρουν.

08-04-1978
Από τη Γερμανία ήρθε να γεννήσει στη Θεσσαλονίκη η Πηνελόπη από το Πολύκαστρο Κιλκίς. Γέννησε στο άσυλο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ένα υγειέστατο αγοράκι  που λίγες μέρες μετά της ανακοίνωσαν το θάνατό του χωρίς να της το δείξουν. Δεν έπαψε να το αναζητά και ελπίζει ότι θα το βρει.
22-04-1978
Η Μαρία από τη Θεσσαλονίκη γέννησε στο Άσυλο Θεσσαλονίκης το αγοράκι της. Δεν το παρέλαβε ποτέ νεκρό για να το θάψει αν και το ζήτησε και ελπίζει πως μια μέρα θα το βρει γιατί πιστεύει ότι είναι  ζωντανό.

30-05-1978
Η Παγώνα από τη Θεσσαλονίκη αναζητά το αγοράκι της που γέννησε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Δεν το παρέλαβε για ταφή και αμφιβάλλει για το θάνατό του.

20-06-1978
Ο Γιώργος από τη Θεσσαλονίκη ψάχνει για το αγοράκι του που γεννήθηκε στο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης, έζησε 10 ημέρες και μετά ανακοινώθηκε ο θάνατος του. Δεν τους το έδωσαν για ταφή και δεν το είδαν νεκρό.

12-07-1978
Το αγοράκι της ψάχνει η Μαρία από την Κατερίνη που γεννήθηκε στην κλινική Ζήνα της Κατερίνης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Η Μαρία που ζει τώρα στη Θεσσαλονίκη αμφιβάλλει για το θάνατό του και το αναζητά.
23-07-1978
Η Ευαγγελία από τη Θεσσαλονίκη αναζητά το αγοράκι της που γέννησε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Το αγοράκι της ήταν αρτιμελές και υγιέστατο, τελειόμηνης κύησης. Δεν πιστεύει ότι πέθανε και το αναζητά πολλά χρόνια.
28-07-1978
Η Σωτηρία από τη Βέροια ψάχνει το αγοράκι της που γέννησε τον Ιούλιο του 78 στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Δεν της έδειξαν το παιδί της νεκρό ούτε της το έδωσαν για ταφή και από τότε αμφιβάλλει αν πραγματικά έχει πεθάνει και συνεχίζει να το αναζητά.
Αύγουστος 1978
Η Φωτεινή από το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης ψάχνει το αγοράκι της που γέννησε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης τον Αύγουστο του 78. Ποτέ δεν πίστεψε το θάνατό του και ελπίζει ότι μια μέρα θα το βρει.

03-08-1978
Ο Δημήτριος από τα Φωτεινά Κατερίνης ψάχνει το αγοράκι του που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Κατερίνης και μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Δεν το είδαν ποτέ νεκρό και αμφιβάλλουν για το θάνατό του.

04-09-1978
Η Άννα από το Άδενδρο Θεσσαλονίκης αναζητά το αγοράκι της που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Όλα αυτά τα χρόνια κάνει έρευνες για να το βρει γιατί ποτέ δεν πίστεψε ότι πέθανε.

10-10-1978
Ο Σάββας από το Σεβαστό Κιλκίς ψάχνει για το αγοράκι του που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Μετά από νοσηλεία ενός ολόκληρου μήνα του ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Παρόλα αυτά δεν του δόθηκε ποτέ παιδί για ταφή. Το αναζητά η οικογένειά του αλλά επίσης αναζητήθηκε από τη στρατολογία. Δεν βρέθηκαν πιστοποιητικά εισαγωγής και νοσηλείας στο νοσοκομείο.03-11-1978
Στη κλινική Λητώ της Θεσσαλονίκης γέννησε η Ελισσάβετ το αγοράκι της που μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους, όπως της είπαν, στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Από τότε δεν το ξαναείδε. Αμφιβάλλει για το θάνατό του και συνεχίζει όλα αυτά τα χρόνια έρευνες για να το βρει.21-11-1978
Ο Ηλίας από την Ξάνθη ψάχνει για τον αδελφό του που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης το Νοέμβριο του 78.  Δεν πίστεψε πως ο αδελφός του έχει πεθάνει αφού δεν το παρέλαβαν για ταφή. Η οικογένεια ελπίζει και δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες για να το βρει.
08-12-1978
Για αγοράκι που γεννήθηκε στο νοσοκομείο της Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης το Δεκέμβριο του 78 ψάχνει ο πατέρας του Ευριπίδης από τα Ν. Πλάγια Χαλκιδικής. Ο πατέρας και όλη η οικογένεια πιστεύει πως είναι ζωντανό γιατί ποτέ δεν τους το έδειξαν . Μετά από επίπονες και επίμονες έρευνες χρόνων, πιστεύουν ότι θα το βρουν.1978
Η Ρούλα από τη Θεσσαλονίκη ψάχνει το αγοράκι που γέννησε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι του 78. Επειδή δεν της το έδωσαν για ταφή, αν και το ζήτησε, αμφιβάλλει για το θάνατό του.
06-12-1979
Η Χρυσούλα από την Μελίκη Ημαθίας γέννησε στην κλινική της Αλεξάνδρειας ένα πρόωρο αγοράκι. Το αγοράκι μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης όπου και ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Η ίδια πιστεύει ότι το αγοράκι της ζει και το αναζητά.
11-05-1979
Στην κλινική Ρέα της Θεσσαλονίκης γέννησε η Γεωργία δίδυμα. Αμφιβάλλει για το θάνατό τους και τα αναζητά.


30-06-1979
Στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά γεννήθηκαν δίδυμα (αγόρι και κορίτσι). Δυστυχώς μόνο το κορίτσι δώθηκε στην οικογένεια. Το αγοράκι είπαν ότι πέθανε δίχως να τους το δώσουν ούτε να τους το δείξουν. Τα αναζητά η αδελφή τους Ελένη από την Αθήνα.02-07-1979
Η Φωτεινή από τον Άγιο Παύλο Θεσσαλονίκης ψάχνει το αγόρι της που γεννήθηκε πρόωρο στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης και που δεν είδε ποτέ νεκρό. Αμφιβάλλει για το θάνατό του και το αναζητά.
16-08-1979

Η Φωτεινή από τη Θεσσαλονίκη αναζητά το αγοράκι της που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν αμφιβολίες για το θάνατό του και η οικογένεια το αναζητά.22-08-1979

Το αγοράκι που γεννήθηκε σε κλινική της Κοζάνης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης για θερμοκοιτίδα αναζητά η μητέρα του Μαρία από την Κοζάνη. Λόγω των ασαφών νοσοκομειακών δηλώσεων ως προς το θάνατο του βρέφους αμφιβάλλει ότι το αγοράκι της έχει πεθάνει και το αναζητά.

8-09-1979

Αγοράκι που γέννησε στο Άγιας Σοφίας αναζητά η κ. Σοφία. Πιστευει πως ζει γιατι δεν το είδε πεθαμένο και περιμένει  να το ξαναβρεί.
Η   κ. Σοφία δεν έχει άλλα παιδιά.03-10-1979
Η Ανθούλα ψάχνει το αγοράκι της που γεννήθηκε πρόωρο στη Θεσσαλονίκη και ποτέ δεν το παρέλαβε για ταφή και γι'αυτό αμφιβάλλει για το θάνατό του και το αναζητά όλα αυτά τα χρόνια.
8-1-1980
O Kώστας και η Ελένη από την Καρδίτσα αναζητούν το ένα από τα δίδυμα τους που γεννήθηκαν στην Καρδίτσα.
Το ένα από τα δίδυμα μεταφέρθηκε στο Αγίας Σοφίας  στο τμήμα προώρων, στην  Αθήνα όπου και  τους ανακοινώθηκε ο θάνατος του.
Οι γονείς αμφιβάλλουν οτι πέθανε και το αναζητούν.


22-02-1980
Ο παππούς Πέτρος αναζητά το εγγονάκι του που γεννήθηκε στα Γιαννιτσά Πέλλας στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης στο τμήμα προώρων. Αμφιβάλλουν για το θάνατό του γιατί δεν βρέθηκε ληξιαρχική πράξη γέννησης ούτε θανάτου.
18-03-1980
Η Αθανασία από τη Θεσσαλονίκη ψάχνει το αγοράκι της (δίδυμο) που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Δεν είδε ποτέ το παιδί της νεκρό, αμφιβάλλει για το θάνατό του και το αναζητά.

04-04-1980
Στην κλινική Γαληνός της Θεσσαλονίκης γεννήθηκε το αγοράκι του Θεόδωρου από τις Σέρρες. Από τότε αμφιβάλλει για το θάνατο του παιδιού του γιατί ποτέ δεν το είδε νεκρό και παρόλες τις επίμονες προσπάθειές του να το πάρει να το θάψει δεν τους το έδωσαν. Οι γονείς από τότε ζουν με τον καημό του γιατί πιστεύουν με πολύ σοβαρές ενδείξεις πως το παιδί τους είναι ζωντανό. Έχουν κάνει τα πάντα και συνεχίζουν με την ελπίδα ότι θα το ξαναβρούν.
14-05-1980
Η Ελπίδα από το Μακροχώρι Βεροίας αναζητά το αγοράκι που γέννησε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Αμφιβάλλει για το θάνατό του αφού δεν το είδε ποτέ νεκρό και συνεχίζει τις έρευνές της για να το βρει.

16-06-1980
Η κυρία Χατζοπούλου από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης γέννησε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 4 κιλών. Αμφιβάλλουν για το θάνατό του γιατί δεν το είδαν ποτέ νεκρό και παρόλο που το ζήτησαν για ταφή δεν τους το έδιναν με διάφορες δικαιολογίες.

11-08-1980
Δίδυμα παιδιά (αγόρι-κορίτσι) γέννησε στη Θεσσαλονίκη η Φανή στην κλινική Λητώ τον Αύγουστο του 80. Αμφιβάλλει για το θάνατό τους γιατί δεν της τα έδωσαν για ταφή ούτε καν τα είδε ποτέ νεκρά. Πιστεύει ότι δόθηκαν παράνομα για υιοθεσία και συνεχίζει να τα αναζητά.
16-10-1980
Η Σταματία από τη Θεσσαλονίκη ψάχνει για το αγοράκι της που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Η μητέρα ποτέ δεν πίστεψε για το θάνατό του και ελπίζει ότι θα το ξαναβρεί. Έχει πολλά αδέλφια.

27-10-1980
Η Βαλασία από τη Θεσσαλονίκη αναζητά το αγοράκι της που γέννησε στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Δεν το είδε ποτέ νεκρό και δεν πιστεύει ότι πέθανε. Όσο για την ταφή του,δεν έγινε ποτέ από τους γονείς. Το νοσοκομείο επέμενε ότι τις ταφές τις κάνει το ίδιο το νοσοκομείο.13-11-1980
Το αγοράκι της που γεννήθηκε στην κλινική Τατιάνα στη Θεσσαλονίκη αναζητά η μητέρα του Θεοδώρα. Η ίδια πιστεύει ότι το αγοράκι της ζει και συνεχίζει τις έρευνες για να το εντοπίσει.

Νοέμβριος 1980
Η Αλέκα από τη Θεσσαλονίκη ψάχνει τα δίδυμα αγοράκια της που γέννησε στην κλινική Μαντοπούλου της Θεσσαλονίκης. Δεν είδε ποτέ τα δίδυμα νεκρά και δεν τα παρέλαβε για ταφή. Αμφιβάλλει για το θάνατό τους και τα αναζητά.

1980
Ο Κωνσταντίνος ψάχνει τα δίδυμα αγοράκια του που γεννήθηκαν στη Θεσσαλονίκη στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Αμφιβάλλει για το θάνατό τους και τα αναζητά..

 

24 σχόλια:

 1. ο χ από τον Πειραιά γεννήθηκε 2 Οκτωβρίου 1979 στο Μαιευτήριο Αθηνών πιθανόν είναι υιοθετημένος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θέλω να επικοινωνήσω με την Χρηστινα από την Πελασγια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ψαχνω την φυσικη μου μητερα ειμαι γεννημενος 14.10.1980 στην κορινθο...εγινε εικονικη γεννηση απο τη θετη μου μητερα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 8-4-1978 > Από τη Γερμανία ήρθε να γεννήσει στη Θεσσαλονίκη η Πηνελόπη από το Πολύκαστρο Κιλκίς. Γέννησε στο άσυλο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ένα υγειέστατο αγοράκι που λίγες μέρες μετά της ανακοίνωσαν το θάνατό του χωρίς να της το δείξουν. Δεν έπαψε να το αναζητά και ελπίζει ότι θα το βρει. <

  Πως μπορω να επικοινωνησω μαζι σας? Ημ.Γεννησης 8-4-1978 στην Θεσαλλονικη απο μια κυρια που ηρθε απο την γερμανια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 10\04/1976 ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ψαχνω για τρια παιδια δυο αγορια και ενα κοριτσι με ημερομηνια γεννησης απο το 1979-78 μεχρι και το 1987 πιθανον .
  Γεννημενα ολα στο Αχιλλοπούλειο Βολου
  ειμαστε 4 η 5 παιδια
  giagiaduckk@hotmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. psaxno ton aderfo moy parakalo opoios einai gennhtheis stis 30 h31 1 1980 sto maieythrio elna ths athinas as epikoinonisei mazi moy

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Γεννημενος 6-12-1979 στην κλινικη Αλεξανδρειας...... Επικοινωνηστε μαζι μου..

  giotaprs@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εχεις καμμια σχεση μετη παραπανω δημοσιευση για30 η 31 1 1980?

   Διαγραφή
  2. Λυπαμαι, οχι...

   Διαγραφή
  3. Θα ήθελα να έρθω σε επικοινωνονια με την κυρία Σταματια από Θεσσαλονικη για την περιπτωση του αγοριού στης 16-10-1980,Ευχαριστώ!

   Διαγραφή
 10. ψαχνω τον διδυμο αδελφο του αδελφου μου που γεννηθηκε στις 20/12/1980 στο Μαιευτηριο Αλεξανδρας οι γιατροι ειπαν στους γονεις μου οτι το ενα πεθανε...ζητησαν οι γονεις μου να το δουν και τους ειπαν οτι δεν γινεται γιατι το εχουν θαψει οι ιδιοι σε ενα χωρο πισω απο το νοσοκομειο που ειναι νεκροταφειο για τα βρεφη εμεις πιστευουμε οτι ζει και τον αναζητουμε πολλα χρονια χωρις αποτελεσμα,το email μου ειναι czougra29@gmail.com,αν γνωριζει κανεις κατι ας μου στειλει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ψάχνω (και η μητέρα μου το ίδιο) το δίδυμό μου αδελφάκι που γεννήθηκε στο μαιεύτηριο Αθηνων στις 29/4/1980. Πιθανότατα δόθηκε σε γυναίκα λόγω εικονικής γέννας. Ο μαιευτήρας, δεν ενημέρωσε καν τη μητέρα μας για τη δίδυμη κύηση. email: popininja@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αναζηταμε τον αδερφο μας που γεννηθηκε στο Κιατο Κορινθιας και μεταφερθηκε στο παιδων Αγια Σοφια σε θερμοκοιτιδα. Γεννηθηκε 2 Μαρτιου 1976 και αεροβαπτιστηκε Μιχαλης. Γεωργια & Μαρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Αναζητουμε την αδελφη μας.γεννηθηκαν διδιμα στις 4-9-1980 γεννηθηκαν προωρα στον 7 μηνα και ειπαν στους γονεις μου οτι το ενα πεθανε αλλα δεν τπυς αφησαν ποτε να το δουν νεκρο τους το εδωσαν μεσα σε ενα κουτι και το θαψανε!αν γνωριζεται κατι το κακο ειναι οτι εχουμε ληξιαρχικη πραξη θανατου και γιαυτο τοσα χρονια δεννεχουμε μπορεσει να κανουμε κατι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Αναζητουμε την αδελφη μας.γεννηθηκαν διδιμα στις 4-9-1980 γεννηθηκαν προωρα στον 7 μηνα και ειπαν στους γονεις μου οτι το ενα πεθανε αλλα δεν τπυς αφησαν ποτε να το δουν νεκρο τους το εδωσαν μεσα σε ενα κουτι και το θαψανε!αν γνωριζεται κατι το κακο ειναι οτι εχουμε ληξιαρχικη πραξη θανατου και γιαυτο τοσα χρονια δεννεχουμε μπορεσει να κανουμε κατι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 17/10/1979 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΕΛΕΝΗ.ΔΟΘΗΚΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ψάχνουμε τον αδερφό μας. Γεννήθηκε 12 12 1979 στο Αλεξάνδρα. Στην μητέρα ηπαν ότι πέθανε δεν το είδε ποτέ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ψαχνω την βιολογικη μου οικογενεια η ημερομηνια γεννησης μου ειναι εικονικη κοιταμε ημερομηνια απο 28/12/1979 εως και 08/01/1980

  ΑπάντησηΔιαγραφή